Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2 2005, Check gearbox, Check injection

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן יש לי רנו מגאן 2005, יש לי איתה כמה בעיות מאוד מוזרות, אני אתחיל.. נדלקה לי מנורת מנוע כתוב לי בצג check gearbox וגם check injection.. הגיר במצב חירום מתחיל מהילוך 3 בערך אם אני לא טועה.. הייתי במוסך חיבר למחשב המחשב פתח תקלות בכללל הרכב במנוע בגיר ובעוד מלא דברים.. במוסך אמרו שיחליפו לי חיישן לחץ סעפת גלגלת טיימינג והחלפת שמנים (1800 כולל עבודה לא כולל מע"מ) ואז יעשו עוד בדיקה ויראו מה מו מי.. השארתי את הרכב החליפו מה שאמרו.. הרכב נסע מעולה ואחרי נסיעה של 5 דקות שוב מנורת מנוע נדלקה וחזרה בדיוק אותה הבעיה.. הסתובבתי שוב למוסך החליף לי עוד חלק על חשבונו.. ואז נסעתי ואחרי 5 דקות שוב אותה הבעיה, חזרתי למוסך והוא אומר שכנראה זה בעיית חשמל וצריך לפרק את הצמות של החשמל ברכב ולבדוק איפה יש בעיה או משהו שמקצר או משהו כזה, ועל זה לוקחים רק שעות עבודה, עד שימצא טת הכבל התקול, כמה שיקח יקח.. אחרי הסכום שהלך לי לפח העדפתי לעצור הכל וכבר כמעט חודש שהרכב בבית.. לא יודע ממש מה לעשות, עכשיו כמה שאלות.. זאת הייתה הפעם הראשונה שלי במוסך, זה הגיוני ששילמתי למוסך 1800 שקל והוא לא פתר שום בעיה? לא אמורה להיות איזה אחריות על העבודה או משהו? יש לי מה לעשות עם זה עכשיו? סיבה לחזור אלייו בטענות או משהו?

ובכללי.. אם מישהו פעם שמע על הבעיה ויודע לעזור לי לפתור אותה..

פורסם

נשמע כמו התקלה הקלאסית של התיבה הידועה al4 . החלפת טבעות לחץ וסולנואידים עם החלפת שמן למקורי כמובן יכולים בהחלט לפתור את הבעיה. לגבי מה ששילמת במוסך ברגע שלא פתרו את הבעיה אים להם על מה לגבות כסף...דרוש כספך בחזרה ואל תוותר...שלא יימכרו לך לוקשים.

פורסם

לא יודע להגיד לך איך להתנהל מול המוסך, אבל הייתי ממליץ לך בחום לגשת למוסכים המומלצים פה בפורום, מוסך גבע (בת"א) או אורן שירותי רכב (בחולון) אם אתה יכול. ההבדל בין מוסך שמכיר את הרכב ואת הבעיות שלו למוסך שנתקל פעם ראשונה בבעיה מסויימת הוא עצום.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

רק חשוב שטרם התיקון ולאחר איבחון הבעיה תיקח הצעות מחיר מסודרות וחזור לעדכן שנחווה דעתינו. בגדול תדע שאם אכן הבעיה בסולנואידים ובטבעות האטימה אז זוג סולנואידים עולה כ 200 שח ו 2 טבעות האטימה עולות כ 160 שח מקוריות כמובן. שמן מקורי תצטרך סביב ה 5 עלות כ 80 שח לליטר.

פורסם

כמה עלה התיקון של התיבת הילוכים? אל תכלול את שאר הדברים שהם פעולות של תחזוקה שוטפת.

חבל על הנחושים ועל הדיאגנוזה הנבואית שאתה מקבל כאן, מבלי לבדוק את הרכב.

אם אתה רוצה סיוע והכוונה, תגיד לנו מה הקוד תקלה שהתקבל עם הסורק בשלב ראשון.

פורסם

אם אתה מאיזור פתח תקוה, תרים לי טלפון או שתקפוץ באחד הבקרים ונחבר אותו למחשב. אנחנו מכירים לא רע את הרכב הזה..

ספי

053-3868964

• תוכן חדש...