Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהמליצו עליו הרבה

אבל אני שאלתי מה נותן תמורה יותר טובה למחיר....את המאגנאט אני מכיר יש לאבא שלי באוטו

את הבליץ אודיו אני לא מכיר בגלל זה שאלתי

פורסם

אם אתה מרוצה מהמגנט של אבא קח ת'מגנט, עזוב אותך בליץ פליץ...אל תסתכן.

אגב, ראיתי את הלינק שנתת לרמקולים. מה זה כל הקשקושים האלו הזוהרים וכל החירטוטים?!

אני אומר קח את המגנט, שמעתי אותם, לא יקרים, אחלה רמקולים.

איזה אוטו יש לך אמרת?

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

עזוב אותך מנתונים. הדבר הראשון שלמדתי בתום זה לשכוח מ"הנתונים" המוצהרים של החברות.

כל החברות רושמים מספרים ונתונים, זה לא אומר שזה נכון, גם מבחינת הספקים של מגברים וסאבים.

אל תסתכל על הוואטים, תסתכל אם לחברה יש ניסיון בתחום, אם היא מוכרת ואם המוצרים שלה נמכרים לאורך שנים.

חוץ מזה, מה אתה צריך יותר מזה שאומרים לך כאן שהמגנט אחלה של סט? לא אומרים לך סתם, שמעו אותו ועל סמך זה נותנים לך חוות דעת (אני שמעתי והתרשמתי לטובה, ועוד עכשיו המחיר שלו הוזל שזה עוד יותר משתלם).

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

מן הסתם ניראה לי שלא כל כך בא לך על המאגנט ואולי טוב שכך

תשמע לי אל תמהר לקנות דבר שאתה לא סגור עליו לדעתי תחסוך לך איזה אלפיה אז האפשרויות שלך היו הרבה יותר טובות ומספקות ובטוח שלא תתחרט .

כי לא כל יום קונים רמקולים ,הסבלנות משתלמת בתחום הזה

פורסם

אוקיי תודה אתם צודקים

אני אחסוך בשביל מורל פולס או אפילו דוטק........נראה אם זה יהיה דחוף לי או לא כי הרמקולים הקדמיים שליח מתחילים לחרוק

• תוכן חדש...