Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

רצות שמועות שבאוגוסט הקרוב צריכה להגיע לישראל 3008 גרסת דיזל משופרת (1.5 ליטר שמייצרת 130 כ"ס) ותיבה בת 8 הילוכים

מישהו יודע על זה משהו?

פורסם (נערך)

יש תוכנית להחדיר את המנועים בגלל תקן יורו6 המשודרג.לדעתי תמתין שנה ואולי יגיע לפה בסוף 2019 .זה גם התאריך המחייב מבחינת התקן . אצלנו ימכרו את העודפים הישנים.

בטח צוות לובינסקי יוכל לספר יותר.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
יש תוכנית להחדיר את המנועים בגלל תקן יורו6 המשודרג.לדעתי תמתין שנה ואולי יגיע לפה בסוף 2019 .זה גם התאריך המחייב מבחינת התקן . אצלנו ימכרו את העודפים הישנים.

בטח צוות לובינסקי יוכל לספר יותר.

אתה יודע משהו על אוגוסט הקרוב?

זה מה ששמעתי.. חשוב לי לדעת כי רכשתי את הרכב לפני כמה ימים ואני יכול עדיין לבטל ללא קנס ולרכוש באוגוסט את הדגם החדש...

פורסם (נערך)

תפנה לנציגי לובינסקי פה בפורום. אני לא שמעתי שמועה כזו.

אם כבר תגיע זו ה 308 בתצורה החדשה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

ה-308 המחודשת בנתיים מגיעה רק כסטיישן ועם מנוע הדיזל הישן.

אין שום מידע מתי תגיע ההאצ'בק המעודכנת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לגבי ה308 מכיוון שרציתי לרכוש ואף אחד מאנשי המכירות בסניפים לא יודע מתי יודע הרכב המתוח יגיע ירדתי מזה.

אכן המנוע דיזל החדש 130 כ"ס יגיע ל3008 בנתיים הוא מיוצר רק עם גיר ידני,גם הגיר החדש 8 הילוכים יגיע ל3008 אבל לא ידוע מתי ואם בשידוך למנוע הדיזל החדש.

פורסם (נערך)

דווקא ראיתי מודעות מכירה בבריטניה ל 3008 עם מנוע 1.5 וגיר EAT8 .

לקראת החתונה המלכותית : 25000£ והרכב שלך.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

וגם האחרון... אני חושב שאחרי שנשארו להם קקטוסים ידניים שנת 16,הם לא יחזרו לזה בקרוב

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם
דווקא ראיתי מודעות מכירה בבריטניה ל 3008 עם מנוע 1.5 וגיר EAT8 .

לקראת החתונה המלכותית : 25000£ והרכב שלך.

אכן צודק,נכנסתי לפיגו אנגליה ואכן יש למכירה את המנוע דיזל החדש 1.5 עם גיר 8 הילוכים.

• תוכן חדש...