Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני שוקל לקנות אוקטביה אמבישן 1.2 TSI

80K ק"מ מליסינג.

אני לא מכיר את הרכב הזה ואשמח לקבל עצות אילו דברים עליי לבדוק ולמה לשים לב - ז"א כל מני אביזרים שנוטים להתבלות, בעיות נפוצות עם הדגם וכו'.

כמו כן, אם חברת הליסינג ביצעה קומפיוטסט לרכב האם אפשר לסמוך על המסמך הזה או שכדאי לי לקחת את הרכב לבדיקה שוב? תודה!

פורסם

מצטרף לשאלה -מביא את אותו רכב בחשבון- ורוצה עוד חוות דעת.

ממה שהבנתי מחבר שיש לו זה שיש כמעט אפס בעיות עם הרכב הזה והבלאי סביר ולא בולט במיוחד בשום דבר.

לגבי קניה מליסינג- יש לי 50% הצלחה- קניתי שניים אחד היה פיגוז- לנסר והשני היה קסטטרופה- פיז'ו 508

תמיד תדאג לאחריות מעבר למסמך מקומפיוטסט

היי,

אני שוקל לקנות אוקטביה אמבישן 1.2 TSI

80K ק"מ מליסינג.

אני לא מכיר את הרכב הזה ואשמח לקבל עצות אילו דברים עליי לבדוק ולמה לשים לב - ז"א כל מני אביזרים שנוטים להתבלות, בעיות נפוצות עם הדגם וכו'.

כמו כן, אם חברת הליסינג ביצעה קומפיוטסט לרכב האם אפשר לסמוך על המסמך הזה או שכדאי לי לקחת את הרכב לבדיקה שוב? תודה!

פורסם

רכב מצוין עם טורפה משמעותית בבעיות בגיר. זה רכב מעולה, אך ברכישה שלו יש לשים בצד מספר אלפי שקלים לימים בו הגיר יתחיל לעשות בעיות. (זה בדרך כלל כאשר, ולא אם)

פורסם (נערך)

שאלת מוקש, נושא שפותח ויכוחים אינסופיים ... תריץ חיפוש בפורום הטכני . יש תשובות מגוונות .

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...