Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

POCKET BIKE

Ugin
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי עכשיו לחפש כל מיני פרטים על זה וגליתי שזה די זול ומגניב... רק בשום מקום לא מצאתי את המשקל של זה, מישהוא יודע כמה הם שוקלים בערך?

ואולי מישהו יודע חוץ מהמחיר של האופנוע כמה יעלה לי להביא אותו לארץ?

תודה מראש

פיאג'ו טייפון ז"ל

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבנתי לא מספיק פרטים אז...

התלחתי לחפש מידע על האופנועים "הקטנים" שמכונים Pocket Bike וגלתי שהמחיר די זול, וזה ניראה לי מגניב.

אבל חסר לי מידע:

1. אני היתי רוצה לדעת איזה חברות טובות יש, (עם מישהו יודעה).

2. אם מישהו יודעה איזה אתר נחמד שעוסק בזה.

3. מענין אותי מידע בסיסי.

4. ואיך אני יכול להביא אחד כזה לארץ, וכמה יכול לעלות להביא אופנוע כזה.

אשמח לקבל כל מידעה שידוע לכם.

תודה.

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם
הבנתי לא מספיק פרטים אז...

התלחתי לחפש מידע על האופנועים "הקטנים" שמכונים Pocket Bike וגלתי שהמחיר די זול, וזה ניראה לי מגניב.

אבל חסר לי מידע:

1. אני היתי רוצה לדעת איזה חברות טובות יש, (עם מישהו יודעה).

2. אם מישהו יודעה איזה אתר נחמד שעוסק בזה.

3. מענין אותי מידע בסיסי.

4. ואיך אני יכול להביא אחד כזה לארץ, וכמה יכול לעלות להביא אופנוע כזה.

אשמח לקבל כל מידעה שידוע לכם.

תודה.

ככל הידוע לי, Polini היא חברה גדולה מאוד בתחום הפוקט בייקס, אבל אני לא מבטיח כלום.

מה זאת אומרת ידע בסיסי!? תסביר יותר.

תראה... האופנוע שצירפתי תמונה שלו פה, הנתונים המעניינים שלו הם:

24 ק"ג, 15 כ"ס, 120 קמ"ש.

אני משאר שזה אופנוע רפליקה מיוחד ורוב האופנועים האלה מגיעים ל90 בערך, אבל המשקל בטח לא עובר את ה30 קילו...

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם

כן בארך מידעה בסיסי כזה: כ"ס, משקל, איזה מנועים, כי מתוך חיפוש קצר הבנתי שיש גם אופנועים אם מנועי גז.

איך מניעים ומכבים אופנוע כזה?

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם

בא לך לתת תמונה או לינק? פשוט אין לי מושג איך האופנוע נראה...

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם
סליחה על הבורות אבל מה זה בכלל פוקט בייק....??

כן הדבר הזה ניקארא פוקט בייק.

Pocket-כיס

Bike-אופנוע

כאילו אופנוע כיס.

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם

עם היית קורה את השרשור היית מבין.

ובכל זאת, האופנועים קיבלו את השם Pocket Bike עקב גודלם הפיזי הקטן (פירוש השם, אופנועי כיס).

האופנועים הם בעצם בעלי מנועי 50 סמ"ק מתקדמים, בעלי מערכות קירור מיים, בלמי דיסק, באזור ה13 כ"ס לדמים חזקים, ובחזקים מאוד, אף יותר, האופנועים החזקים הללו אף עוברים את ה-110 קמ"ש.

האופנועים הם אופנועי כביש קטנים מאוד מאוד, ובהרבה מקרים מגיעים בצביעת רפליקה לדגמים מפורסמים וגדולים.

בכל העולם, פרט לישראל המסריחה כמובן, יש מירוצים וליגות לאופנועים אלו, במפתיע, יש גם ליגות של מבוגרים על כלים אלו.

וכמובן, הם לא מורשים לנוע על כביש ציבורי.

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם

באמת חמודים, בטח עולים גם בהתאם (זולים גם בטח).

אם אי אפשר לנוע איתם בכביש אז מה זה שווה...?

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם
עם היית קורה את השרשור היית מבין.

ובכל זאת, האופנועים קיבלו את השם Pocket Bike עקב גודלם הפיזי הקטן (פירוש השם, אופנועי כיס).

האופנועים הם בעצם בעלי מנועי 50 סמ"ק מתקדמים, בעלי מערכות קירור מיים, בלמי דיסק, באזור ה13 כ"ס לדמים חזקים, ובחזקים מאוד, אף יותר, האופנועים החזקים הללו אף עוברים את ה-110 קמ"ש.

האופנועים הם אופנועי כביש קטנים מאוד מאוד, ובהרבה מקרים מגיעים בצביעת רפליקה לדגמים מפורסמים וגדולים.

בכל העולם, פרט לישראל המסריחה כמובן, יש מירוצים וליגות לאופנועים אלו, במפתיע, יש גם ליגות של מבוגרים על כלים אלו.

וכמובן, הם לא מורשים לנוע על כביש ציבורי.

- 50 סמ"ק, נכון

- קירור מים? לא נכון. יש רק למודלים היקרים יותר והמקצועיים יותר

- 13 כ"ס? לא נכון. מתחילים מ5 כ"ס לדגמים הבסיסיים ועד 14.5 כ"ס לדגמים היקרים מקוררי המים

- 110 קמ"ש? לא נכון. 60 קמ"ש עד 120 קמ"ש בהתאמה לסעיף הקודם

- במפתיע מירוצי מבוגרים? לא נכון. אלו אופנועי מבוגרים! נכון, לפעמים יש ילדים שרוכבים עליהם, אבל בעקרון מדובר על מירוצים למבוגרים בכלל.

M.

Voy con dios, y si no regreso, estoy con el

פורסם
התחלתי עכשיו לחפש כל מיני פרטים על זה וגליתי שזה די זול ומגניב... רק בשום מקום לא מצאתי את המשקל של זה, מישהוא יודע כמה הם שוקלים בערך?

ואולי מישהו יודע חוץ מהמחיר של האופנוע כמה יעלה לי להביא אותו לארץ?

תודה מראש

חדש זה ממש לא דיי זול.

בעבר אחד כזה מוטוקרוס שהלכתי לברר אצל חבר שנוסע בוותיקין עם מוטוקרוס הוא אמר הוא מסדר לי מוטוקרוס קטן כזה חדש ב10 אלף.

אז זול זה ממש לא.

ואם אתה רוצה הדרך היחידה להביא אותו זה לטוס לשמה לקנות לפרק לשלדה, מנוע, וגלגלים ולשים בתוך מזוודה או שתים ולהביא לארץ בתקווה שבמכס לא יבקשו ממך להביא תמזוודות לשיקוף.

אז ככה שזה יוצא יקר כי אתה צריך לטוס לשמה שזה טיסה ולקנות את זה שמה.

בכל מקרה בהצלחה ועדיף שתקנה משו מהארץ כבר.

• תוכן חדש...