Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הייתי יכול :-P

אבל אם אני באמת אשמע משפט כזה, פשוט מאוד - מסביר לבן אדם שמי שעומד מולו, לא פראייר.

ואני מבין שזאת עסקה רגילה כמו כל עסקה. נכון שיש פה אשליה ללקוח (לנכה) שהוא רוכש רכב בזול, בהנחה, לעומת לקוח אחר

ואם גם מדובר על רכב ראשון (אין ניסיון) אז אפשר לנסות לערבב או לסבן איך שאומרים.

אבל ברכב שני כבר, באים יותר מנוסים. מבינים שאם העסקה לא הייתה כדאית - הסוכן בכלל לא היה טורח להגיע.

שלא משנה איזו הנחה יש ללקוח, במיסים או בסיוע רכישת רכב - היבואן יקבל את אותו הסכום.

זה דבר שברכב הראשון הנציג הצליח לבלבל אותי ולגרום לי להאמין אחרת. אבל בסדר. מטעויות - לומדים.

הפעם אני גם אנסה להוציא קצת צ'ופרים (אבל זה בחלק המאוד אחרון כמובן, אני רק מציין שהפעם שווה לבקש משהו).

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מניסיוני הפוקוס צריך להיות במקום אחר ולא בסוכנויות הרכב, אני מתכוון לחברות האבזור שיש להן אינטרס מובהק ''לדאוג לך'' ולהוציא עבורך מה שאפשר מהיבואניות (ויש להן קשרי עבודה איתן).

בזמנו תמ''ן דאגו להכל, דרכם נבחר הרכב וכשצ'מפיון ניסו לדחוף דלת אחת מתרוממת בתא המטען במקום שתי דלתות נפתחות (כי ככה זה) , תמ''ן דאגו שזה לא יקרה.

יש לך כוח עליהם, אתה יכול לבחור חברת אבזור שתדאג לך, תרוץ ותעשה בשבילך.

המזגן מרגיש לי חלש וגם בסקודה שלי הוא מרגיש לי כזה (גם צ'מפיון).

אכן מדובר בT6 אוטומטי 150 כ''ס.

פורסם

הטיפול בחברות האבזור מתחלק ל - 2 סוגים.

נכה נוהג.

נכה מוסע.

כשהראשון מקבל עדיפות ויחס טוב יותר (כמובן שהכל משיקולים עסקיים וכלכלים).

כשמדובר באבזור עם פחות בשר מה שנקרא אצלם, בסכום נמוך, הם פחות דואגים.

אצלכם מדובר ברכב של נכה נוהג (יותר נכון נוהגת), והאבזור פי 2 לפעמים אפילו פי 3 או פי 4

מאבזור של נכה מוסע. אצל נכה נוהג המערכות יותר מורכבות (יותר יקרות - הכנסה גדולה יותר לחברת האבזור)

לרכב נכה נוהג יש יותר עבודה לעשות (יותר התעסקות בחשמל, במערכות שליטה והיגוי של הרכב, ככה גם אמר לי עובד שעובד באחת החברות,

עובד טכני הכוונה, לא סוכן, שברכב של נכה מוסע כמעט ולא עושים כלום מלבד דיפונים והמעלית.

המזגן נשלח למתקין חיצוני. למשל אצלנו המזגן של אלכס אורגינל.

החלונות אם אני לא טועה גם נשלחים לפתיחה אצל מתקין חיצוני.

מה שנשאר לחברת האבזור ברכב מוסע זה דיפוני תקרה ורצפה עם קליפסים, מעלית לכיסא, וזה הכל.

אותו עובד אמר לי שעבודה על רכב של נכה מוסע לוקחת פחות משבוע, ואילו נכה נוהג - מספר חודשים.

לכן גם היחס מחברות האבזור כלפי הנכה יהיה אחרת כשמדובר בנכה נוהג, לעומת מוסע.

זה מסביר את היחס שקיבלתם (אני מדבר מניסיון, כי כאמור כבר עברנו את התהליך עם הרכב הראשון, וגם אותנו ליווה סוכן)

הן ירצו יותר לעזור לנכה נוהג, גם כי מדובר ביותר בשר (ככה אמר לי הסוכן של אחת החברות "אצל נכה נוהג יש יותר בשר לעבוד איתו, והוא שווה יותר לחברה")

וגם מתוך מחשבה לעתיד - נכה נוהג מחליף רכב כל 3 שנים, נכה מוסע כל 5.

עדיף להם להתייחס לנכה נוהג טוב יותר, כי אחרי 3 שנים תגיע עבודה חדשה (ומכניסה יותר כלכלית יותר מנכה מוסע).

לגבי המזגן מבאס לשמוע, גם אצלי המזגן מזייף (אבל אצלי התקנה מקומית). הייתי בטוח שבמזגן מקורי זה יהיה אחרת.

פורסם

וואן מאובזר של נכה נוהג מוחלף גם כל 5 שנים.

רכב פרטי של נכה נוהג כל 3.5 שנים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...