Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרובת משפחה שלי, קנתה קרוז 2009 ממגרש מכוניות, כמובן מבלי להתייעץ איתי לפני. והמוכר,[שאני אישית מתעב אנשים מן הסוג הזה], מכר לה רכב ובעיקר סיפורים. הרבה סיפורים. שחלקם הגדול אפילו הוקלטו. הרכב נסע בדיוק 4 ימים, עד שהיא ניסתה להחנות את הרכב בשיפוע קל, בנסיעה אחורנית. היא לחצה על הגז והרכב בהתחלה זז טיפה, ולאחר מכן הפסיק. וגם הדליק מנורת מנוע.

כחלק מן ההבטחות,[שחזרו על עצמם על ידי המוכר],זה היה להעביר את הרכב טסט.

וגם להבטיח תיקונים. כאשר יהיה כאלה. במכון לבדיקה נאמר לה שאין אחריות על הגיר, והוא לא ייבדק.

אין לי ספק שהוא רימה אותה, אישה חצי נכה, שסוחבת את הרגל, בצורה המכוערת ביותר.

הרכב עלה 15000 שקל. נראה מאוד שמור מבחוץ, וגם מבפנים, וחוץ מפגושים וכנף ימינית אחורית, לא עברה צבע.

93000 ק"ם בסך הכל עם היסטוריה טיפולים ותיקונים{שלא חסר כאלה לצערי}, ב-UMI.

איך מתקדמים מכאן?

תודה לעוזרים.

יוסי.

פורסם
ק

והמוכר,[שאני אישית מתעב אנשים מן הסוג הזה], מכר לה רכב ובעיקר סיפורים. הרבה סיפורים. שחלקם הגדול אפילו הוקלטו. הרכב נסע בדיוק 4 ימים, עד שהיא ניסתה להחנות את הרכב בשיפוע קל, בנסיעה אחורנית. היא לחצה על הגז והרכב בהתחלה זז טיפה, ולאחר מכן הפסיק. וגם הדליק מנורת מנוע.

כחלק מן ההבטחות,[שחזרו על עצמם על ידי המוכר],זה היה להעביר את הרכב טסט.

וגם להבטיח תיקונים. כאשר יהיה כאלה. במכון לבדיקה נאמר לה שאין אחריות על הגיר, והוא לא ייבדק.

אין לי ספק שהוא רימה אותה, אישה חצי נכה, שסוחבת את הרגל, בצורה המכוערת ביותר.

הרכב עלה 15000 שקל.(רכב שביום טוב שווה 10,000 אם הכל פיקס אבל נניח).

יוסי.

קרובת משפחה שלי, קנתה קרוז 2009 ממגרש מכוניות-טעות מס' 1.

כמובן מבלי להתייעץ איתי לפני. (טעות מס' 2).

הסוחר המהולל נתן אחריות כלשהי או שהרכב נרכש מסוחר מדרכה ?

צריך בגדול לידע את הסוחר ובמקביל לחבר סורק תקלות ולהתפלל שלא מדובר בגיר הארור.

אם כן, צריך להתפלל עוד יותר חזק,שהיבואן יממש את האחריות על ה"גיר המהולל"

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

זה ברור שהטעויות נעשו כשלא הייתי בסביבה... מיותר להזכיר אותם.

התקשרו אליי כדי להראות לי את ה"כלה".

מנורה אפשר לאפס תמיד. האם באיזה שהוא שלב, במהלך הטסט, הרכב ייסע אחורנית? כי לגבי הטסט הוא התרברב הרבה, שזה באחריותו.

לגבי מה שסוכם בכתב, זה גם לא יעזור לה הרבה, אתה יודע, "הרכב נבדק ומתאים לצרכיה" ו"הם לא אחראים" ו-בלה בלה בלה. בקיצור הכיסוי-תחת הרגיל, של הסוחרים סוג "ז".

מה שחשוב זה ההבטחות בעל פה, שחלקם {הגדול}הוקלטו.

מחר ב-9 בבוקר יש לי פגישה איתו, לגבי מימוש ההבטחות הללו.

באם לא יעמוד במילה שלו, שמו ייפורסם כאן, מחר, כולל הכרטיס ביקור, ותמונתו, כדי להזהיר אחרים לא להיכנס לשם יותר.

לגבי החלפה או שיפוץ גיר, האם יש ל-משהוא מושג על עלויות? כי חרשתי כל אתר אפשרי ולא מצאתי מחירים.

פורסם

בנוגע לגיר תיגש לספי גירים אוט' בפ"ת, הוא מכיר את הגיר ויתן לך את הפיתרון הראוי.

ממש מעצבן האשכול הזה, אני כועס בכעסכם. תשתדל לשמור על מרגוע כדי שקרובת משפחתך לא תיכנס לאובר לחץ, במצב בריאותי לא תקין זה לא מומלץ בלשון המעטה.

בהצלחה רבה מכל הלב

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם

אם לא יבקשו מהרכב לנסוע אחורנית לא תהיה שום בעיה...ולא ישימו לב אבל עדיין אתם לוקחים פה את הריזיקה והסיכון במידה וכן תצטאך לנוע אחורה בכל שלב שהוא במסלול.

פורסם

תפנית קטנה בעלילה.

נסענו בבוקר ב-9:00 למגרש, הבחור ראה את הבעיה בגיר, ו-{להפתעתי}, הכניס את הרכב למוסך מורשה UMI, והמסקנה לא איחרה לבוא:

הלך הגיר.

הוא אינו מתנער מהאחריות [בינתיים] והבטיח לנטלי שהגיר יוחלף ברכב.

אולי מיהרתי להסיק מסקנות? האם יש סוחרים הוגנים?

אני אמשיך לעדכן איך נגמרה הפרשה, לטוב או לרע, וגם עם כל פרטי העיסקה.

כמובן אם יש מקום להמלצה, אשמח לעשות זאת,

פורסם

חבל שלא עשית סימון כלשהו לגיר..בתיקווה שלא ייקמבנו משהו שיחזיק עד שתחלוף האחריות איך שהוא. מקווה מאוד שהסוחר ייצא הוגן כי אחרי הכל זה שוק משותף בינו לבין מוסכים. יכול לומר לך שמהרכבים שהגיעו אליי על ידי פציינטים שניקנו אצל סוחרים הזדעזעתי מרמת התחזוקה. השיא היה כאשר ראיתי קבלות של המורשה על חלקים שלא הוחלפו מעולם...קבלות פיקטיביות לחלוטין על אלפי שקלים רק כדי שיימכר הרכב על ידי הסוחר.

פורסם

ממשים את האחריות שהובטחה וזה מצויין למרות שחששו שאין על מי לסמוך.

אי אפשר להתנהל תמיד בפראנויה שהולכים "לדפוק" אותך כל היום, לסמן חלקים, לשלוח בלשים ולהפעיל משרד חקירות.

פורסם

התקלה בגירים הללו ידועה והחברה (UMI) התחייבה להאריך אחריות ל 5 שנים משנת ייצור 2010 הרכב ולתקן/לשפץ תיבות הילוכים ברכבים שטופלו בחברה ולא עברו מעל 150,000 ק"מ ככל שזכור לי מחיפוש בפורום.

מה עושים לגבי 2009 ? אם הסוחר לוקח אחריות ו UMI יתקנו את הרכב זה המצב הטוב ביותר עבורכם- תיקון כזה בחברה שקול למחצית סכום הקנייה ששילמתם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
ממשים את האחריות שהובטחה וזה מצויין למרות שחששו שאין על מי לסמוך.

אי אפשר להתנהל תמיד בפראנויה שהולכים "לדפוק" אותך כל היום, לסמן חלקים, לשלוח בלשים ולהפעיל משרד חקירות.

אני המון שנים סמכתי על סוחרים....אפילו בעברי הרחוק קניתי כמה רכבים מהם. ברגע שניכנסתי לעומק בתחום אז הבנתי למה להיות עם יד על הדופק בנוגע אליהם...והכל על פי עובדות שראיתי בשטח.

• תוכן חדש...