Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנחנו לא בבית משפט.

לפני שאתה עונה לאחרים, תעשה אתה GOOGLE חבר.

אם אתה מתקשה בחיפוש בגוגל באנגלית, אשמח לעזור לך בפרטי.

יש עשרות מחקרים וכתבות ומאמרים על הנושא מבחינת התחלואה, שהייה בחניון ושניה ברכב.

יודע למה? כיוון שבאירופה וארה"ב זה מאוד נפוץ בגלל המרחקים והטיולים שמשפחות ואנשים עושים - הפלא פלא אם היית מחפש היית יודע.

יש אזהרות רבות בנושא מפי מומחים בתחום ושוב, עשה חיפוש.

נחזור להודעה הראשונה של השרשור:

* עדיין לא עניתם לפות"ש על הסכנות של שהייה של 60 דקות בחניון גדול של קניון.

* אני גם שאלתי מה קורה עם מי שעובד בחניונים? הוא הרי נושם בדיוק אותו אוויר, הם חולים יותר? מתים יותר? יש בכלל קשר? או סיבתיות?

* אני יכול להבין שאנשים מתים בחניות פרטיות או חניונים קטנים ללא אוורור, זו באמת דרך שבה אנשים מתאבדים.

* אני יכול להבין את התלונה על כך שזה מזהם את האוויר ולא יאה ברמה המוסרית והאקולוגית, הם צודקים.

* מצד שני, "

בחניונים סגורים יש מערכת איוורור על פי תקן. עם פתחי איוורור, מפוחים וגלאים. כך שלא אמור להצטבר בחניון ריכוז גבוה של גזים."

בתחום הזה אני לחלוטין הדיוט ואתה מתיימר להיות המומחה, אז בבקשה תשתף אותנו בסכנות של שהייה בחניון גדול ומאוורר ל-60 דקות ברכב סגור.

באשר לתשובתך האחרונה,

לדרוש ממך להוכיח את טענתך ניתן גם בדיון בפורום, לא רק בבית משפט.

ככה יצא שמי שטוען טענות ידע שהוא צריך גם לגבות אותן, לא בציניות אליך אלא באופן כללי כשמנהלים דיון.

בוא נעשה ניסוי:

אני טוען שאתה ממאדים (לצורך העניין) ומשתמש ב-IP מישראל.

מי מאיתנו צריך להביא הוכחות לטענה הזאת, אתה או אני?

אתה מבין כמה מגוחך זה לשלוח מישהו לחפש את המידע שאתה מסתמך עליו אבל בעצמך לא מספק אותו?

• תוכן חדש...