Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ברשותי סיאט טולדו 2002 אוט' (100 כס')

יש לי 3 בעיות שאני אשמח אם תעזרו לי בהן

1.בתחילת הנסיעה נגיד בבוקר בדקות הראשונות של הנסיעה יש סוג של קפיצות במהלך הנסיעה במיוחד שאני לוחץ על הגז אז כיאלו לוקח שנייה להגיב וקופץ... אחרי בערך חמש דק הרכב נוסע ומגיב רגיל (כשהרכב עומד במקום הסלד לא זז) בנוסף שמתי לפעמים כשאני משחרר את הגז (בכביש ישר)הרכב נוסע רגיל מהירות נשארת קבועה וסלד לא זז כיאלו שמתי קרוז קונטרול למרות שאין לי אני גם רוצה הצג בלוח שעונים שיש צריכת דלק של נסיעה (כשאני משחרר את הגז לרוב זה מראה 0.0)

2.יש נזילה בצד של הנוסע ליד הנהג (בהגזמה)

בהתחלה חשבתי זה משהו שנשפך לי אז נתתי לזה להתייבש ואז זה חסר וחשבתי שזה בגלל המזגן אז לא הדלקתי את המזגן שבוע וזה שוב חזר...(המים ברדיאטור תקינים בדקתי את זה)

3.ואשמח לעצות לשיפור צריכת הדלק

פורסם

1. בדוק מה מצב הפלאגים, בצע ניקוי מצערת. אני מניח שהמצערת מכנית אז בדוק בעזיבת דוושת הגז במקום אם הכבל חוזר כמו שצריך והפרפר ניסגר הייטב.

2. ייתכן מאוד שרדיאטור החימום הפנימי שלך נוזל. תתחיל לעקוב אחר נוזל הקירור ואם יש חוסר אז או שתבצע מעקף לרדיאטור החימום או שתתקן ברדיאטור חימום חדש עם פרוצדורה של לא מעט כסף ופירוק דשבורד מאסיבי.

3. סדר תחילה מה שהצעתי ותרגיש כבר בחיסכון במיוחד סעיף מספר 1.

פורסם

ההודעהשלי נקטעה משום מה.

אמשיך:

1. כאמור הצתה - בדוק שלמות חוטים

2. בשיוט - כ 2,900 סל'ד. כשמורידים רגל, אין צריכת דלק כך שמחשב הרכב מראה 0

3. בענין הרטיבות - אם בדקת ואין חוסר נוזל קירור, פתח מכסה טורפדו, נקה ניקוז ולכלוך שמצטבר, באיזור פילטר המזגן.

4. רכב לא חסכוני בעליל. תיבת הילוכים M01 ארבע הילוכים לא להיט בשילוב בודי כבד.

אבל רכב נהדר אין ספק....

seat leon 1.8 20v

פורסם
ההודעהשלי נקטעה משום מה.

אמשיך:

1. כאמור הצתה - בדוק שלמות חוטים

2. בשיוט - כ 2,900 סל'ד. כשמורידים רגל, אין צריכת דלק כך שמחשב הרכב מראה 0

3. בענין הרטיבות - אם בדקת ואין חוסר נוזל קירור, פתח מכסה טורפדו, נקה ניקוז ולכלוך שמצטבר, באיזור פילטר המזגן.

4. רכב לא חסכוני בעליל. תיבת הילוכים M01 ארבע הילוכים לא להיט בשילוב בודי כבד.

אבל רכב נהדר אין ספק....

איך אני בודק את שלמות החוטים? הבנתי שבשביל להחליף אץ הפלאגים צריך להרים את האוטו על ליפט

וניקיתי כבר את האזור ניקוז ליד הפילטר מזגן+הוחלף פילטר...אך יכול להיות שנכנס משם מים?כי הבנתי שזה די בעייתי בסיאט כי הפילטר מזגן נמתא מחוץ לרכב

פורסם

ממש לא צריך להרים רכב על ליפט להחליף מצתים.

אם לא ידוע לך מתי הוחלפו, תחליף, סה'כ 60 ₪ לרביעיה.

חוטי הצתה בדוק שלמות, אם אתה מאיזור ירושלים יש לי אחד מיותר לרכב שלך.

בדוק שוב שהחזרת את הפילטר כולל הציבה שלו כמו שצריך

יש שם גומייה היקפית סוררת.

seat leon 1.8 20v

פורסם

עדכון קטן-החלפתי פלאגים (של בוש מה שמתאים בדיוק לדגם רכב שלי עלה 120 שקל בחנות חלפים)

מסתבר שהפלאגים שהיו לי מקודם הם לא היו מתאימים לדגם רכב שלי ולדגם שלי צריך להשתמש רק הפלאגים של בוש(לפי היצרן)

בינתיים יש שיפור משמעותי בנסיעה

• תוכן חדש...