Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב, מפנה חזרה לדרישות פות"ש:

כרסומת שולחנית ואלומיניום.

Sent from my DynaTAC 8000X using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ER20 זוהי המידה של מחזיק לתפסניות גובתה (תפסנית קפיצית). השאלה מה יש בצד השני אשר מתחבר למכונה ?

קח בחשבון שתפסניות קפיציות לא מתאימות לכירסום אלא לקידוח. אומנם מאז הפרוייקטים באינטרנט התחילו אנשים להשתמש בתפסניות קפיציות לכירסום אבל עומק השבב מאוד מוגבל או למעשה זה מתאים יותר ליצירת מעגלים מודפסים.

יש לך קישור לספינדל שעולה 300 דולר שעליו אתה מדבר ?

אני כאן בכדי לנסות לעזור לך :shock:

ER20 זוהי המידה של מחזיק לתפסניות גובתה (תפסנית קפיצית). השאלה מה יש בצד השני אשר מתחבר למכונה ?

קח בחשבון שתפסניות קפיציות לא מתאימות לכירסום אלא לקידוח. אומנם מאז הפרוייקטים באינטרנט התחילו אנשים להשתמש בתפסניות קפיציות לכירסום אבל עומק השבב מאוד מוגבל או למעשה זה מתאים יותר ליצירת מעגלים מודפסים.

יש לך קישור לספינדל שעולה 300 דולר שעליו אתה מדבר ?

אני כאן בכדי לנסות לעזור לך :shock:

טעות שלי, בין ER30 ל ISO 30:)

אבל עכשיו הסתכלתי עוד פעם... 1700 וקצת דולר לפני משלוח.. ספינדל קומפלט עם המנוע

בלי מנוע יש ב 500 וקצת.

אבל אנחנו רגע נחזור למציאות. אין לי איפה לחבר בבית מנוע 4KW ובטח שלא יותר מזה.

מרק, הוא מתכוון לספינדל עם תפסנית ER20 אינטגרלית. למיטב זכרוני הן גם מגיעות לקוטר כלי עד 8-9 מ"מ וגם זה לא תפיסה יציבה.

לקידוח או לכלים קטנים ומהירים מאוד אולי אבל אם זה לא ספינדל של 10,000 סל"ד לפחות לא הייתי בונה על זה לכרסום.

24K סל''ד

אני מדבר על אלו[ATTACH]510560[/ATTACH]

כן בדיוק אלה.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

[קטנוניות:] ER32 [קטנוניות/]

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

תביא בחשבון שלכרסם באלומיניום זה לא טריוואלי. זה לא עץ או פלסטיק שהם סלחניים. צריך כרסומים עם שלוש שיניים, זויות חדות מאוד ובמצב טוב אחרת החומר נדבק לכרסום והוא נשבר מידית, רצוי גם להשתמש באמולסיית קירור או לכל הפחות בסולר, לא משהו שהייתי עושה על השולחן בבית.

אתה כמובן יכול לפצות עם קדמה ומהירות איטיים במיוחד, אבל יקח לך שעות לבצע כל חלק. אם אין לך ידע בדפינה מדויקת ובטכניקות אתה תהרוס הרבה הרבה חלקים וכרסומים (וגם לפעמים את הכרסומת שלך) עד שייצא לך משהו טוב. אני מדבר מנסיון אישי מר...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הקשקושים האלה שנמכרים באתרים הסיניים ובפורומים שאנשים בונים מכמה פרופילים וספינדל עם מחזיק מובנה לתפסנית מתאים לסימון (engraving) או לעיבוד שבבי קל של חלקים פלסטיים. אל תבנה על יותר מזה... חבל על הכסף שלך.

פורסם
תביא בחשבון שלכרסם באלומיניום זה לא טריוואלי. זה לא עץ או פלסטיק שהם סלחניים. צריך כרסומים עם שלוש שיניים, זויות חדות מאוד ובמצב טוב אחרת החומר נדבק לכרסום והוא נשבר מידית, רצוי גם להשתמש באמולסיית קירור או לכל הפחות בסולר, לא משהו שהייתי עושה על השולחן בבית.

אתה כמובן יכול לפצות עם קדמה ומהירות איטיים במיוחד, אבל יקח לך שעות לבצע כל חלק. אם אין לך ידע בדפינה מדויקת ובטכניקות אתה תהרוס הרבה הרבה חלקים וכרסומים (וגם לפעמים את הכרסומת שלך) עד שייצא לך משהו טוב. אני מדבר מנסיון אישי מר...

מי שלא טועה לא עושה. אם לא נשבור, איך נלמד?:)

הקשקושים האלה שנמכרים באתרים הסיניים ובפורומים שאנשים בונים מכמה פרופילים וספינדל עם מחזיק מובנה לתפסנית מתאים לסימון (engraving) או לעיבוד שבבי קל של חלקים פלסטיים. אל תבנה על יותר מזה... חבל על הכסף שלך.

אני לא מדבר על אינגרייברים של ספינדל 300W או 500W אני התכוונתי לאלה של 2.2 KW

אגב. בסוף החלטתי שאני אבנה אחת. מפרופילים מודולריים, קצת יותר רציניים ממה שמוכרים כלים מוכנים,

פרופילים 80X160 במשקל של 10 קילו למטר..

עם מסילות לינאריות ולא מה ששמים בכלים הסיניים.

ספינדל 2.2 KW מקורר מים.

ומנועי צעדים עוד לא החלטתי איזה. מתלבט בין NEMA 34 לNEMA 23

ההבדל במחיר כימעט כפול לצד ה 34 אבל הם חזקים פי 2...

כרגע לאט לאט צובר קצת מידע בכל הגעשעפט הזה.. הייתי רוצה להאמין שחודש הבא אני כבר אתחיל להזמין חלקים.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

ספינדל בכזה גודל לא צריך קירור מים. שים לב לכוח של מנועי ה xy. גם שם צריך כוח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בלתי אפשרי להסביר למי שלא נגע ועבד על מכונה אמיתית את ההבדלים. שכר לימוד של כמה אלפי שקלים טובים ועשרות שעות עבודה יעשו את שלהם. הפרויקט יסתיים אם לא מייד, אז לאחר זמן מה במפח נפש גדול.

• שנה מאוחר יותר...

• תוכן חדש...