Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון 1.8 שנת 2011 DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז ככה אני בן 20 חייל משוחרר עובד במשרה מלאה מרוויח כ8 אלף בחודש יש לי כרגע מאזדה 3 שנת 2006 התקציב שלי הוא כ45 אלף שקל(חישבתי את המחיר של המאזדה בתקציב) ואני רוצה לקנות רכב ספורטיבי שישמש אותי לנסיעות לעבודה 20 קמ ביום ושאוכל להינות מהנהיגה שלו. (וכן, חשוב לי קצת ה״פוזה״ ושיהיה חזק.. בכל זאת בן 20 חח)

חשבתי בתור אופציה על סיאט לאון 1.8 אוטומט שנת 2011 אשמח לדעת ממי שהיה לו את הרכב הזה אם הוא ממליץ לי לקנות אותו? מבחינת אחזקה ואמינות וחיסכון . אופציה נוספת היא הונדה סיוויק האצבק 2011 אשמח להמלצה ממי שיש לו ניסיון עם הסיאט

עריכה אחרונה על ידי בר שהינו
פורסם

רכב שנוסע יפה שתקין

המנוע ידוע בבעיות אמינות שמצריכות אוברול בעלות של עשירייה לפחות

הגיר בשנים האלה זה DSG7 - גם לא שיא האמינות

התקציב שלך לא ישאיר לך הרבה כסף לתקלות כאלה לפי דעתי ולאחר שפשפשתי קצת ביד 2 וראיתי כמה אנשים דורשים על הרכב הזה.

לאון 2011 זה לא רכב עם פוזה ככה שאם אני הייתי קונה זה בשביל הזריזות שלו - יש לחבר שלי כזו ידנית והיא ממש נחמדה.

איזה מזדה יש לך ? מנוע 1.6?

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

היתרון הגדול של המאזדה נובע מזה,שאתה יודע מה בדיוק יש לך ביד,כמה הרכב אמין או נכנס למוסך בגלל תקלות,שבגללן אולי הגעת לנק' האל חזור שבה אתה מעוניין להחליף את הרכב.

הבעיה הגדולה שאם זה כך הרכב זאתה מעוניין בו זו נפילה מהפח אל הפחת ואם אהבת את המאזדה שלך (1600 או 2000) ?

אז ב 45,000 אפשר לרכוש ספיריט 2010 -חפש אחת שמורה ותיהנה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שלום בר.

בתור בעלים של רכב כזה הרכב בהחלט מהנה וחזק אבל צריך לקחת בחשבון גם את המחלות של הרכב במיוחד בשנת הייצור הזו.

- משאבת מים

- צריכת שמן גבוהה (תקלה במנוע CDA שייוצר בתקופה ההיא)

- מנעול דלת תא מטען.

- גיר בעייתי

- קלאצים צריך לבדוק מתי החולפו

- מוח גיר לבדוק שהוחלף (היה ריקול).

אם אתה מכניס 8000 נטו בחודש לא תהיה לך בעיה להחזיק את הרכב בהנחה שהוא נקנה במצב טוב.

כדאי להריץ חיפוש בפורום על הרכב הזה בשנה הזו יש הרבה מידע.

פורסם (נערך)
רכב שנוסע יפה שתקין

המנוע ידוע בבעיות אמינות שמצריכות אוברול בעלות של עשירייה לפחות

הגיר בשנים האלה זה DSG7 - גם לא שיא האמינות

התקציב שלך לא ישאיר לך הרבה כסף לתקלות כאלה לפי דעתי ולאחר שפשפשתי קצת ביד 2 וראיתי כמה אנשים דורשים על הרכב הזה.

לאון 2011 זה לא רכב עם פוזה ככה שאם אני הייתי קונה זה בשביל הזריזות שלו - יש לחבר שלי כזו ידנית והיא ממש נחמדה.

איזה מזדה יש לך ? מנוע 1.6?

?

תודה רבה על התשובה וכן יש לי מנוע 1600, ידוע לך לגבי אחזקה של אלפא מיטו ידנית 2011? גם ידוע בבעיות או שיותר אמין?

היתרון הגדול של המאזדה נובע מזה,שאתה יודע מה בדיוק יש לך ביד,כמה הרכב אמין או נכנס למוסך בגלל תקלות,שבגללן אולי הגעת לנק' האל חזור שבה אתה מעוניין להחליף את הרכב.

הבעיה הגדולה שאם זה כך הרכב זאתה מעוניין בו זו נפילה מהפח אל הפחת ואם אהבת את המאזדה שלך (1600 או 2000) ?

אז ב 45,000 אפשר לרכוש ספיריט 2010 -חפש אחת שמורה ותיהנה.

יש לי 1600 ואני נהנה ממנו מאוד, פשוט אני רוצה להתקדם לשנתון גבוה יותר. תודה רבה על התשובה עוזר לי מאוד

שלום בר.

בתור בעלים של רכב כזה הרכב בהחלט מהנה וחזק אבל צריך לקחת בחשבון גם את המחלות של הרכב במיוחד בשנת הייצור הזו.

- משאבת מים

- צריכת שמן גבוהה (תקלה במנוע CDA שייוצר בתקופה ההיא)

- מנעול דלת תא מטען.

- גיר בעייתי

- קלאצים צריך לבדוק מתי החולפו

- מוח גיר לבדוק שהוחלף (היה ריקול).

אם אתה מכניס 8000 נטו בחודש לא תהיה לך בעיה להחזיק את הרכב בהנחה שהוא נקנה במצב טוב.

כדאי להריץ חיפוש בפורום על הרכב הזה בשנה הזו יש הרבה מידע.

תודה רבה עזרת לי מאוד!

עריכה אחרונה על ידי בר שהינו
  • תוכן חדש...