Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כשבועיים רכב נכנס בי מאחורה ולאחר בדיקת שמאי הרכב טוטל לוס (רכב ישן, מחירון נמוך, עלות טיפול גבוה).

בעזרת מוסך ההסדר והשמאי הוגשה תביעה לצד ג' של הנהג הפוגע.

קנינו רכב חדש ואני מנסה לעשות לו ביטוח מקיף, הורדתי טופס דיווח על תביעות ואני רואה שבשנה הזאת יש לי את הסעיף הבא

תביעות.png

על הרכב שלי היה ביטוח חובה+צד ג' ולפי מה שהבנתי אני תבעתי את צד ג' של הנהג הפוגע אז למה נכנס לי הסעיף הזה? האם זה ייקר לי את הביטוח של הרכב החדש?

ועוד שאלה בתאונה אני ועוד נוסעת נפגענו ופינו אותנו לבית חולים מאז אני והיא סובלים מכאבים ולכן אנחנו רוצים גם לתבוע על נזקי גוף, אני אפגש עם עו"ד בשבוע הבא ורציתי לפני זה לוודא משהו שלא הבנתי מחיפוש פה בפורום.

התאונה הייתה באשמת הנהג השני (נכנס בי מאחורה ולפי מה שהבנתי הוא עדכן את הביטוח שלו), במידה ואני מגיש תביעה האם זה ייקר לי את הביטוח בעתיד?

זה תאונה ראשונה שלי ואני מקווה שאחרונה ולכן אני לא מבין בזה בכלל אז אשמח לעזרה

תביעות.png

פורסם

לגבי הסעיף הראשון - איני מבין גדול, כנראה שאתה עדיין בהליכים ולכן התביעה לא סגורה.

לגבי נזקי גוף - עליך לתבוע את ביטוח החובה שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לגבי הסעיף הראשון - איני מבין גדול, כנראה שאתה עדיין בהליכים ולכן התביעה לא סגורה.

לגבי נזקי גוף - עליך לתבוע את ביטוח החובה שלך.

לגבי השאלה הראשונה אני אחכה לעוד תגובות

לגבי הנזקי גוף מדוע אני תובע את הביטוח שלי אם אני לא אשם בתאונה? או יותר נכון האם זה ייקר לי את הביטוח בעתיד? ויותר רלוונטי עכשיו כשאני עושה ביטוח האם אני צריך להזכיר את זה?

פורסם

ביטוח חובה מכסה את הנהג, יושבי הרכב ובמידה ופגעת פגיעות בגוף באנשים אחרים. הולכי רגל\רוכבי אופניים וכו'.

ביטוח החובה אינו מתייקר עד כמה שאני יודע בעקבות פגיעה.

פורסם

ביטוח החובה הוא ביטוח שאינו תלוי באשמה.

כמובן שאתה יכול לתבוע את הנהג הפוגע - אבל מדובר בהליך מורכב, תזקק לעורכי דין, חוות דעת וכו' וההצלחה לא מובטחת. גם בתביעת ביטוח החובה לא כל דבר פועל בדיוק כפי שתרצה, אבל לא חלה עליך חובת הוכחת האשמה אלא רק הוכחת הנזק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא הבנתי איפה הבעיה?

תאונת שיבוב - תאונה באשמת צד ג' .

הכל טוב, סע לשלום.

סוכני הביטוח מכירים את המונח שיבוב, ומבחינתך העדר התביעות הוא נקי.

• תוכן חדש...