Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיטה חורקת- מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא. אבל לא משהו איכותי.

סט של 2500₪ מהאינטרנט. כולל שידות וכו

טוב, לא בטוח שאוכל לעזור אבל לי יש מיטה מאיקאה והיו כמה גשרים אלכסוניים מתכת שהיה קשה להרכיב אותם כמו שצריך.

בשורה התחתונה המיטה חורקת, עם אקטים ובלי אקטים.

פורסם

לפתוח חלקית את כל הברגים האפשריים - ולמרוח דבק מגע..בשטח שתי הדפנות מסביב לברגים

להמתין כ 3 דקות לסגור את הברגים.

כך יתווסף עוד שטח הדבקה והצמדה של משטחי העץ, אשר מסביב לברגים, והאחיזה תהיה גדולה יותר

מאשר רק הברגים.

למרוח דבק - לפחות על שטח של 5 ס"מ מרובע - ואם יש מקום, אפשר על שטח גדול יותר .

למרוח דבק גם על ההברגה של הברגים, בחלקם הפנימי הצמוד למשטחי המיטה -

הדבק יאבטח את הברגים, מתזוזות פתאומיות ועצירת חירום, ופתיחה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

שיטה עתיקה שהיינו מיישמים עוד כשהיינו ביערות, היא לפתוח כאמור כל בורג, למרוח עליו גריז ולהדק חזרה. על שלב הדבק ניתן לדלג כי זה כמו כוסות רוח: לא יעיל אם לא נעשה בצורה מאד מקצועית, ולשם כך צריך להיות כאמור - מקצוען, צריך שיהיו כלים, ובעיקר פנאי ומרחב לזה.

הגריז שיושב על התבריג של הבורג בא במגע עם העץ/סיבית/מה שזה לא יהיה, האחרון סופח אליו מהגריז ומתנפח, ובכך מתהדק סביב התבריג.

כשאתה עושה זאת לבורג אחד, לא קורה כלום.

כשאתה עושה זאת לכל הברגים - זה יכול לעזור. מאד.

פורסם

נימת הכתוב מביעה.. צליל של זילזול (אל תגיד נגיד, היה צליל) - וזה לא מכובד.. במיוחד ממך.

אבל - אתה מוזמן לסשן כוסות רוח.. יש לי שכנה שרוקחת ומעלימה דאבות.

לגבי שיטת הדבק שרשמתי - אצלנו זה עובד.. והשכנה הפסיקה לנזוף בנו כשנפגשים בכניסה.

לדעתי כדאי להתחיל בשיטת הדבק שלי - כי אחרי מריחת הגריז.. אי אפשר לחזור לאחור :wink:..

הדבק לא יתפס.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...