Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יתיעצות לגבי הקומפו הבאחשמל ואלקטרוניקה > מחלקת רכב ואודיו נייד > רמקולים לרכבTS-A171C877171S.gifהמפרט הטכני

• גודל רמקולים 17cm
  • גודל טויטרים 28mm
  • הספק 220Watt
  • 2Way
  • מידע נוסף

מחיר לצרכן:$109

התמונה להמחשה בלבד. ט.ל.ח

הוא הקומפו של מגנט ה216 שהוא (70 הר.מ.ס)

פורסם

אין רואים שאתה חדש ידידי ..ברוכים הבאים!

יש לך פול דברים חסרים

כמו

1 מה התקציב שלך?

2 פירוט המערכת הקיימת ברכב כגון מגבר,סאב,כוסית,ניטרו וחשבון בנק ומיספר כרטיס אשראי

3 איזה מוזיקה את אוהב לישמוע?

4 איזה רכב יש לך כדי לדעת אם בכלל הרמקולים מתאמים?

5 אני עייף מת ואין לי כוח לירשום עוד דברים....

אני אישית הייתי שומע אותם לפני הקנייה .....ובמחירים האלה יש לך את הפולס מצויין של מורל...הפולס טוב יותר בהרבה מהמגנאט.....

פורסם

שלום לכם לגבי השאלות ששאלתם מה התקציב וכו' אז את הקמפו הזה של פיוניר (אני לא יכול לשמוע כי הוא מה דיוטי פרי )אני מביא בה 350 שקל הוא את המגנט מצ'יפר ב300 שקל ועכשיו אין לי כלום באוטו והאוטו שלי הוט פיאט אונו כפי הידוע אין לו מקום לקומפו אבל אני עושה בנייה בדלתות מ 3 טבעות של סנבי'ץ אבל יש לי מגבר של לוג'יק מה הדיוטי פרי אז שהקומו יתאים לו תודה רבה לכול העונים

• תוכן חדש...