Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי קופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאת יונדאי קופה שנת 97 אוטמט.... יד 4 עם 160 אלף קילומטר

האוטו נראה ממש יפה ושמור... השאלה היא יד 4 לאוטו כזה זה נורמלי?...

לפי המחירון של יצחק לוי גם היד וגם הקילומטר סבירים לשנה זאת.... אז אין הורדת אחוזים....

כנראה שאני יקח את האוטו לבדיקה.... אם מישהו מכיר את האוטו ויכול להגיד לי דברים מיוחדים שצריך לבדוק בו זה מאוד יעזור ...

תודה טל :lol:

פורסם

שלום רב

הגרסה האוטומטית פחות מומלצת לרכב זה (יש תקלות)

הדגם הידני מאד פופולרי

תיגש עים מספר הרכב למוסך שרות ותראה סדר טיפולים + תקלות שהיו לרכב

בברכה זיסו יוסי

פורסם

בקשר ליד, לדעתי נורמלי לחלוטין, אם כי יכול להעיד על משהו רע.

כוונתי היא שמכוניות כאלה שנופלות לידי צעירים ב95% מחליפות ידיים מאד מהר, ולא פעם יצא לי לראות יונדאי קופה 97-98 עם 8-5 ידיים.

מצד שני זה לא לחיוב, כי קשה מאד לעקוב אחרי הסטוריית טיפולים, ובטח אחד הבעלים הקודמים הזניח או קרע את האוטו, ואני לא מסכים עם האימרה "מה תעדיף אוטו יד 1 שקרעו אותו, או יד 8 שכל אחד טיפל בו כמו הילד שלו", כי זה פשוט לא ריאלי.. במיוחד כשמדברים על בחורים צעירים,, שבטוח חלק התעללו באוטו.

פורסם

יד רביעית לרכב כזה זה לא נורא בכלל אבל תיהיה מוכן ליישור קו עצבני במידה "וקרעו" את הרכב, למרות שכמה כבר אפשר לקרוע אוטומט?

פורסם

אפשר לקרוע כל רכב, אוטומטי או ידני. למען האמת הרבה יותר קל להתעלל בגיר אוטומטי ולגרום למותו בטרם עת מאשר בגיר ידני, אם כי שניהם בשימוש "נכון" ימותו מהר. דוגמא להתעללות באוטומטיות, ניוטרל, להעלות טורים ולהכניס לדרייב. את הבום תשמע די טוב, התיקון אחרי כמה פעמים כאלו יעלה הון. בנוסף גיר אוטומטי גם צריך טיפול טוב כדי להישאר בחיים.

גיא

פורסם
שלום רב

הגרסה האוטומטית פחות מומלצת לרכב זה (יש תקלות)

הדגם הידני מאד פופולרי

אני לא מכיר שום תקלות!!

יאמר לזכותה של היונדאי בכל ההבטים שהאמינות שלה יוצאת דופן (ממש כמו הסונטה)

בעיקר בכל הנוגע לגיר ולמנוע....

חבר מהפורום פה יכול להיכנס ולספר שאחרי למעלה משנתיים, נהיגות חזקות מאוד וגם התעללות בגיר האוטומטי (כמו הדוגמא שגיא נתן) הרכב נוסע מושלם מבחינה מכנית.

גם בבדיקת קניה אחרונה, המנוע והגיר יצאו תקינים לחלוטין.

כנ"ל לגבי ינדאי אוטומטית נוספת שאני מכיר.

אמיר.

פורסם

מסתבר שאני החבר מהפורום...

עם יש לך שאלות בקשר לאמינות של הרכב, או שאלות נוספות, אתה מוזמן לשאול בפרטי...

בקשר למה שאמיר טען, רציתי לתקן אותו ןלומר שהיתה לו טעות קטנה...

הרכב על אף פעם לא עבר התעללות בסגנון שגיא תיאר... מה שכן הוא עבר הרבה משחקים עם ההילוכים...

והעברתם במהירות מתאימה...(כמובן שמשכתי אותם... אבל בלי הגזמה...)

בנוסף הרכב עבר המון אבל המון נסיעות מאומצות... על בסיס יום יומי... אבל מנגד לזה תמיד דאגתי שיגיע לטיפול התקופתי בזמן...

* בחודש האחרון הרכב נלקח 3 פעמים לבדיקה לפני קניה...

ותמיד יצא נקי מבחינת גיר שילדה ומנוע...

אתם בטח שואלים למה עם ככה הוא לא נמכר?!? זה בגלל שאלו שלקחו את הרכב לבדיקה, קיוו למצוא בו מחלות וכתוצאה מזה להוריד לי המון מהמחירון....(אני מדבר על סביבות של 10K ל-15K ,

לכו תבינו אנשים....

פורסם

בקשר למה שאמיר טען, רציתי לתקן אותו ןלומר שהיתה לו טעות קטנה...

הרכב על אף פעם לא עבר התעללות בסגנון שגיא תיאר... מה שכן הוא עבר הרבה משחקים עם ההילוכים...

והעברתם במהירות מתאימה...(כמובן שמשכתי אותם... אבל בלי הגזמה...)

בוא נסכם את זה ככה אופיר,

על כל מה שהגיר הזה עבר,תסכים איתי שברכב אוטומטי אחר סביר להניח שהגיר היה גוסס, או לפחות מתחיל לגסוס ומזייף בבדיקת הקניה בהתאם...

:wink:

פורסם

הי!

לא הייתי נוגע ברכב הזה...

למרות שיש עליו פוזה לא רעה בכלל...

כיום עם מחירי הדלק ההולכים ומאמירים...לא כדאי לגעת ברכב בעל צריכת דלק שכזו (אלא אם כן אבא שלך מנכ"ל פז) ..

בהצלחה

נ.ב.

לך על הרנו מגאן קופה

(אם כבר)

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

בתור בעל יונדאי קופה לשער, אני יכול לומר שהרכב נוח לנהיגה וכמעט ולא היו לי תקלות (האוטו שלי היה יד 2 שנת 97 ידני) ---- אבל ---- האוטו מאבד מערכו הרבה כסף לעומת מכוניות ספורט אחרות והוא "שותה" הרבה!!

מכרתי אותו לפני שמונה חודשים וקניתי טיגרה (יד 2 שנת 98 1600 סמ"ק), אוטו שאני מרוצה ממנו הרבה יותר מהיונדאי שהיתה לי.

פורסם

לשני המגיבים מעליי... אתם ממש מצחיקים..

המנוע של הקופה הוא למעשה....אההמ....אותו מנוע של הסונטה...

אולי דימיינתם לעצמכם שיש לכם מכונית ספורט ולחצתם חזק, אבל בסך-הכל הוא "שותה" כמו כל מנוע 2 ליטר ממוצע!!

אמיר.

פורסם

אני לא מדמיין ולא לוחץ ולא משתגע עם האוטו, פשוט לא רוצה להסתובב עם "אוטו של אבא" אלא עם אוטו שאני קניתי.

דרך אגב, המאזדה של אבאל'א?

דבר שני, מנוע 2000 של יונדאי קופה או כל מנוע בגודל זהה ישתה בסביבות 1-7 במקרה הטוב (מנוע 2000 ממוצע אאםם אםם כן אפילו של סונטה) לעומת מנוע 1600 ששותה 1-11 אז אני והבחור שהמליץ על המגאן יודעים על מה אנחנו מדברים.

הייתה לי יונדאי קופה, אני מדבר מנסיון, אז אל תאמר לי שאני מצחיק או מדמיין. אולי בפעם הבאה לפני שאתה תוקף תקרא ותבין מה כותבים.

טל.

פורסם

אני לא מדמיין ולא לוחץ ולא משתגע עם האוטו, פשוט לא רוצה להסתובב עם "אוטו של אבא" אלא עם אוטו שאני קניתי.

דרך אגב, המאזדה של אבאל'א?כן, המאזדה של אבאל'א, ובגלל זה קניתי לי את ה-306 הפרטית שלי!!:-P

אגב, מישהו טען שאתה מסתובב עם האוטו של אבאל'א או שאין ברשותך יונדאי?:?

דבר שני, מנוע 2000 של יונדאי קופה או כל מנוע בגודל זהה ישתה בסביבות 1-7 במקרה הטוב (מנוע 2000 ממוצע אאםם אםם כן אפילו של סונטה) לעומת מנוע 1600 ששותה 1-11 אז אני והבחור שהמליץ על המגאן יודעים על מה אנחנו מדברים.

אם אתה חושב שמנוע 2 ליטר שותה 1 ל-7 במקרה הטוב אז כנראה באמת שאתה לא ממש מבין...

מונע 2 ליטר ממוצע, בנסיעה ממוצעת שותה ב-"משולב" 1ל-10 או אפילו 1 ל-11 (עם רגל נעימה על הגז)

ממנוע 1600 ממוצע אני יוכל גם להגיע ל- 1 ל-12 בנסיעה נורמלית!!

אתה עדיין רוצה להתווכח שאתה יודע מה אתה מדבר?

הייתה לי יונדאי קופה, אני מדבר מנסיון, אז אל תאמר לי שאני מצחיק או מדמיין. אולי בפעם הבאה לפני שאתה תוקף תקרא ותבין מה כותבים.

מי שלא מבין הבנת הנקרא זה לא אני....

אני מאמין שהייתה לך יונדאי קופה ואני ממש לא תוקף..

אולי קו המחשבה שלך היה לא נכון- בכל מקרה הנתונים שלך לא נכונים!

טל.אף אחד לא תוקף אותך ולא אף אחד אחר..

הנתונים שאתם נותנים שגויים ולא מדוייקים, ובגלל זה אני מתקן אותם.

צברתי שעות רבות על קופה אוטומטית וגם אופיר שברשותו יונדאי קופה יוכל להגיד לך שבנסיעה רגילה האוטו שלו צורך דלק לערך כמו שה-6 של אבא שלי (:-) ) צורכת דלק!!

*הדברים תקפים לגם לגבי השוואה בנסיעה עירונית ובין-עירונית!

*אגב, אם כבר היית עו"ד של הבחור עם המגאן שכתב מעליך:

כיום עם מחירי הדלק ההולכים ומאמירים...לא כדאי לגעת ברכב בעל צריכת דלק שכזו

אז אם ככה, לא לגעת גם באימפרזה STI, מנועים בנפח למעלה מ-2 ליטר,איבו וכו'....???

• תוכן חדש...