Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין 2 פטישונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי את שניהם בשימוש בעבודה, אישית אני מעדיף את הבוש, לדעתי קודח טוב יותר בבטון.

מנגד ההבדל לא ממש גדול.

ב-2 הדגמים האלו הבוש קודח יותר טוב? למרות העוצמה החלשה יותר?

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם יש לך הרבה מקדחים רגילים לא sds תשקול לקנות דגם עם פוטר מתחלף במקום להוסיף כסף על ראש נוסף, זה יצא בערך אותו דבר, במקיטה בדר"כ סיומת T.

יש לך בהפרש קטן יחסית את ה2610T שהוא דגם חדש יותר, יש גם חדשים ממנו, לא שבהכרח הוא טוב יותר, לפי סרטונים הוא קודח מהר יותר בבטון, הבורר שלו למטה בלי נעילה, לעומת בצד עם נעילה של ה2470.

פורסם

^^

יש לי גם מקדחי SDS וגם רגילים ככה שזה לא משנה.

מה הכוונה בורר עם נעילה?

פורסם

סליחה על ההקפצה יכול להיות שבאמזון גרמניה זה עולה 110 יורו עם משלוח? אם כן אני מזמין את זה.

https://www.amazon.de/dp/B00469BDXY/ref=psdc_2077437031_t1_B001349SOQ

פורסם

168 יורו עם משלוח ומיסים לארץ. 110 זה המחיר בגרמניה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

^^

איך ביצעת את החישוב? או, איפה זה רשום שם?

פורסם (נערך)

הגעתי לעמוד הסופי.

מחיר בסיס 92.43 אירו כי ירד מע"מ מקומי.

משלוח 51.27 אירו.

מיסים 24.53 אירו.

סה"כ 168.13.

תוסיף על זה 2.3% עמלת המרה של האשראי.

736.5 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי none77
פורסם
^^

איך ביצעת את החישוב? או, איפה זה רשום שם?

אתה צריך להוסיף לסל שלך ולהזין כתובת משלוח בארץ כדי לקבל מחיר סופי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

טוב, בסוף התפשרתי, הבנתי לשימושים שלי כדאי לקנות איזה כלי סיני ב300 ש"ח מאשר כלי שיעלה פי 2.

מקווה שיחזיר את ההשקעה, הזמן יגיד את שלו

8zjrqo.jpg

rvk8sx.jpg

יש מהכלי ריח חזק של וזלין\גריז, בכל מקרה השתמשתי בו קצת, כוח ממש לא חסר לו, ובס"ד הכי גבוה יוצאים ניצוצות שכאלו מהתריסים.

הגיע איתו במזוודה פוטר מתחלף, 3 מקדחי SDS, איזמיל שטוח ואיזמיל רגיל.

מה שכן, הכבל שלו ממש ארוך :)

עריכה אחרונה על ידי Shaike.Zam

פורסם

עליי עבדו אם ככה, לא קיבלתי לא מקדחים ולא אזמלים :lol:

היה פה שירשור יחסית מזמן, שבו המלצתי על הדגם הזה למשתמשים של פעם באף-פעם. אני אחד מהם, ועד שרכשתי אותו את הקדיחות בבטון עשיתי עם מקדחה רגילה. מבאס שחבל על הזמן.

אחד כזה, סיני במבצע בהומו סנטר (או שמא היה זה בגייס? לא זוכר כבר), היה לי בזמנו בעבודה. עבד קשה, ולא הראה סימני עייפות האמת.

אבל,

אם הייתי צריך מדי פעם לחצוב בבטון, מה שאני לא מתכנן לעשות (אין לי צורך בינתיים בזה), הייתי קונה אחד רציני ולא מסתפק בזה. כלי זה מצויין לקדיחות בבטון ופחות או יותר זהו אם כי הוא גם יחצוב יופי (אבל יקצר את אורך החיים שלו משמעותית).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

סיתות וחירטוט. סיתות בבטון אפשר לעשות גם עם מברג ואבן בתור פטיש, כך שההעצה הזו לא רלוונטית בהקשר השרשור. גם תעלות פטישון בקושי יעשה, מאמץ אדיר, זמן עבודה מבוזבז ושליקת הכלי. גם פטישון הרבה יותר רציני של מטאבו לא מתאים לשבירת בטון. תיעול בבטון בעזרת פטישון אפשרי רק אם קודחים חורים לפני ואז משלימים עם הפטישון. עם פטישון לא שוברים בטון נקודה.

עריכה אחרונה על ידי אביב
פורסם

^^

או דיסק חורצים את גבולות התעלה, למרות שזה מלא לכלוך, צריך לכסות הכל

פורסם

גם אני קניתי אותו ב 300. עושה עבודה טובה בינתיים לשימוש יפוצים לבית, המקדחים סבירים. לגבי הפוטר של המקדחים הרגילים אל תבנה עליו. בגלל שמתחבר ל sdsאז יש לו חופש מטורף. יש דגם עם פוטר מתחלף עולה 400, כמו הבוש 2-26df או משהו כזה.

אם אתה שואל אותי עכשיו, אולי היה שווה להשקיע בבוש עוד 300 שח, ואתה יודע שזה איתך ל 20 שנה ולא יכול להפתגר כל רגע.

פורסם

יש דברים שלא שווה לקנות "זול"

ואחד מהם זה כלי עבןדה.

הם מתים מהר

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
סיתות וחירטוט. סיתות בבטון אפשר לעשות גם עם מברג ואבן בתור פטיש, כך שההעצה הזו לא רלוונטית בהקשר השרשור. גם תעלות פטישון בקושי יעשה, מאמץ אדיר, זמן עבודה מבוזבז ושליקת הכלי. גם פטישון הרבה יותר רציני של מטאבו לא מתאים לשבירת בטון. תיעול בבטון בעזרת פטישון אפשרי רק אם קודחים חורים לפני ואז משלימים עם הפטישון. עם פטישון לא שוברים בטון נקודה.
זה נכון מה שרשמת אבל המציאות אחרת.

יש לי פטישון של מקיטה, כמות החציבות שהוא עבר ב 4 שנים האחרונות הזוייה לחלוטין ברמה של התעללות בכלי, אבל לא חושב שבשום מצב הייתי עובר לקונגו או לכלי מאסיבי יותר רק מבחינת קלות השימוש בו.

והוא לא מראה שום סימן שחיקה, עובד כמו ב day 1

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...