Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין לקנות יונדאי איוניק חדשה, בגרסת ה-Supreme. הדבר היחיד שמפריע לי הוא הצמיגים והחישוקים בגודל 225/45R17.

בגרסת ה-Inspire, ניתן לקבל צמיגים במידות 195/65R15, אשר להם נוחות נסיעה טובה יותר וצריכת דלק עדיפה (באופן משמעותי). ניתן לראות נתונים בקטלוג:

https://www.hyundaimotors.co.il/wp-content/uploads/2016/09/IONIQ_Mifrat_Jan-2018.pdf

רציתי לדעת, האם ניתן לבקש להחליף את הצמיגים של גרסת ה- Supreme, לאלו שבגרסת ה- Inspire.

למען הסר ספק, ברור לי שתשובה וודאית אוכל לקבל אך ורק באמצעות יצירת קשר עם היבואן, אך רציתי לדעת האם זו פרקטיקה מקובלת בארץ, והאם בכלל יש טעם לשאול שאלות מסוג זה בעת קניית רכב חדש.

האם היבואנים בארץ מוכנים בכלל לבצע שינויים כלשהם במפרט אשר אינם מופיעים בקטלוג הרכב?

תודה רבה!

פורסם

גודל הצמיגים מופיע ברשיון הרכב. לבצע שינוי של רשיון הרכב זה תהליך שלוקח זמן וטירחה. על כן לא סביר שהיבואן יבצע שינוי בנתונים המוצגים ברשיון הרכב.

פורסם

שינוי מידת צמיגים למידה אחרת שמאושרת לאותו רכב זה תהליך מאוד פשוט. אתה מגיע למכון רישוי עם צמיגים במידות החדשות, הם בודקים שזו אכן מידה מאושרת לרכב שלך ומאשרים במקום תוך דקה.

יבואן עושה לכל רכב חדש טסט לפני מסירה ללקוח ויכול בלי שום בעיה לרשום ברישיון כל מידת צמיגים שירצה, כל עוד זו מידה מאושרת לאותו דגם.

מי ישלם על הצמיגים, זה כבר שאלה אחרת. אני גם חושב שלא יסכימו, אלא אם כן בדיוק יש לקוח שמעוניין לשדרג בדגם Inspire לצמיגים במידה של Supreme.

• תוכן חדש...