Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בדוד שמש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה אין הרבה מים חמים בדוד שמש למרות השמש החזקה.

עליתי לגג וגיליתי שהצינור המחזיר מים לקולט מתחתית הדוד קר ולא חם כמו בדודים אחרים על הגג.

אני מבין שאין סירקולציה ולכן המים לא מתחממים.

איך לפעול?

תודה מראש.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

הצינור שיוצא מתחתית הדוד לכיוון תחתית הקולטים, זה מביא מים מהדוד לקולטים

הצינור שיוצא מהגובה של הקולטים לגובה של הדוד, זה מביא מים חמים לדוד.

אתה צריך לפתוח הצינור שביא מים חמים לדוד משתי הכיוונים (צד הדוד וצד הקולט) וכנראה שם סתום מאבנית/חול ולפתוח הסתימה ולנקות המקום.

בהצלחה

פורסם (נערך)

לא ציינת בן כמה הדוד/קולטים. במהלך השנים, יש שקיעה של חול/לכלוך בתוך הצנרת הפנימית של הקולטים, מה שמפריע לסירקולציה פנימית, ומונע חימום מיטבי, והזרמה חזרה לדוד.

בד"כ, בחלק התחתון של הקולטים, יש פתח סגור עם הברגה ("מופה"?), שניתן לפתוח, מה שמשחרר את המים מהקולטים החוצה, כמו שטיפה פנימית מלמעלה למטה. סגור את ברז הכניסה של המים למערכת, פתח את ההברגה (המים יוצאים מלמטה ושוטפים את הליכלוך הפנימי), פתח את זרם המים ל 2-3 דקות. סגור את המים וסגור את ההברגה עם טפלון/פשתן. סביר להניח שהבעיה תיפתר והמים יתחממו ויזרמו חזרה לדוד.

אני מבצע את הפעולה הזו פעמיים בשנה, כטיפול מונע. ובאותה הזדמנות שוטף את האבק והלשלשת מהקולטים.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

כותב מהגג בזמן שאני מחכה שהדוד יתמלא. פתחתי את הפלאנג' וניקיתי, כמויות האבן והחול היו מטורפות. בקולט לא טיפלתי עדיין, צריך להתארגן על מפתח צינורות.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...