Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אספר בקצרה בלי להרחיב יותר מדיי,

הייתה תאונה , סיאט איביזה 2004 הושבתה (עמוד)

עכשיו הלכתי עם חבר כי רציתי לפרק את האגזוז...

וצריך דיסק , אז הבאנו דיסק וכבלים מאריכים ומה לא...

באנו לאיפה שכל הרכבים המושבתים , ביקשנו חשמל.. ובמה נתקלנו?

באחראי שם , שאמר שאם נפרק משהו הוא מתקשר למשטרה...

עכשיו אגזוז של רמוס 2500 שקל, מי יוותר עליו?

דיברנו איתו בלה בלה.. אמר לנו לגשת לפתוח כרטיס באולם תצוגה זה שתי דק' משם (ברמת גן מול הדן דיזיין)

קיצר צריך לשלם 175 שקל, בשביל שמישהו מהמוסך יפרק את האגזוז...

בלית ברירה , הכסף שולם :roll:

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

הרכב המושבת שייך לחברת הביטוח , לא לכם (אלא אם קניתם אותו ממנה , ובהנחה שהוא קיבל את הפיצויים מהביטוח).

גם אם יש לכם תוספות על הרכב - עדיין אסור לכם להוריד ממנו כלום ללא אישור חברת הביטוח.

מבחינה חוקית - מה שאתם מנסים לעשות הוא גניבה , אז אני לא בטוח שצ'מפיון הם החוצפנים.

אם אתם רוצים לפרק - עליכם לקבל אישור כתוב מחב' הביטוח.

פורסם
מה עשה הרכב במגרש של צ'מפיון?

מאחורי המגרש של צ'מפיון

מגיעים כל הרכבים המושבתים...

פורסם

אז עבור מה הם לוקחים כסף , כאשר הם בעצמם מפרקים את התוספות

מבלי ליידע את חברת הביטוח?

והיום אחרי צהריים , הרכב כבר הולך לפירוקיה ככה שאין מספיק זמן למכתב מהחברת ביטוח...

והיה שם במקרה עוד בן אדם צעיר, גם עם סיאט איביזה שריסק אותה...

בא עם חבר שלו , והם התחילו לפרק מהאוטו שלו את כל התוספות..

מערכת , סאב , שני מגברים הד יוניט... דיבורית

קיט קסנון.. וכן הלאה והלאה, מבלי לשלם אגורה למוסך שם.

פורסם

בעיקרון לא ,למרות הפסיקה האחרונה שקבעה שיש לפצות גם עבור התוספות.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3046171,00.html

קרא ותראה מה יש לעשות על מנת שהתוספות יהיו מבוטחות.

למרות זאת - ולא משנה מה מבוטח ,ברגע שחברת הביטוח הסכימה לשלם את הפיצויים בהכריזה על הרכב כטוטאל לוס - הרי שהוא שייך לה ,ולא לבעלים הרשום , ולכן אסור לו לפרק דברים ללא הסכמתה.

זה שדויד בעל הרכב או משה החבר שלו או אברם מהמוסך החלו לפרק -זה עדיין לא הופך את העסק לחוקי.

פורסם

ומה דעתך על החוצפה באחד המוסכים המורשים של צ'מפיון מוטורס:

נשברה לי המראה הימנית של הרכב, (שהאחריות עדיין חלה עליו), עד כאן הכל טוב.

האחריות אינה פועלת על שברים וכו', סבבה.

אדם מבוגר יותר ממני לקח את המכונית שלי למוסך, התוצאה:

התיקון עלה: 200+. סבבה מוסכם וצודק.

חלפו להם שבועיים, המראה הימנית נשברה שוב, כעת יצאה קצת המסגרת של המראה והייתה רופפת.

הפעם אני הלכתי למוסך (אותו מוסך שאליו נלקחה המכונית שבועיים קודם לכן). התוצאה:

אני רואה את האחראי על המחסן מתחיל לחשב כל מיני מספרים מוזרים ומע"מ, והתוצאה?-

960 ש"ח, הם הסבירו לי שזה יקר מאד ושצריך להחליף את המסגרת וכו'. סליחה?, על מראה?, אמרתי להם תודה רבה והלכתי.

בדרך החוצה לחצתי קצת על המראה והיא נכנסה למקומה, וכעת לא ניתן להזיז אותה, כמו המראה השמאלית ה"נורמלית"- כך שהטיעון המגוחך של המוסך (ללא בדיקה רצינית) הופרך. אומנם ישנו סדק קטנטן על המראה, אך לא כזה שמצדיק את החלפת המראה. פשוט בושה.

960 ש"ח???????.

אדם.

פורסם

שאני עשיתי תאונה עם הcivic שלי לפני שנתיים...היה עלייה ספוליר ודיבורית, הספולייר היה חשוב לי...

בדקתי אם הוא מופיע בביטוח כאביזר נלווה לא היה רשום בכלל שיש ספוליר הלכתי הורדתי אותו ואת הדיבורית

עד עכשיו הוא אצלי במחסן....:-P

והאוטו היה במוסך המרכזי של הונדה-ולוו בלוד...

פורסם
ומה אוסיף אם אומר לכם שחבר שלי לא מזמן החליף מגב(אחד!! לא שניים!!) ל-A4 ב-120 ש"ח אצלם??

זו פשוט גניבה!

אז חבר שלך אידיוט! שיברר במקומות אחרים לפני שהוא קונה אצל צ'מפיון.

במחיר הזה אפשר לקנות זוג מגבים מקוריים של "בוש".. אצל היבואן (לדיקו).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

למרות זאת - ולא משנה מה מבוטח ,ברגע שחברת הביטוח הסכימה לשלם את הפיצויים בהכריזה על הרכב כטוטאל לוס - הרי שהוא שייך לה ,ולא לבעלים הרשום , ולכן אסור לו לפרק דברים ללא הסכמתה.

אני לא לגמרי בטוח.

הרכב שייך לחברת הביטוח, אבל תוספות שייכות לבעל הרכב. חברת הביטוח משפה (מפצה בעברית יפה) את בעל הרכב עבור מה שמוגדר כ"רכב" (היא למעשה קונה את הרכב מהבעלים הרשום) - כלומר שאם היה ברכב ציוד שאינו שייך ל"רכב" (דיבורית, רדיו, רמקולים, ריחן למזגן) ושבעל הרכב לא שופה בעבורו, הרי שהוא נשאר בבעלותו של בעל הרכב.

כמובן שהמקרה מסתבך כשמדובר בתוספת אשר היא חלק מהרכב, כגון אגזוז כלשהו. גם אני, אגב, בתור בעל המוסך לא הייתי נותן למישהו לפרק אגזוז מהרכב.

Fazer

• תוכן חדש...