Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטוניק\ארונה\קקטוס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר קריאה מעמיקה בפורום, הצלחתי לצמצם את הרשימה שלי ל-3:

1. קיה סטוניק - הבטוחה ביותר?

2. סיאט ארונה

3. סיטרואן קקטוס - הזולה ביותר?

מסלול: 40 ק"מ - ראש העין לרמת החיל בתל אביב וחזור.

מיועד לאמצע שבוע לאשתי(גובה 1.7) ובסופ"ש לי(גובה 1.85).

כיום מסתפקים ב-i10, שצפופה כאשר צריך לנסוע גם כיסא בטיחות לרכב מאחורה ואשתי ליד.

אשתי רוצה רכב גבוה ונוח, אני מעדיף רכב בטיחותי.

תקציב 90-100 אלף (במסלול 0 ק"מ או במבצעי סוף שנה).

עדיפות לצריכת דלק טובה על פני ביצועים.

לפני ריצה לסוכנויות, אשמח לשמוע מכם מה עדיף מבין ה-3?

האם לוותר על אחת מהן?

אולי יש אלטרנטיבה נוספת שכדאי לבחון?

שנה טובה וחג שמח... :)

פורסם

המסלול שלך (אלא אם אתה נוסע באמצע הלילה) הוא פקק אחד גדול. לדעתי זה פוסל רכבים עם גיר רובוטי, אז את הסטוניק הייתי לוקח רק עם מנוע 1.4 וגיר פלנטרי, ואז הוא קצת פחות חסכוני.

בדקת את הצפיפות עם כיסא הבטיחות? שלא תתחרט אח"כ...

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
הקקטוס והארונה ירדו מהפרק...

נותרתי עם הסטוניק וכרגע צירפתי את הונדה גאז למשוואה.

נשארת עם הרכב הצפוף ביותר , מה הסיבה להורדת הסיאט והסיטרואן ?

למשפחה הייתי הולך על הגאז , באופן אישי הייתי שוקל את ה 2008 נותן תמורה מעולה במסלול יד 2 0 ק"מ.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
המסלול שלך (אלא אם אתה נוסע באמצע הלילה) הוא פקק אחד גדול. לדעתי זה פוסל רכבים עם גיר רובוטי, אז את הסטוניק הייתי לוקח רק עם מנוע 1.4 וגיר פלנטרי, ואז הוא קצת פחות חסכוני.

בדקת את הצפיפות עם כיסא הבטיחות? שלא תתחרט אח"כ...

הרובוטית כפולת מצמדים לא אמורה להיות נוחה בפקקים?

לא בדקתי עדיין את הצפיפות עם כיסא בטיחות - אצטרך לבדוק איך זה משפיע על המושב בקדמי באמת.

נשארת עם הרכב הצפוף ביותר , מה הסיבה להורדת הסיאט והסיטרואן ?

למשפחה הייתי הולך על הגאז , באופן אישי הייתי שוקל את ה 2008 נותן תמורה מעולה במסלול יד 2 0 ק"מ.

סיטרואן - סחירות רעה, לפי קרוב משפחה שמתעסק בסיטרואן.

סיאט - מתומחרת יחסית גבוה ביחס ליתר.

כמה הסטוניק צפופה ביחס ליתר? הגאז מרווחת יותר ביחס לכל אלו?

לגבי ה-2008 - בהחלט שקלתי אותה אך בשקלול של אבזור ומחיר, נדמה שהאחרות עדיפות, לא?

פורסם (נערך)

נירו? גם יש בה את כל הבבל"ת הכביכול בטיחותי וגם היברידית.

אם הסחירות של הקקטוס בעייתית, למה אתה חושב בכלל על 2008?

אני חושב שקקטוס אוטומטית זה הרכב הכי משתלם לדרישות שלך אבל אני לא עוסק במסחר רכבים למחייתי.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
הרובוטית כפולת מצמדים לא אמורה להיות נוחה בפקקים?

פחות נוחה מפלנטרי או רציף, וזה גם עשוי להביא לבלאי מואץ במצמדים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מנסיון עם ההונדה, האוטו במושב האחורי, מרווח הרגליים הוא עצום, המושב הקדמי לא זז אחורה מספיק, גבולי לגובה 185,אבל נסבל. הדבר הבלתי נסבל ברכב הזה זה התנהגות גיר והמנוע, פשוט איטי ומרעיש, לא נעים לנהיגה. הסיטרואן שווה לקניה ב 85,000 שקל. הארונה והסטוניק שניהן עולות 110, שניהן עולות 110,ההחירה בניהן היא אינדיבידואלית.

פורסם
נירו? גם יש בה את כל הבבל"ת הכביכול בטיחותי וגם היברידית.

אם הסחירות של הקקטוס בעייתית, למה אתה חושב בכלל על 2008?

אני חושב שקקטוס אוטומטית זה הרכב הכי משתלם לדרישות שלך אבל אני לא עוסק במסחר רכבים למחייתי.

אולי זה רק אני, אבל פרט לסחירות, מעט מטריד שאין מאחורה חלונות חשמל.

הנירו יקרה בהפרש משמעותי (30K+).

פחות נוחה מפלנטרי או רציף, וזה גם עשוי להביא לבלאי מואץ במצמדים.

לקחתי לתשומת ליבי - זה באמת משאיר אותי רק עם הגאז או הסטוניק 1.4?

מנסיון עם ההונדה, האוטו במושב האחורי, מרווח הרגליים הוא עצום, המושב הקדמי לא זז אחורה מספיק, גבולי לגובה 185,אבל נסבל. הדבר הבלתי נסבל ברכב הזה זה התנהגות גיר והמנוע, פשוט איטי ומרעיש, לא נעים לנהיגה. הסיטרואן שווה לקניה ב 85,000 שקל. הארונה והסטוניק שניהן עולות 110, שניהן עולות 110,ההחירה בניהן היא אינדיבידואלית.

את כל הרכבים כנראה ארכוש במסלול של 0 ק"מ, ככה שהעלות אמורה להתקזז. מעריך שגאז או סטוניק יעלו לכיוון ה-95000 +/-

פורסם

לפני שאתה קונה, קח סיבוב ב הונדה, תבדוק אם הביצועים מספקים אותך, האוטו עגלה, הקיה טורבו או הסיאט יהיו טובות בהרבה. היתרון של הקקטוס 5 שנים אחריות במחיר זול, זה גם שווה משהו

פורסם

אם ככה, לדעתי הסיטרואן הכי טובה, עזוב פחת, יש לך 5 שנים אחריות מלאה, עוד 5 שנים בכל מקרה הרכב לא עולה הרבה, בנתיים תהנה מרכב זריז ומגיב.

פורסם
לפני שאתה קונה, קח סיבוב ב הונדה, תבדוק אם הביצועים מספקים אותך, האוטו עגלה, הקיה טורבו או הסיאט יהיו טובות בהרבה. היתרון של הקקטוס 5 שנים אחריות במחיר זול, זה גם שווה משהו

לא אקח את הקיה טורבו בגלל הגיר - אשתי נגד גיר רובוטי ולא מעוניינת כלל באחד כזה. אבחן את הגרסא 1.4.

הסיאט גם ירדה מהפרק מאותה סיבה. ולמעשה הוריד לא מעט דגמים מהמשוואה.

ההונדה ירדה מהפרק בעקבות שרשור שנתקלתי בפורום. גם מבחינת מחיר אני לא חושב שהיא עדיפה על הסטוניק.

אתם מפספסים את התקציב , הסטוניק טורבו לא נכנס בו, רק ה1.4 ורק באפס קילומטר.

הסטוניק אכן נכנסת בקושי - מתומחרת סביב 99000 ב-0 ק"מ. אני אפילו חושב שאולי עדיף כבר לפנות ליבואן ישירות ולדלג על ה-0 ק"מ.

אם ככה, לדעתי הסיטרואן הכי טובה, עזוב פחת, יש לך 5 שנים אחריות מלאה, עוד 5 שנים בכל מקרה הרכב לא עולה הרבה, בנתיים תהנה מרכב זריז ומגיב.

הדילמה כעת היא באמת בין הסיטרואן(5 שנות אחריות) לבין הקיה. כנראה שניקח את שתיהן לנסיעת מבחן.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

רכב נוסף שנכנס למשוואה - סוזוקי איגניס 2018 - המחיר מעולה מבחינתנו.

יש מישהו שמכיר את הרכב ויכול לתת חוות דעת?

• תוכן חדש...