Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

היום לאחר יום עבודה אני מניע את הרכב איביזה 2017fr טרום דגם חדש והרכב רועד בצורה מפחידה עם נורת error start stop שנעלמה ונדלקו נורות epc ומנוע. כשהתחלתי בנסיעה הרכב לא מגיב לדוושת הגז.

הרכב כרגע במוסך. סהכ שנה וחצי על הכביש עם 15k ק''מ.

כל עניין הdsg מפחיד אותי לקראת תום האחריות.

מישהו נתקל בתופעה?

פורסם

אכן.. ההתלבטות בין להנות מתוצרת גרמנית vag איכותית אבל לא כ''כ אמינה לבין האמינות במאזדה וכיו''ב וחוסר נהנתנות.

פורסם
אכן.. ההתלבטות בין להנות מתוצרת גרמנית vag איכותית אבל לא כ''כ אמינה לבין האמינות במאזדה וכיו''ב וחוסר נהנתנות.

אמינות במאזדה? עד שאתה נכנס למוסך ויוצא עם 1200 ש"ח לטיפול קטן.

פורסם

לחבר הייתה אותה תקבלה באיביזה 2017 fr.

הוחלף במסגרת האחריות.

מקס, זאת מחלה המצערות?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לך? ממש לא, זה באחריות .

ואם לא- הייתי מציע לך להחליף גלגל כזה לבד כדי לקצץ בעלויות.

איך מחליפים גלגל שיניים כזה ? יש לו מקט בנפרד ? המצערת לא מכוילת אצל היצרן?

פורסם

שום דבר, זהו גלגל בעל טווח פעולה קבוע .

כמובן שבאחריות מוחלפת מצערת מושלמת - אבל לאחריה, בהחלט שווה גלגל שיניים ספייר.

• תוכן חדש...