Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 , i20 או פיאסטה 1.4 (2010-2011)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני מחפש לקנות רכב ראשון תקציב עד 32k

(אוטומט בלבד...)

רוב הנסיעות עירוניות (ירושלים).

אבל פעם - פעמיים בשבוע ראשל"צ - ירושלים.

ברוב המקרים אהיה לבד פעם בכמה זמן 2 או 3 נוסעים.

איזה מבין האופציות תהיה הכי חסכונית מבחינת דלק ואחזקה? (אני לא מצפה לצריכה של 1 ל20 אבל ממוצעת + 1 ל 13 / 15 במשולב זה סביר בעיניי)

מבחינת ביצועים אני לא מצפה לביצועי מירוץ אבל כן לתגובה נורמלית בעיקר בעלייה לירושלים (לדוגמא יש להורים ניסאן מיקרה הרעש והזחילה שלה בלתי נסבלים) לכן שללתי אותה ואת מיצובישי ספייס סטאר.

שקלתי גם קיה ריו 2012 למרות שהיא חורגת קצת מגבול התקציב.

אשמח להמלצות, תודה

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

פורסם

הצריכה שלהם די דומה כאשר למזדה יש יתרון מבחינת ביצועים, אם כי 1/14-15 תקבל יותר בנסיעה בין עירונית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם קיו וגם I20 עם מנוע 1.4 ירגישו לך חלשים בעליות של ירושלים. יש I20 עם מנע 1.6, שזה סיפור אחר.

למאזדה 2 יש עדיפות על קיה\יונדאי 1.4, גם לסוזוקי סוויפט 1.5 של אותן השנים (למרות שסוזוקי לא ברשימה שלך ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה לכולם על התגובות ,

אני מצפה ל1 ל9 / 10 עירוני , ו1 ל13 / 14 בינעירוני , זו תהיה צריכה סבירה בעיניי.

I20 1.6 שמורה במצב טוב או נדירות או יקרות מדי חשבתי על זה ...

אני שוקל גם את סוויפט 1.5 2010 נראה שזה אופציה טובה או המאזדה 2 , על פניו נראה שהצריכה של סוויפט תהיה קצת יותר טובה ממאזדה 2 ראיתי כבר כמה חוות דעת שהתיבה של מאזדה מעדיפה למשוך להילוכים נמוכים.

פורסם

חברים , 2 שאלות נוספות ,

1.מה לגבי בידוד רעשים בין הדגמים? אותה סקאלה פחות או יוצר?

2.למה המחיר של פיאסטה מהשנים האלו זול בפער ניכר מהשאר? יש משהו שאני לא רואה בה?

פורסם

כניראה נפגעה מתדמית האמינות שפורד סובלת עקב הגיר הרובוטי שהגיע במתיחת הפנים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...