Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי רכישת קורקינט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות קורקינט חשמלי לצורך תחבורה משלימה לרכבת.

רכבתי על האינוקים והמי2 וגם על השיאומי, אני חושב שהשיאומי יכול להספיק לי אבל אני דיי פוחד מכל נושא הפנצרים, לא בא לי להתעסק עם זה כל שני וחמישי.

האם הצמיגים במי2 שונים כך שיש שם פחות פנצרים?

פורסם

אני עם שיאומי ועברתי כבר 900 ק״מ. מילאתי ג׳יפה בצמיגים מיד לאחר הרכישה, ועד עכשיו זה הוכיח את עצמו [emoji4]

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אני מעל 1300 קמ עם השיאומי ופנצר אחד בלבד.

מרוצה מאוד. ביחס למחיר אין לו מתחרים בכלל.

עם זאת במידה ותוספת כסף נכבדה לאיינוקים לא מפריעה לך ,האיכות שם הרבה יותר גבוהה כמובן.

אתה יכול להתייעץ גם באחת הקבוצות פייסבוק היעודייות של שיאומי כמו זאת https://www.facebook.com/groups/1824160241216955/

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Miata ND2

פורסם

אנשים שחושבים ששיאומי זה קורקינט טוב זה אנשים שאין להם בסיס להשוואה. זה כמו אנשים שקונים מכונית מיני חדשה ב-50 אלף ובטוחים שזה אוטו מעולה רק בגלל שהם אף פעם לא נהגו ברכב משפחתי מודרני.

חסרונות של שיאומי:

1. ברקס אחד בלבד

2. מנוע חלש

3. גלגלים 8 אינץ'

4. בורד צר

5. נעילה אחת בלבד באזור הכידון - מתכון לחופש תוך פרק זמן קצר

יתרונות:

1. קל

2. זול

3. קומפקטי

הזול זה מה שקונה את רוב הישראלים.

פורסם
אנשים שחושבים ששיאומי זה קורקינט טוב זה אנשים שאין להם בסיס להשוואה. זה כמו אנשים שקונים מכונית מיני חדשה ב-50 אלף ובטוחים שזה אוטו מעולה רק בגלל שהם אף פעם לא נהגו ברכב משפחתי מודרני.

חסרונות של שיאומי:

1. ברקס אחד בלבד

2. מנוע חלש

3. גלגלים 8 אינץ'

4. בורד צר

5. נעילה אחת בלבד באזור הכידון - מתכון לחופש תוך פרק זמן קצר

יתרונות:

1. קל

2. זול

3. קומפקטי

הזול זה מה שקונה את רוב הישראלים.

רק כמה תיקונים:

1.ברקס אחורי דיסק וברקס קדמי שמגיע מהמנוע, גם אם תנתק את הברקס האחורי הבלימת מנוע מאוד חזקה.

2.עם שיפור קל אפשר להגיע איתו ל 27 קמ"ש שזה מכובד אבל בעליות כבדות אכן המנוע חלש בהשוואה לאחרים.

להשוות את שיאומי לקורקינט אחר כמו איינוקים זה כמו להשוות יונדאי I10 לסובארו BRZ , כי ההבדל במחירים הוא כמעט פי 5.

נכון, פה מדובר בסכומים נמוכים שכנראה מצויים בכיסם של חלק יותר גדול מהאנשים אבל לא כולם מעוניינים להוציא סכום כזה גדול לקורקינט חשמלי.

שיאומי עושה את העבודה בצורה מעולה ביחס למחירו , והוא גם שווה מעל זה.

אתה מעוניין בפרמיום? ביצועים ללא פשרות ? איכות גבוהה? אין ספק שהשיאומי לא יספק את צרכיך, אבל כשרוכשים קורקינט חשמלי לא את כולם זה מעניין.

Miata ND2

פורסם

הגזמת.

שיאומי עולה בסביבות ה-2,000.

קורקינט ישראלי חזק עולה בסביבות ה-5,000 תלוי בהיקף השדרוגים.

אנשים קונים שיאומי כי כולם קונים שיאומי וכי זה זול.

זה כמו שכאשר התחילו לשווק את האלטו ישראלים הסתערו על הסוכנות כי כולם הסתערו על הסוכנות וכי הייתה להם הזדמנות להביא רכב חדש בכלום כסף.

פורסם

שיאומי הוא אכן כלי בסיסי, אבל למי שלא עובר מרחק גדול הוא יותר ממספק.

מעבר לבלם הדיסק האחורי, יש לו בלימה רגנרטיבית מהמנוע בגלגל הקדמי (אני כמעט לא צריך להפעיל את הבלם האחורי ברב הזמן), איכות הבנייה שלו טובה, הוא קל יחסית והוא נמכר בפחות מ-2000 ש"ח, כך שהוא מהווה קניה טובה למי שאינו מאותגר מרחק.

למרחקים גדולים, עדיף לרכוש כלי גדול וחזק יותר ורצוי עם שיכוך.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

למי שנוסע במישור 3-4 ק"מ ביום שיאומי יספיק מעל ומעבר. מי שנוסע בתוואי יותר מאתגר או למרחקים יותר ארוכים עדיף בחום להשקיע בכלי יותר רציני.

כשאני רכשתי את הקורקינט שלי חשבתי שאסע קצת פה וקצת שם. היום אני מתנייד בתל אביב רק על קורקינט כי להזיז את הרכב בעיר הזאת שקול למזוכיזם.

פורסם

אני מתנייד כבר מספר חודשים על scoot-air.

קניתי יד שניה מחבר כלי שעבר בסה"כ 113 ק"מ.

הדבר ההכי חשוב שיש לי להגיד על החברה - השירות המדהים!

הדגם שקניתי הוא הדגם הישן יותר ויש לי רק דברים טובים להגיד עליו:

מאוד נוח למרות גלגלי ה-8 אינצ'

פאנצ'ר אחד בלבד (ועוד אחד שנגרם באשמתי המלאה בזמן מילוי אוויר)

חזק מאוד (סוללה 48 )

ברקס יחיד אבל מאוד חזק

בורד יחסית רחב (אני מצליח לעמוד עליו עם 2 הרגליים במקביל)

בדגם החדש שנמכר הם אף שיפרו אותו וכעת הוא מוצע עם:

גלגלי 10 אינצ'

בורד רחב יותר

כידון רחב יותר (עוד יותר יציבות ובטחון ברכיבה)

מתקפל במהירות

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...