Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חייל שמחפש רכב עד 15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חייל שמחפש רכב אוטומט יחסית קטן וחסכוני עד כמה שניתן בעלות של עד 15,000 ש"ח.

עדיפות לרכב אמין ושיש לו חלקים זולים במידה וצריך. כמובן שאם יש לכם בפחות זה יתקבל בשמחה.

תודה רבה מראש.

פורסם

יונדאי גטס 2007+

צריכת דלק ממוצעת 1 ל10.5, לא שיא החיסכון אבל פשוט לטיפול ודי אמין.

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם

הייתי מוסיף גם דייהטסו סיריון.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש בתקציב שלך והרבה פחות, מלא מכוניות שיכולות להתאים.

פחות חשוב מה בדיוק אתה קונה, חשוב לקנות רכב מאוד מאוד שמור, עם היסטוריית טיפולים מ-לאה (בלי פשרות. הכל בחשבוניות מוסך, ועדיפות למי שטיפל במוסכי הרשת של היבואן).

אני הייתי שוקל גם פיג'ו 207, רנו קליאו (שתיהן 1,400) שהן מכוניות מצויינות (אם עומדות בתנאים שציינתי) והשוק שלהן על הפנים.

שים לב - קניה נבונה יותר חשובה מ"איזה רכב" - תשתדל למצוא רכב שאהבו אותו, מיד ראשונה עד שניה, ודא שאתה קונה מהבעלים, שמחזיק את הרכב תקופה משמעותית (נגיד, יותר משנה)... שהרכב שמור מאוד בפנים ובחוץ...

בהצלחה!

ותחזור לספר לחבר'ה?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
אני הייתי שוקל גם פיג'ו 207, רנו קליאו (שתיהן 1,400) שהן מכוניות מצויינות (אם עומדות בתנאים שציינתי) והשוק שלהן על הפנים.

תיקון קל, שתיהן 1.6 בשנתונים הרלוונטים (207 1.4 יש רק עם גיר רובוטי - רעיון פחות טוב, קליאו (דור 3) 1.4 אין בכלל)

ל-207 מנוע פחות מוצלח (מבחינת אמינות). לא בטוח שהיא היתה האפשרות הראשונה שלי מהבחינה הזו.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אלו משנותים קודמים, אכן, אבל זה מה שהאדון ביקש, והן טובות מאוד.

תיקון קל, שתיהן 1.6 בשנתונים הרלוונטים (207 1.4 יש רק עם גיר רובוטי - רעיון פחות טוב, קליאו (דור 3) 1.4 אין בכלל)

ל-207 מנוע פחות מוצלח (מבחינת אמינות). לא בטוח שהיא היתה האפשרות הראשונה שלי מהבחינה הזו.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

לא הבנתי.

207 הגיעה לארץ עם מנוע 1.6 120 כ"ס ו-AL4, או 1.4 (לא בטוח לגמרי איזה, כנראה הישן) וגיר רובוטי. זה מה שיש.

קליאו דור 3 הגיעה לארץ ב-2005. אין שום סיבה טובה היום לקנות קליאו ישנה יותר, בטח לא עם תקציב של 15,000₪.

לדעתי הסיריון אופציה לא רעה בתקציב, אם מוצאים אחת שמורה. יכול להיות שאפשר גם למצוא סוזוקי ספלאש מהשנתונים המוקדמים יותר שלה. שתיהן יותר ספרטניות מהצרפתיות האמורות, אבל יותר חסכוניות (וממש לא בא לי להיכנס שוב לדיון אמינות).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...