Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW Kompressor

ירחמיאל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דגם בעל מגדש על משנות ה- 30 (!), עליו רכב הגרמני גיאורג מאייר, שהיה אגב חבר המפלגה הנאצית. האופנוע הנ"ל נחל נצחונות עד לאמצע שנות ה- 50 של המאה שעברה ולא פעם נתן בראש לכול האנגלים הכבדים. כבר לפני מלחמת העולם ה- 2 הייתה תחרות כללית סמויה (או לא סמויה) בין הגרמנים לבין הבריטים, תחרות שבאה לביטוי גם במישור המוטורי. מה שאותי מדהים כול פעם מחדש, היא הטכנולוגיה שהייתה כבר קיימת אז והאומץ שהיה לרוכבים לדהור במהירויות שגם היום נחשבות למאד מהירות, כול זאת על שלדות מיושנות וצמיגים של אז. אני לא מדבר בכלל על הקסדות שהיו אז...

פורסם
דגם בעל מגדש על משנות ה- 30 (!), עליו רכב הגרמני גיאורג מאייר, שהיה אגב חבר המפלגה הנאצית. האופנוע הנ"ל נחל נצחונות עד לאמצע שנות ה- 50 של המאה שעברה ולא פעם נתן בראש לכול האנגלים הכבדים. כבר לפני מלחמת העולם ה- 2 הייתה תחרות כללית סמויה (או לא סמויה) בין הגרמנים לבין הבריטים, תחרות שבאה לביטוי גם במישור המוטורי. מה שאותי מדהים כול פעם מחדש, היא הטכנולוגיה שהייתה כבר קיימת אז והאומץ שהיה לרוכבים לדהור במהירויות שגם היום נחשבות למאד מהירות, כול זאת על שלדות מיושנות וצמיגים של אז. אני לא מדבר בכלל על הקסדות שהיו אז...
מה אתה רוצה מאיתנו?
פורסם
מה אתה רוצה מאיתנו?
הוא לא רוצה ממך כלום.

הוא פשוט מעלה לאתר תמונות ואינפורמציה מעניינות - להתרשמות כולנו.

מי שמעוניין נהנה (כמוני למשל), ומי שלא - שיעבור לשרשור הבא.

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
הוא לא רוצה ממך כלום.

הוא פשוט מעלה לאתר תמונות ואינפורמציה מעניינות - להתרשמות כולנו.

מי שמעוניין נהנה (כמוני למשל), ומי שלא - שיעבור לשרשור הבא.

אבי.

נוף תאמין לי אני לא סתם שואל אני פשוט לא מבין מה המטרה של הכתיבה שלו.

אפילו ירון פ. שהוא אחד הבכירים והיותר מוערכים פה לא מבין תראה את השירשור הזה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=63849

פורסם

מדהים ביותר!

יש לך אולי עוד נתונים טכניים להשלמת התמונה המלאה כגון נפח, הספק, ביצועים וכו'?

אגב, מגדש על היה כבר מקובל בזמנו במכוניות, בכדי להעלות את הספקן הנמוך יחסית בלעדי ההגדשה...

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

שלום לכולם

התגובה של מוטי קצת הקפיצה אותי, חוסר הסבלנות והיכולת לספוג גם מעבר למה שרגילים לקרוא כל יום

בפורום, מוכיח שאין חדש תחת השמש. אבא שלי אומר "חמור שכל החיים שלו אכל רק קש לא יודע שהוא אוהב מרק פירות" לאחרונה שלחתי לאתר תמונות נחמדות של רכבים ביניהם שני סמראטים מתקלחות ביחד במיתקן שטיפה, פיאט 500 בחניה צפופה בין שני רכבים ענקיים, ועוד סמראט בחניון אופנועים, תמונות שלא ממש קשורות קשר הדוק עם רכבי אספנות, אבל כל חובב רכב ימצא בהם עניין או לפחות יעלה חיוך על פניו. מסתבר שלמישהו זה הפריע והוא שלח תגובה לא אוהדת והתמונות הורדו. לדעתי עם לא ניפתח את הפורום הזה לקצת יותר דעות רעיונות פשוט ניקפא על שמרינו. שהרי ככל שנישמע ונכיר דברים חדשים ישנים נדע לעצב טעם אישי וסגנון מועדף-לא?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
נוף תאמין לי אני לא סתם שואל אני פשוט לא מבין מה המטרה של הכתיבה שלו.

אפילו ירון פ. שהוא אחד הבכירים והיותר מוערכים פה לא מבין תראה את השירשור הזה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=63849

מה אתה אומר! אפילו ירון פ., הבכיר והמוערך, אפילו הוא לא מבין??? מה אתה סח?? אני מבקש להתנצל בפניך ובפני המוערכים יותר (כי כפי שאתה אומר, יש מוערכים יותר ויש מוערכים פחות) על הסתמיות ששלחתי. אם פגעתי בך - אז צר לי. יותר לא אעשה זאת.

נ.ב.

אם ירון פ. (הבכיר) היה מביע דיעה ענינית, אז האם גם אתה היית מביע זהה? האם יש לך גם דיעה משלך?

פורסם
כן, תקופה שאופנועים היו עשויים במרזל ורוכבים מפלדה...

לאנשים היה את האומץ להמציא כאילו דברים, ועוד אחרי זה לנסוע בהם...

grandmotorcycle.jpg

~~~מגולה, אופנוע עם מנוע בגלגל הקידמי. המנוע היה 640CC וסיפק 14 סוסונים צוהלים, לא היו הילוכים, ולא היה קלטצ', כמובן שרמזורים היו תופעה חריגה ב 1922, אבל החלו לצוץ להם אחדים בפינות וצמתים. במדריך של האופנוע היה כתוב "אם ניתקלתם ברמזור, הקיפו אותו עד שיהיה ניתן לנסוע" (או משהו כזה)...

דמיינו את הסיטואציה הסוריאליסטית הזו כיום, עשרות כלי רכב דו"גים מקיפים את הרמזורים...:roll:

הפתרונות לבעית הטכנולוגיות שהציב המנוע ודרך פעולתו היו מקוריים יותר מהרעיון עצמו. כמו למשל תידלוק המנוע שנעשה ע"י משאבה ידנית ששאבה דלק מהמיכל הראשי למיכל מישני שהיה קרוב למנוע.

כל זאת כדי לפצות על שילדות ה"ספגטי" שהיו אז, והספקים "המטורפים" שהפיקו המנועים "החדישים". הצמיגים גם לא היו מציאה. ולכן אופנוע עם הנעה קידמית נראה פתרון טוב באותב תקופה... מזל שהתחילו לייצר שילדות יותר נורמאליות :wink: ~~~

אילו היו 60 שניות על אופנועים, רוכבים, רעיונות של "פעם"...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
כן, תקופה שאופנועים היו עשויים במרזל ורוכבים מפלדה...

לאנשים היה את האומץ להמציא כאילו דברים, ועוד אחרי זה לנסוע בהם...

grandmotorcycle.jpg

~~~מגולה, אופנוע עם מנוע בגלגל הקידמי. המנוע היה 640CC וסיפק 14 סוסונים צוהלים, לא היו הילוכים, ולא היה קלטצ', כמובן שרמזורים היו תופעה חריגה ב 1922, אבל החלו לצוץ להם אחדים בפינות וצמתים. במדריך של האופנוע היה כתוב "אם ניתקלתם ברמזור, הקיפו אותו עד שיהיה ניתן לנסוע" (או משהו כזה)...

דמיינו את הסיטואציה הסוריאליסטית הזו כיום, עשרות כלי רכב דו"גים מקיפים את הרמזורים...:roll:

הפתרונות לבעית הטכנולוגיות שהציב המנוע ודרך פעולתו היו מקוריים יותר מהרעיון עצמו. כמו למשל תידלוק המנוע שנעשה ע"י משאבה ידנית ששאבה דלק מהמיכל הראשי למיכל מישני שהיה קרוב למנוע.

כל זאת כדי לפצות על שילדות ה"ספגטי" שהיו אז, והספקים "המטורפים" שהפיקו המנועים "החדישים". הצמיגים גם לא היו מציאה. ולכן אופנוע עם הנעה קידמית נראה פתרון טוב באותב תקופה... מזל שהתחילו לייצר שילדות יותר נורמאליות :wink: ~~~

אילו היו 60 שניות על אופנועים, רוכבים, רעיונות של "פעם"...

גילי

מה זה פורום אופונועים?

אכא זילוך!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
מה זה פורום אופונועים?

אכא זילוך!

לא, זה לא... אבל זה פורום אספנות (לא?!)

(בפורום האופנועים כבר קוראים לי "סבאל'ה, או לפחות מישהו קרא לי ככה :roll: )

אז, נראה לי שזה המקום "הנכון" לדברים מהסוג הזה, לא :-P

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
שלום לכולם

התגובה של מוטי קצת הקפיצה אותי, חוסר הסבלנות והיכולת לספוג גם מעבר למה שרגילים לקרוא כל יום

בפורום, מוכיח שאין חדש תחת השמש. אבא שלי אומר "חמור שכל החיים שלו אכל רק קש לא יודע שהוא אוהב מרק פירות" לאחרונה שלחתי לאתר תמונות נחמדות של רכבים ביניהם שני סמראטים מתקלחות ביחד במיתקן שטיפה, פיאט 500 בחניה צפופה בין שני רכבים ענקיים, ועוד סמראט בחניון אופנועים, תמונות שלא ממש קשורות קשר הדוק עם רכבי אספנות, אבל כל חובב רכב ימצא בהם עניין או לפחות יעלה חיוך על פניו. מסתבר שלמישהו זה הפריע והוא שלח תגובה לא אוהדת והתמונות הורדו. לדעתי עם לא ניפתח את הפורום הזה לקצת יותר דעות רעיונות פשוט ניקפא על שמרינו. שהרי ככל שנישמע ונכיר דברים חדשים ישנים נדע לעצב טעם אישי וסגנון מועדף-לא?-רן

תיקון קטנטן לפתגם, "מה מבין חמור במרק פירות", זה לפחות מה שאני למדתי מאבי!

אהה וירחמיאל, אל תתרגש, זה שכיח בפורום כאלה הודעות, אז אל תיפגע זה לא משהו אישי נגדך אני מאמין!

יונתן

פורסם
מה שאותי מדהים כול פעם מחדש, היא הטכנולוגיה שהייתה כבר קיימת אז והאומץ שהיה לרוכבים לדהור במהירויות שגם היום נחשבות למאד מהירות, כול זאת על שלדות מיושנות וצמיגים של אז. אני לא מדבר בכלל על הקסדות שהיו אז...

אכן מדהים אבל כמו בהרבה מוצרים טכנולוגיים שסובבים אותנו, עם כל ה"חדשנות" אנו רק מפתחים טכנולוגיות ונעמדים על כתפיהם של גדולים וקודמים מאיתנו.

וד"א, על שלדות וצמיגים דיברת ? מה לגבי בלמים ? :-P

בפורום האופנועים כבר קוראים לי "סבאל'ה, או לפחות מישהו קרא לי ככה :roll:

גילי

גילי ? אתה ? סבאל'ה ? מי העולל שכינה אותך ככה ? :wink:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

(בפורום האופנועים כבר קוראים לי "סבאל'ה, או לפחות מישהו קרא לי ככה :roll: )

גילי

... כנראה שזה מישהו שעוסק בעתידנות :scatter: במקום באספנות . . .

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...