Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפשרויות מימון לטובת רכב משומש

Avinusha
שימו לב! השרשור הזה בן 2206 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב.

מה הן אפשרויות המימון הקיימות לטובת הלוואה של 80k ש"ח לצורך רכישת רכב מיד 2.

האם ישנן אפשרויות לעסקאות בלון ?

תודה.

מחשבה בוראת מציאות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש אפשרות לקבל מימון לרכב משומש. בד"כ מדובר בריביות גבוהות יותר מהריביות הניתנות לרכישת רכב חדש, וברוב המקרים אי אפשר לקבל מימון למכוניות שעלו על הכביש לפני יותר משלוש שנים.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלוי אם יש לך משהו אחר שביכולתך למשכן. למשל ניירות ערך. או לקחת הלוואה כנגד קרן השתלמות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קיימות עסקאות כאלו בגדול אך לא הכי זולות מבחינת ריבית.

לקחתי הלוואה נמוכה יותר לפני 4 חודשים וקצת באוטו סנטר -עסקת בלון על הרכב שקניתי מהם לתקופה של 5 שנים.(לקחתי כ 55,000 ש"ח-ש כ 9000 מהם היו הלוואה שנותרה מהרכב הקודם).

אלא,שהריבית שהם מחשבים היא על כל סכום ההלוואה ומה שאתה משלם בפועל הוא לא על כל סכום ההלוואה,כי יש לך יתרת תשלום בסוף 5 שנים של 23,415 ש"ח.

בפועל יוצא ששילמת 14,788 ריבית על סכום של כ 32,000 ש"ח "קרן ההלוואה האמיתי" ל 5 שנים שזה יוצא בחשבון פשוט-46.88% ריבית ל 5 שנים.תגדיר עכשיו משתלם או לא ?

בסוף תקופת ההלוואה, הבלון יעמוד על כמה אלפים מעל הסכום שנותר(הערכה שלי- מהלוואה קודמת יהיה כ-26,000 ש"ח) וכשתחלק אותו שוב לתשלומים שוב תשלם ריבית- הם לא פראיירים בוא נגיד כך.

היתרון היחיד- אף בנק לא היה מאשר לי כזו הלוואה לרכב משומש בהיעדר בטחונות נאותים וכאן קיבלתי כנגד שעבוד הרכב.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה עשית את זה לעצמך ?

לא היה עדיף לתרגם את כל הכסף שתשלם על הריביות לטובת רכישת רכב חדש בעסקת בלון עם רביות נמוכות ?

מחשבה בוראת מציאות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב חדש כמו שלי עולה סביבות 140,000 - לא סכום,שאני יכול להרשות לעצמי.

אם היה לי כזה סכום,הייתי מעדיף לסגור את רוב המשכנתא 200K שנשאר לי לשלם על הבית הצנוע שלי,שנקנה לפני כ 3.5 שנים,שלפחות שומר על ערכו אם לא למעלה מכך לאחר שיפוץ מאסיבי ולא להשקיע אותם (או יותר נכון לזרוק אותם לפח) על רכב,שערכו ירד.

ד"א- יכלתי להקטין את ההלוואה לרכב בכ- 16,000 ש"ח שהשארתי בצד ואולם,העדפתי לחסוך את הכסף והסתבר שזו כרגע החלטה טובה לאור העובדה שמסיבה בריאותי אני נמצא כרגע בין עבודות והסכום הזה יכול להיות רשת ביטחון סבירה ל 3 חודשים.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מימון בנקאי לא רלוונטי? יש כל מיני הטבות בבנקים מסויימים כתלות בהעברת משכורת או במצב משפחתי/ מקום עיסוק. למשל- בנק מסד, הלוואה 100,000 לעובדי משה"ח בריבית פריים מינוס חצי.

במידה ולא רלוונטי, הלוואה מקרן ההשתלמות שלך יכולה להיות מצויינת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2206 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...