Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אנסה לענות עכשיו על כל השאלות שלך.

שאלה שמטרידה אותי

אם באוטו עד עכשיו שמו שמן 20W50 ואני ישים שמן 10W40 סינטטי

יכולות להיות איזה שהן בעיות עם האוטו?

לא אמורות להיות בעיות מיוחדות חוץ מאולי נזילות שיתפתחו בגלל שהשמן הישן בעל צמיגות גדולה יותר חסם ועכשיו עם שמן סינטטי מלא שיש בו תכונות ניקוי הסדקים יפתחו, לפי דעתי זה לא אמור לעצור אותך מלהחליף לשמן סינטטי כי זה רק יעשה טוב למנוע שלך.

השאלה שלא נענת :)

האם להוסיף שמן או נוזל קירור לא מאותו סוג גורם נזק?

יענו לערבב בין כמה סוגים

תודה לכולם!

לא כדאי להוסיף שמן או נוזל קירור מחברות אחרות או בעלי תכונות אחרות, אחד יכול לבטל את השני ומה שיצא זה שמן בעל תכונות ירודות, אם אתה חייב תערבב אחרת תשמור על סוג השמן ונוזל הקירור שבו אתה משתמש.

אני עם אבא רוצים להחליף שמן לבד וגם נוזל קירור (האם 35 ש"ח לליטר פרפלו זה הרבה?).

מסנן מיזוג אוויר כבר החלפנו (האם 70 ש"ח למסנן זה יקר?)

למה בטיפול אחרון שעשת חברת השכרה ,שמן ששמו הוא בכלל מינירלי מעפן שהגיע זמן להחליף.ככה אמר חבר של אבא , לפי הריח הוא הבחין.

נוזל קירור יש לו ריח שרוף , ככה הוא אמר.יוחלף אם קבלת היינס הביתה .

אני מאמין שבמיכל הזה יש 5 ליטר , אני צריך 2.8 לפי האתר של ליקוי מולי וגם לפי ספר.

השמן ניקרא SUPER LEICHTLAUF 10 W-40

שמן בבקבוק זהוב הוא שמן חצי סינטטי. אותה כמות עולה 110 שח.

וזו התשובה הכי חשובה, לא כדאי לך לנסות לברר מחירים אחרי שקנית, מה שזה יתן לך זה רק כאב לב והרגשה ש"עבדו" אלייך.

פה בפורום תמיד יש איזה חכמולוג שיגיד שהוא קנה בהרבה פחות.

פעם הבאה תתיעץ על מחירים לפני הקנייה ולא אחריה, ככה תידע מהם בערך המחירים שצריכים להיות, אחרי שקנית את המוצר חבל סתם לאכול את עצמך בכך שאתה יודע שעבדו עלייך או שיכולת להשיג ביותר זול.

מקווה שעזרתי:-)

עמיחי

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

• תוכן חדש...