Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע מאזדה אוקטובר -- מידע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בטלוויזיה מופיעה את ה- 2 בהנחה של 8000 ש״ח. בסוכנות טוענים שמאזדה CX-5 PRemium יש רק 2000 ש״ח הנחה + אבזרים/מיגון. האם זה נכון? למה המבצעים של מאזדה תמיד לא ברורים?!

אני ילך גם לראות את הטיגוואן מעניין איזה מבצע יש שם, מקווה יותר מ- 2000 ש״ח :)

או שבמחירים שמבקשים על CX5 ו-טיגוואן 4x4 עדיך אודי Q3 חדש (לפני דור חדש).

פורסם

אתה רוכש "מבצע" או רכב?

המבצעים עמומים בכוונה - כדי שתטריח את עצמך לאולם התצוגה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
שלום, בטלוויזיה מופיעה את ה- 2 בהנחה של 8000 ש״ח. בסוכנות טוענים שמאזדה CX-5 PRemium יש רק 2000 ש״ח הנחה + אבזרים/מיגון. האם זה נכון? למה המבצעים של מאזדה תמיד לא ברורים?!

אני ילך גם לראות את הטיגוואן מעניין איזה מבצע יש שם, מקווה יותר מ- 2000 ש״ח :)

או שבמחירים שמבקשים על CX5 ו-טיגוואן 4x4 עדיך אודי Q3 חדש (לפני דור חדש).

זה נכון ,הייתי שם היום .

על הcx5 יש הנחה של 2000 שח ומיגון של קוברה(שהיא חברת בת של היבואן),נאמר למי שהיה איתי שהתעניין ברכב (אני התעניינתי ב mazda 3), טענת המוכר הייתה כי "זה רכב מבוקש שהמחירון שלו ברזל".

רק על הדגם המאובזר ביותר יש 10000 הנחה

על ה3 יש 7000 הנחה.

לדעתי ביזיון .

המבצע של צמפיון יותר אטרקטיבי אם כבר הם מפרסמים יותר מחירים ממאזדה, לדוגמא הטיגוואן 1.4 טרנדליין ב158900

רכבים נוכחיים :Geely 350 Pro   , Tesla Model 3 SR

רכבי עבר:Alfa romeo Guilia 1.3 TI 1970,Lancia Beta 1.6 1982

Lancia Beta coupe 2.0 1984,Lancia Thema Turbo 2.0 16v 1994

Citroen Xsara picaso 2.0 2009,Fiat Punto 1.4 auto 2009

פורסם (נערך)

מישהו יודע מה המחיר "מבצע" של ה-3 מנוע 2000 ברמת ספורט (132 אלף מחירון) וקומפורט (135 אלף).

מה ההטבות על מיגון?

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

לדעתי ביזיון .

אם היבואן מוכר את כל המלאי שלו במחיר שהוא מבקש. למה זה "ביזיון"? תבדוק בכמה אפשר להשיג טיגואן בן 3, וכמה עולה מאזדה CX-5 בת 3.

ואז אולי תבין ש"מבצעים אגרסיביים" זה כמו לעשות פיפי במכנסיים ברגע הראשון זה חם, אבל אחר כך...

מבצעים אגרסיביים משפיעים קשות על שוק המשומשות - יתכן שכדאי לחשוב פעמיים לני שקונים "מבצע" במקום לרכוש רכב.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
אם היבואן מוכר את כל המלאי שלו במחיר שהוא מבקש. למה זה "ביזיון"? תבדוק בכמה אפשר להשיג טיגואן בן 3, וכמה עולה מאזדה CX-5 בת 3.

ואז אולי תבין ש"מבצעים אגרסיביים" זה כמו לעשות פיפי במכנסיים ברגע הראשון זה חם, אבל אחר כך...

מבצעים אגרסיביים משפיעים קשות על שוק המשומשות - יתכן שכדאי לחשוב פעמיים לני שקונים "מבצע" במקום לרכוש רכב.

מה המבצע פה? 2000 שח הנחה ומערכת איתור שהיא בבעלותו מלכתחילה.על זה כל הרעש והצילצולים (מתייחס ל cx5) .

לגבי הפיפי - לכן הלכתי לאולם לראות מה מקבלים.

בסוף אקנה יד שניה ,אמנם יותר טרטור אבל לפחות הכסף לא יגיע ליבואנים הגזלנים וגם אחסוך כמה אלפים טובים.

או אם בכל זאת ארצה ריח של חדש אז 0"קמ

פורסם

דפוק את אגד ולך ברגל. היבואן ימכור את כל ההקצאה שלו אתך או בלעדיך.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
מה המבצע פה? 2000 שח הנחה ומערכת איתור שהיא בבעלותו מלכתחילה.על זה כל הרעש והצילצולים (מתייחס ל cx5) .

לגבי הפיפי - לכן הלכתי לאולם לראות מה מקבלים.

בסוף אקנה יד שניה ,אמנם יותר טרטור אבל לפחות הכסף לא יגיע ליבואנים הגזלנים וגם אחסוך כמה אלפים טובים.

או אם בכל זאת ארצה ריח של חדש אז 0"קמ

אתה כותב סיסמאות ופתגמים יפה מאוד.

אני לא מפרנס את מי שדופק אותי גם אם זה עולה לי בנוחות שלי או כל דבר אחר .

יש לי עקרונות .

וכן , אין לי בעיה לדפוק את אגד וללכת ברגל.

עדיף מאחר שידפקו אותי ושיהיה לי כואב אחר כך.

פורסם

...

רק על הדגם המאובזר ביותר יש 10000 הנחה

על ה3 יש 7000 הנחה.

לדעתי ביזיון .

חשוב לי מאוד אני מעוניין ב- CX-5 Premium 4x4 שזה עולה 215,000, האם המבצע הוא 2000 ש״ח או 10000 ש״ח?

נאמר לי 2000 ש״ח בכסף ואיתוראן + וויז.

האם זה 10000 ש״ח + אבזרים?

מנסיון עבר יש מוכרים שלא יתנו את כל ההנחה...

פורסם

במחיר של 215k לא הייתי קונה מאזדה... הייתי קונה טיגואן 2.0tsi שמשפיל את המאזדה, או סקודה קודיאק.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

יש אנשים שמעדיפים לא לתת 200 פלוס אלף על רכבים עם פוטנציאל לבעיות אמינות, המאזדה אחלה רכב והוא אמין למדי, עדיף ממשהו שאולי קצת יותר ״איכותי״ אך יאכיל אותו במרורים.

פורסם (נערך)

מסכים עם דורון. על אף שהטיגואן יש לו מנוע 2.0 טורבו --לא 1.8-- וגם DSG רטוב (לא יבש כמו שעדיין בפאסאט), אני לא מרגיש כל כך טוב בשילוב הזה. מעדיך שקט נפשי ולא הפתעות לא נעימות מהמנוע או הגיר הזה.

מה גם שהייתי בסוכנות של VW הדגם הכי מאובזר של הטיגואן הוא עלוב מאוד, שילוב של בד זול ועור (כאילו) בכסאות. המאזדה CX-5 נראת ומרגישה איכותית ויוקרתית יותר.

הבעיה שאני שומע מאנשים שקיבלו הנחות שונות וזה מפריע לי מאוד. אם יש למישהוא אינפורמציה על ההנחות של ה-CX PREMIUM 4x4 יעזור לי להחליט.

לידע כללי לטיגוואן מבצע של 12,000 ש״ח.

עריכה אחרונה על ידי adeeb_m
פורסם (נערך)

לכל מי שמעוניין במאזדה התשלום הכולל יהיה על סך 219K, כולל וויז, קוברה, אגרות וכו.

עריכה אחרונה על ידי belior
* תיקון מחיר
פורסם
לכל מי שמעוניין במאזדה התשלום הכולל יהיה על סך 219K, כולל וויז, קוברה, אגרות וכו.

לא ברור מה אתה מנסה להגיד, אתה נותן מחיר כאילו אין מבצע בכלל!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...