Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב נוח עד 80k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר 3 שנים עם רנו פלואנס דיזל בהמלצת הפורום, מרגיש שצריך להתקדם - כיוון מנהלים/פרימיום או איך שלא קוראים להם.

מחפש רכב ברמה מעל, בעיקר חשוב נוחות נסיעה מכיוון שנוסע מהצפון 1-2 פעמים למרכז בשבוע.

רכב ל4-5 אנשים אבל רב הזמן נהג בודד.

20-25k ק"מ בשנה.

מחיר עד 80k בהנחה שיהיה אפשר לנהל מומ על רכבים יד2

רעיונות שעלו לי בראש וכנראה הולכים להיפסל - A4 2014-2012 (היו כמה ביד2). לפי המידע הקיים טיפולים/ביטוחים גבוהים

לקסוס IS250 2012 - צרכן דלק לא קטן

אשמח לשמוע עוד רעיונות.

תודה.

פורסם

טויוטה קאמרי הברידית תוכל להתאים.

מרצדס מונית לשעבר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פיג'ו 508 מ-2015 (או חדש יותר), רק אחרי מתיחת הפנים עם המנוע החדש (165 כ"ס). אם אתה לא חושש מריפודי עור, גרסת הפרימיום די מאובזרת. אם כן, גם האקטיב בסדר.

לא הכי חסכונית, בטח לא כמו פלואנס דיזל, אבל סבירה לגודל אם נוהגים בצורה סבירה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
מה עם לקסוס ct200h? יש לי חבר שמוכר כדי להתקדם ובגדל הוא היה מרוצה ממנה. יצא לי לנהוג באה והייתה די נוחה.

לא קצת קטנה הלקסוס הזאת?

פורסם

ה-CT מעט צפופה בהשוואה לפלואנס. תספיק לך אבל אם כבר הגודל הזה - אוריס היברידית עושה את אותו הדבר (ולרוב טוב יותר) בלי הסמל היוקרתי, עם תצרוכת דלק ועלויות אחזקה עדיפות ועם תחושת מרווח עדיפה.

אם משפחתית גדולה יוקרתית, סדרה 3 בסיסית יכולה להתאים - חסכונית למדי, נוחה, מרווחת ואיכותית. הדור הנוכחי מ-2012/3 מפורסמות ביד2 אמנם בקצת פחות מ-100, אבל בהתחשב במצב השוק מניח שאפשר להתמקח לאזור ה-90, אולי קצת פחות.

בלא יוקרתיות - פורד מונדיאו תיתן לך תמורה טובה למחיר עם נוחות מצוינת, מרווח גדול וגם ביצועים ויכולת דינמית טובים. תצרוכת הדלק לא מדהימה - סבירה בנהיגה מנהלתית אך גבוהה אם אתה חובב נהיגה "נמרץ".

מאזדה 6 פחות ביצועיסטית, נוחה ומרווחת, אבל גם מאוד מוצלחת בסה"כ בתחומים הללו וחסכונית יותר בדלק. שתיהן טובות מה-508 והקאמרי.

שים לב כי בכל מקרה, אף אחת מאלו לא תהיה חסכונית כמו פלואנס דיזל.

פורסם

פיגו 508 עם המנוע 165 כ"ס,הכי הרבה רכב לשקל שתקבל.

הפרמיום כולל גם פנסי לד ראשיים,אמברקס חשמלי,קי-לס,בקרת אקלים גם מאחורה,ריפודי עור,ועוד אבזור מתקדם.

פורסם
ה-CT מעט צפופה בהשוואה לפלואנס. תספיק לך אבל אם כבר הגודל הזה - אוריס היברידית עושה את אותו הדבר (ולרוב טוב יותר) בלי הסמל היוקרתי, עם תצרוכת דלק ועלויות אחזקה עדיפות ועם תחושת מרווח עדיפה.

אם משפחתית גדולה יוקרתית, סדרה 3 בסיסית יכולה להתאים - חסכונית למדי, נוחה, מרווחת ואיכותית. הדור הנוכחי מ-2012/3 מפורסמות ביד2 אמנם בקצת פחות מ-100, אבל בהתחשב במצב השוק מניח שאפשר להתמקח לאזור ה-90, אולי קצת פחות.

בלא יוקרתיות - פורד מונדיאו תיתן לך תמורה טובה למחיר עם נוחות מצוינת, מרווח גדול וגם ביצועים ויכולת דינמית טובים. תצרוכת הדלק לא מדהימה - סבירה בנהיגה מנהלתית אך גבוהה אם אתה חובב נהיגה "נמרץ".

מאזדה 6 פחות ביצועיסטית, נוחה ומרווחת, אבל גם מאוד מוצלחת בסה"כ בתחומים הללו וחסכונית יותר בדלק. שתיהן טובות מה-508 והקאמרי.

שים לב כי בכל מקרה, אף אחת מאלו לא תהיה חסכונית כמו פלואנס דיזל.

קצת מפחד מהפג'ו.

איך הסופרב?

פורסם

זאת אחלה בדיחה,אתה מפחד מה508 שהוא במודלים האלה רכב אמין מאד ומוצלח מאד,ושואל לגבי הסופרב שבדגם הזה מגיע עם גיר דפוק ומנוע עם רינגים דפוקים מהפס ייצור,כוחה של הסטיגמה..

פורסם
זאת אחלה בדיחה,אתה מפחד מה508 שהוא במודלים האלה רכב אמין מאד ומוצלח מאד,ושואל לגבי הסופרב שבדגם הזה מגיע עם גיר דפוק ומנוע עם רינגים דפוקים מהפס ייצור,כוחה של הסטיגמה..

אין צורך להתרברב בידע. בשביל זה אני שואל

פורסם (נערך)

אני מכבד את הדעה שלך, אך כאן גם אני הייתי בכיף מוציא 80K על סופרב, אך סכום כזה להוציא על פיג'ו 508? על גופתי המתה,

להבדיל מהסטיגמה שאתה מדבר עליה, לנו בכל רכבי סקודה יש ניסיון עם אמינות מצויינת, ואני מדבר על 2 אוקטביה ואחת סופרב, אך מצד שני יש לנו ניסיון גם עם לא מעט רכבי פיג'ו,

מסכים לחלוטין שבשנים האחרונות יש שיפור ניכר באמינות של פיג'ו, יש לנו במשפחה 3 פיג'ו, שלפני כחודש היו 4, אך עדיין יש הפתעות פה ושם, ויש לי הרגשה שמעולם לא החזקתה ברכבי סקודה, אני יכול להגיד לך הבטחה שמהנסיון שלנו פשוט אין מה להשוות, איפה פיג'ו ואיפה סקודה, גם ברמת הרכבים וגם ברמת האמינות, ולנו לא היו בעיות בכלל, ובטח לא בגיר ולא שום רינגים.

פות"ש, יכול להיות שרון צודק לגבי ה508 מהדגם החדש, אישית לא הייתי לוקח סיכון, ובעיקר פוסל בגלל ירידת הערך, ה508 הזו שתקנה ב80, אני בטוח שלא תוכל למכור אפילו ב20 עוד 3-4 שנים.

לגבי הסופרב, רכב די מפואר, נוח, וחסכוני מאוד, הסופרב שיש לנו די חדשה, אך 2 האוקטביות שהיו לנו אחת 2011 והשניה 2014, כל אחת היתה 3 שנים אצלינו.

עריכה אחרונה על ידי Wildlands
פורסם

היום כבר הרבה סטיגמות מופרכות ומה לעשות שעם ישראל הוא יודע הכל על הכל.

לפות"ש - הכיוון נכון, רכבי מנהלים יתנו לך אחלה של נוחות נסיעה ותמורה לכסף שתוציא, והיום 80 אש"ח זה אחלה של סכום

בגדול - הייתי טיפה מתפשר על צריכת הדלק ומכוון יותר להתפנקות ונוחות, למשל - קדילאק CTS 2011 דגם אלגנס? מגניב

אינפיניטי G37 ? גם מגניב, אני בכוונה נותן את הדוגמאות האלה לרכבים שהם טיפה מעבר... ברור שאתה יכול ללכת על מזדה 6 (רק מנוע 2.5, ה 2.0 עגלה) או איזה פיג'ו 508 - עם שלל פיצ'רים נחמדים או מונדאו שהיא מרווחת וממש חזקה - וב 80 אלף אתה מביא 2 אפילו,

ואם כבר ללכת על סופרב אז ללכת על מנוע 2.0 עם DSG6, דגם 1.8 בשנים האלה מלא במחלות ואני אומר מניסיון של חברה טובה שקנתה את הרכב ומקללת את היום הזה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...