Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק האצ'באק, 2009-2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שנמנעתי מכך ככל הנראה אצטרך להוסיף עוד רכב למשפחה, ושמתי עין על סיוויק בטווח השנים הנ"ל. אני יודע שהחל מ-2009 (הצורה הישנה יותר) כבר יש תיבה פלנטארית ולא רציפה (זה רצוי לי כמובן), ושבשנים אלו היתה, נקרא לזה מתיחת פנים מאסיבית. חוץ מזה קראתי כמה וכמה ביקורות, כולן של סיוויקים (בזמנו) חדשים.

שאלתי - מה יש ליושבי הפורום בעלי המכוניות מהשנים הנ"ל האלו לתרום מניסיונכם? מחלות ילדות שצריך לדעת, בעיות ספציפיות למיניהן?

תודה.

פורסם

רק תיקון קטן, זו לא תיבה רציפה, זו תיבה רובוטית.

והיא נוראית יש לציין...

זה רכב מצוין, אין לו מחלות...

הוא גם לטעמי הרכב הכי "מהנה" לנהיגה בקטגוריה הזו, ואני גם ממש אהבתי את העיצוב החיצוני והפנימי שלו

פורסם

הייתי ממליץ על מזדה ספיריט אבל בדור הזה היא פחות מהנה מהדור הקודם וכאן ההונדה קצת יותר נחמדה ממנה אם כי חלשה לעומת המזדה 2.0

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

אין בעיות ספציפיות רק בתיבה הרובוטית חובטת ולא מוצלחת.

לדתע עדיף להתמקד בסיוויק מהדור הקודם רכב מצויין.

פורסם
רק תיקון קטן, זו לא תיבה רציפה, זו תיבה רובוטית.

והיא נוראית יש לציין...

זה רכב מצוין, אין לו מחלות...

הוא גם לטעמי הרכב הכי "מהנה" לנהיגה בקטגוריה הזו, ואני גם ממש אהבתי את העיצוב החיצוני והפנימי שלו

תודה. השאלה היא אם אכן אני צודק וב-2009 הרובוטית נעלמה.

הייתי ממליץ על מזדה ספיריט אבל בדור הזה היא פחות מהנה מהדור הקודם וכאן ההונדה קצת יותר נחמדה ממנה אם כי חלשה לעומת המזדה 2.0

תודה, היא לא צריכה להיות חזקה במיוחד, רוב העבודה שלה תהיה לשנע את הילד מהגן ומדי פעם לצאת מהעיר, בעיקר כדי למתוח שרירים.

פורסם

הצורה היוצאת -2012-2107 נמכרה רק עם הגיר הותיק אוטומט 5 הילוכים.

לפניה , עד כמה שמצאתי, הרובוטי נמכרה פעם אחרונה ב2009.

אישית אני לא סובל את הפנים שלה, שימוש מוגזם בפלסטיק על חשבון מרווח מחייה של הנהג.

גם בטרום מתיחת פנים של 2015 ההגה סתם כבד , ולטעמי היא לא מהנה לנהיגה, לפחות לא בגרסה האוטומטית.

פורסם
תודה. השאלה היא אם אכן אני צודק וב-2009 הרובוטית נעלמה.

יש דגמים של 2009 עם תיבה רובוטית, 2010 לא יצא לי להיתקל...

בכל מקרה רוב הרכבים שנמכרים ביד 2 הם עם תיבה אוטומטית ולא רובוטית, לא תהיה לך בעיה מיוחדת למצוא

פורסם

יש לנו במשפחה סיוויק האצ'בק סוף 13' , נרכשה על ידנו מהיבואן.

מבחינת אמינות-מופתית,הרכב נכנס אחת לשנה לטיפול וזהו.

הישיבה יחסית נמוכה,מושבים די תומכים,מאחור ניתן לספור על יד אחת כמה פעמים ישבו,אבל לא נראה שחסר מקום,כנ"ל תא המטען בעל נפח לא רע,אך בעל שפת טעינה לא קטנה.

מעבר לכך ואולי ביחס ל"זמנה" הפלסטיקים ברובם קשים והפנים שחור משחור.

הדבר הכי נוראי מבחינתי ברכב זה המנוע. 1.8 עם 142 כ"ס ,אבל איפה הסוסים האלה? השד כנראה יודע.

הרכב נורא עצל,הזינוק מהמקום "כבד" והדרך היחידה להרגיש את אותם הסוסונים היא להיות עם רגל כבדה על הגז (הרכב 90% בשימוש של אימי,כך שכנראה הנושא הזה פחות issue בשבילה.).

דווקא התנהגות הכביש של הרכב מהנה (יחסית) ובטוחה.מבחינת צריכת דלק כ-13 ק"מ לליטר עם נסועה בעיקר עירונית (ירושלים).

• תוכן חדש...