Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח להמלצה על חשמלאי רכב באזור הבורסה בר"ג או באזור המוסכים בבני ברק או כל דבר שבעצם קרוב לאבא הלל לתיקון חשמל קל וזול (החלפת נורה) לסוזוקי.

ההמלצה היא בשביל ידידה שלי שהיא קלולס לגמרי ברכבים. אני לא אוכל להיות איתה בתיקון אז אני רוצה להפנות אותה למישהו שיעשה עבודה טובה אפילו שזה רק להחלפת נורה

בתודה מראש

פורסם

מדוע לא לשלוח אותה למוסך הרגיל, אשר בו היא מבצעת טיפולים ברכב.

זה העדיף, ואפשר ויתנו לה את ההחלפה כשירות, והתשלום יהיה רק עבור המנורה.

אפשר גם להמליץ לה, לטפל במוסך שאתה או חברים ובני-משפחה מטפלים.

כך ההכרות עם המוסך היא טובה, ובמוסך יהיו זהירים בטיפולים.

מאחר והם יודעים, כי עוד אנשים אשר היא מכירה מטפלים אצלם, והם מעורבים בטיפול.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מה הבעיה? שמישהו שגר באיזורה פה מהפורום יירתם להחליף לה נורה....כל עוד לא מדובר ברכב צרפתי זו תהיה עבודה של 2 דקות. אני אישית נמצא באיזור שם כל לילה כל הלילה אז אין לי בעיה אם מיסתדר לה אחליף לה.

פורסם

יש לי מוסך שהייתי מטפל שם פעם במכוניות שלי וגם חשמלאי מומלץ שעשיתי אצלו כמה עבודות ואני ממליץ לה להגיע אליו אבל לא תמיד היא יכולה מאחר ואנחנו לא גרים באותו אזור. בכל מקרה בשביל נורה אין טעם שתגיע עד אלי. זה אוטו יחסית חדש (אצלה, לא השנתון) עוד לא הספיקה לעשות איתו טיפולים (קנתה אותו ממגרש של דודה שלה ברחובות). אני לא פנוי כשהיא פנויה ולהיפך (היא עובדת ביום אני בדרך כלל בערב/לילה כולל סופ"שים). יש לידה מלא מוסכים אבל היא ביקשה ספציפית כתובת ומאחר ואני לא מכיר אף אחד באזור אז שאלתי אותכם. אם יש פה מישהו שמוכן להתנדב להחליף לה את הנורה בבקשה היא גרה לא רחוק מאבא הלל פינת ביאליק בר"ג תשלחו הודעה פרטית אלי.

ואם אתם גם רווקים אז בכלל מצוין אולי יצא מזה איזה סיפור אהבה וסוף סוף ויהיה לה גבר שיוכל לטפל בכל הבעיות שיפוץ בית/אוטו שיש לה במקום שתתקשר אלי כל הזמן (אישתי כבר עושה פרצופים :-D)

פורסם
מה הבעיה? שמישהו שגר באיזורה פה מהפורום יירתם להחליף לה נורה....כל עוד לא מדובר ברכב צרפתי זו תהיה עבודה של 2 דקות. אני אישית נמצא באיזור שם כל לילה כל הלילה אז אין לי בעיה אם מיסתדר לה אחליף לה.

כל עוד זה לא רנו, אין בעיה עם רכבים צרפתיים בלהחליף נורות וגם שם אפשר להסתדר.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
כל עוד זה לא רנו, אין בעיה עם רכבים צרפתיים בלהחליף נורות וגם שם אפשר להסתדר.

בגלל זה נקטתי במילה הכוללת של צרפתי. לרוב אצלם הנדסת האנוש היא לא אנושית במיוחד. יוצא לי הרבה לטפל בצרפתיות וכל פעם אני נידהם מחדש כמה חוסר התחשבות היה בתיכנון שלהם.

• תוכן חדש...