Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מצאתי הונדה סיוויק שהורדה מהכביש כתורמת איברים לרכב שלי.

השאלה שלי היא, הבעלים טוען שהורד מהכביש ע"י שמאי- כיצד יהיה נכון מבחינה חוקית לקנות את הרכב?

יש לו עותק של הרשיון, האם זיכרון דברים יספיק? האם אני יוכל אחרי עם זה למכור או להביא מה שישאר מהרכב לברזל?

אשמח לתשובה או להסבר על עניין הרכבים המורדים, אני מתכנן כעקרון לפרק את כל הרכב ולהשאיר נטו שלדה וגלגלים ואז להביא לברזל מה ידרשו ממני שם?

:-o

פורסם

אם הרכב הורד מהכביש אי אפשר לבצע העברת בעלות, לכן תצטרך לחתום על זכרון דברים כדי שתהיה לך הוכחה שאתה מחזיק ברכב באופן חוקי.

בד"כ מי שקונה מכוניות לברזל לא מתעניין למי הרכב שייך.

פורסם
אם הרכב הורד מהכביש אי אפשר לבצע העברת בעלות, לכן תצטרך לחתום על זכרון דברים כדי שתהיה לך הוכחה שאתה מחזיק ברכב באופן חוקי.

ממש לא נכון. תלוי מי הוריד מהכביש.

יש עוד מקרים של הורדה מעבר ל2 הדוגמאות. בחלקן ניתן להחזיר רכב לכביש, בחלקן לא.

https://www.gov.il/he/Departments/Guides/vehicles_licences?chapterIndex=14

https://www.gov.il/he/Departments/Guides/vehicles_licences?chapterIndex=15

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

הורדה מהכביש באמצעות שמאי זה במקרה של אובדן גמור

אם זה המצב העובדתי

הרכב הורד ממצבת כלי הרכב במשרד הרישוי

תעשה זכרון דברים עם המוכר שהרכב עובר לרשותך ןתעשה הנשמה לרכב שלך עם התורמת.

אם תרצה לקחת את המנוע ולהעביר אותו לרכבך תצטרך לבצע העברה מסודרת ( שטר מכר למנוע ) כדי שתוכל לרשום זאת ברשיון ברכב שלך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה רבה על התשובות חברים מעריך את זה מאוד.

כשמורידים את הרכב מהכביש ע"י שמאי אמור להיות איזה טופס או משהו על הורדה?

יכול לבדוק מול משרד הרישוי על מצב הרכב?

ולגבי השטר מכר, עכשיו נגיד אני עושה זיכרון דברים הרי הרכב שייך לי עדיין ידרשו ממני שטר מכר?

מתכוון לשמור את המנוע להשתלה עתידית או למכירתו היכן אני יכול להמציא את הטופס המדובר?

סליחה על השאלות חשוב לי להבין ולדעת כמה שיותר.

• תוכן חדש...