Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התקנתי אתמול כונן חדש SSD על המחשב ולאחר מכן מערכת הפעלה ווינדוס 7.

עכשיו אני רוצה למחוק את כול מה שיש בדיסק קשיח הרגיל שיש בו גם מערכת הפעלה.

שיהיה בו מקום.

איך עושים זאת?

תודה רבה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

Start

In search bar type "diskpart" and press enter.

Press Yes in the UAC prompt.

Now type "list disk"

The disk that matches the size of your old HDD, is your old HDD.

Let's assume it's disk 1.

Type "select disk 1" and enter

"Clean" and enter

"Convert mbr" and enter

"Create partition primary" and enter

"Format quick fs=ntfs" and enter

"Assign letter="d"" and enter

That's it.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

^

מאוד מסוכן לרשום הוראות כאלה באינטרנט, diskpart הוא כלי מתקדם שצריך להיות זהירים ולהבין מה עושים איתו.

מישהו יכול למחוק מידע יקר ערך בצורה הזו.

פורסם

זה מה שהוא מבקש לעשות.

חוץ מזה עדיין אפשר (ולא מאוד קשה) לשחזר מידע שנמחק בצורה כזאת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא את כל המחיצות אפשר למחוק דרך gui (התקנת win7 יוצאת מחיצות נסתרות).

פורסם

גם WINDOWS. יש לו את המחיצת BOOT שהוא יוצר בהתקנה. ב-8 ומעלה, עם ארכיטקטורת GPT נוספות גם מחיצות EFI ו-MSR.

כל אלה לא ניתן למחוק דרך GUI.

פורסם

ואדים, דיסקפארט זה כלי למישהו שכבר יודע לפרמט כונן דרך ה-GUI אבל זה לא מספק אותו. זה כלי שיכול לעשות וואחד נזק אם אתה לא עירני מספיק, ולשחזר זה לא בדיוק טיול בפארק.

ולא שאני חושב שפות"ש טיפש, אלא שלפי שאלתו הוא לא סופר-יוזר ואפילו לא קרוב לזה. אז רק אם מדובר בחומר רגיש בצורה בלתי רגילה שחייבים להיפטר ממנו (ולא צויין ככה), הייתי נשאר עם ה-GUI. ממילא פות"ש ציין שהוא רוצה מקום, ולפרמט בצורה רגילה יספק לו בדיוק מה שהוא צריך עם מינימום סיכון.

פורסם
עכבר ימני על הדיסק > פרמט \ FORMAT

בדיוק מה שצריך לעשות, כל עוד אין מחיצות - הפתרון הכי קל ונוח.

אם יש מחיצות, אתן תשובה לאחר הציטוט של ואדים.

Start

In search bar type "diskpart" and press enter.

Press Yes in the UAC prompt.

Now type "list disk"

The disk that matches the size of your old HDD, is your old HDD.

Let's assume it's disk 1.

Type "select disk 1" and enter

"Clean" and enter

"Convert mbr" and enter

"Create partition primary" and enter

"Format quick fs=ntfs" and enter

"Assign letter="d"" and enter

That's it.

אתה מכניס משתמשים רגילים לבעיה מאוד רצינית עם הוראות שכאלה, זה מאוד לא ידידותי ולא נוח, הוא ממש לא סופר משתמש ולא קרוב לכך ועלול לעשות נזק - לא תמיד צריך לתת נשק גרעיני לאדם המבקש כדור בכדי להוריד מישהו, כן?

אין שום מניעה לעשות שימוש ב GUI המובנה של וינדואוס 7, יש לך את DISK MANAGEMENT, למה כל הבלאגן? מיותר.

לפותח השרשור, אתה צריך לעשות שימוש במערכת המובנית של 7 הנקראית DISK MANAGEMENT (בחיפוש בהתחל).

השימוש בזה ייעשה במידה ויש לך מחיצות נוספות שיצרה המערכת (למשל יש לך מחיצה של 500 מגהבייט לדוגמא) ואתה רוצה לאחד הכל, זה מה שנדרש לעשות:

https://www.lifewire.com/how-to-open-disk-management-2626080

מה שלמעשה נדרש הוא, "למחוק" את כל הכונן באופן בטוח ופשוט דרך התוכנה ולבצע "פורמט" מחדש ואז, הדיסק הקשיח יתאחד להכל תחת אות אחת ללא מחיצות ויופעל.

אם לאחר בדיקה בגוגל כיצד זה עובד או ביוטוב לא תתמודד, תחזור לכאן נעביר לך הוראות מפורטות יותר.

למעשה, אם כבר...

https://www.digitalcitizen.life/how-manage-your-disks-using-disk-management-utility

https://www.disk-partition.com/disk-management/delete-volume-6289.html

פורסם

תודה לכולם.

בכונן הישן יש 2 מחיצות. אני רוצה לשמור מחיצה אחת שבה לא מותקנת מערכת ההפעלה

ולמחוק את המחיצה עם המערכת הפעלה. זה יספיק לעשות את הפעולה הראשונה שהמליצו פה?

ללחוץ על הכונן ואיתחול וזהו?

עוד משהו, היה לי הרבה תמונות בתיקיה של המסמכים שלי/תמונות שהיו על מערכת ההפעלה בכונן C:

איך אני ניגש לקבצים האלו אם בכלל?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

1. כן, הפתרון הכי פשוט זה בדיוק כמו שהסבירו: קליק ימני ו FORMAT ולראות רק שסוג הפרמוט יהיה NTFS (ב FILE SYSTEM), זה הכל.

תשים לב שאתה נמצא על QUICK (שזה מסומן בוי) אין צורך בפרמוט אינטנסיבי שיכול לקחת שעות.

אפשר לעשות את אותה הפעולה הפשוטה גם דרך DISK MANAGEMENT.

2. לגבי איך לגשת: אתה נכנס למחיצה שבה הייתה מערכת ההפעלה > USERS > השם של המשתמש או ADMIN > מעתיק את כל מה שאתה צריך.

למעשה זה כולל גם את ה DESKTOP שלך וכל תיקיית ה DOCUMENTS וכו'.

עושה העתק הדבק ודואג לעוד גיבוי, לך תדע מה יתחרבש לך.

פורסם

diskmgmt.msc

בוחרים את ההארד דיסק הרלוונטי - קליק ימני על כל מחיצה - מחק מחיצה - אישור

קליק ימני על כל השחור (לא הוקצה) - אתחל

מנהל דיסקים רואה גם מחיצות מוסתרות

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...