Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

מה זה יכול להיות שבהתחלה יש צפצוף ואחרי זה מופיע על צג כל הזמן E3.אין זמן לנסוע לאדי מערכות וגם רכב לא אצלי ,אולי משהו פשוט כמו זכרון.שמשה מקדימה נקיה.IMG-20180401-WA0026.jpg

תודה.

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם

עדכון קטן בנושא.

הצלחתי להשיג אדי מערכות דבר ראשון אמרו שלא יודעום מה זה קוד תקלה 3 ,אחרי המתנה עם נציגה שירות אמרה שזה תקין וכך צריך להיות,אני הרמתי קול ואז התחילו להבין שזה לא בסדר ,צריך להגיע לשם.

בכל מקרה אולי משהוא ראה בעיה דומה ,לאחר E3 מצפצף וזורק כל מיני מספרים אפילו שאין רכב קרוב וזה בזמן הנסיעה ולפעמים נרגע.

פורסם (נערך)
תודה, עזרת לי להגיע להחלטה לרכוש מובילאיי.

אתה חושב שמובי טובים יותר ? אולי

שירות של אדי מערכות ממש גרוע ,הם לא מבינים כלום חוץ מלקחת כסף.

מצאתי בספר שE3 תקלת מצלמה שמשהו מסתיר אבל בפועל שום דבר לא מסתיר וחלון מבריק.

גיליתי דבר נוסף ,הרי יש פונקציה כמו DVR לא ניתן להגדיר תאריך ושעה ,ניתן לעשות רק בשירות ובנוסף איכות מצלמה לא משהו.

בפועל מכשיר הזה הוא דגם MDAS9 .

לאחר פירמוט זכרון תקלה נעלמה אבל שוב חזרה בלילה למחרת.קבעתי פגישה עוד שבועיים באדי מערכות ,מקווה שהפעם ידעו מה לעשות,כי בעבר בנושא אחר הם ניסו לבלבל לי במוח ולחרטט אותי אבל לא הצליחו.

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם

לא חושב שטובים יותר אבל עדיף מערכת שנמצאת כבר בשוק לא מעט זמן והתקלות מועטות יחסית, מאשר מערכת שמתפארת ב3 שנות אחריות ובפועל לא עוזרים בכלום

פורסם
לא חושב שטובים יותר אבל עדיף מערכת שנמצאת כבר בשוק לא מעט זמן והתקלות מועטות יחסית, מאשר מערכת שמתפארת ב3 שנות אחריות ובפועל לא עוזרים בכלום

מה לעשות שהיום זה כך, רוצים לגזור קופון בלי לתת כלום.

היום אם אתה מקבל שירות טוב זה לא מובן מאליו ועוד לקבל שירות מבעל מקצוע טוב וחזק בתחום זה נס.

• תוכן חדש...