Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרי מראש הוצהר שתורמים יקבלו גישה מוקדמת לחומרים, כדרך לעודד אותם לתרום. זה נקרא לכבד התחייבויות.

התלונה שלך הייתה במקום אם הייתה עוד בשלב הגיוס.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אפשר הסבר במה מדובר או לינק לדיון המקורי?

היוזמה ברוכה, העניינים התחילו להתפתח בצורה פחות מכובדת כאן, והשרשור ננעל.

מדוע לדעתך יש סתירה בין השתיים?

אם היה כותב "מתובל בקורט מגאלומניה" אז וודאי שאין סתירה לדעתו.

משכתב "מגאלומניה טהורה", הסתירה היא לטוהרה.

פורסם

לטענה שעלי לשבור את ההתחייבות מול מי שכן בחר לתמוך במיזם בשביל לפרגן למי שלא תמך, יש התייחסות תחת 'שאלות נפוצות' באתר של 150 משכורות.

http://Www.150paychecks.com/faq

האירוניה: בתחילת ההדסטארט אכן תכננתי שההרצאה תשתחרר לכולם ברגע שהיא תהיה מוכנה, מהר מאוד הסבירו לי שזו טעות (דמוטיבציה לאנשים שכן שוקלים לתמוך) ושיניתי את ההתחייבות.

גם הטענה שרוב התומכים כבר צפו בהרצאה ו/או לא זקוקים לה היא 'לא אמת'.

להכפשות האישיות לא אתייחס, אבל כן אציין שאם המיזם שלי פגע במשתמש זה או אחר אז אני מתנצל על כך, זו בטח לא היתה המטרה. אני מקווה שהשחרת שמי/מניעי מסייעת בהתמודדות עם הסיטואציה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מגופו של עניין לגופו של אדם ב-10 הודעות בלבד. לא רע בכלל.

עדיין חסרה מדידה מגופו של אדם לנעילת השרשור כדי להבין טוב יותר את הביצועים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פרויקט מיוחד ויפה, הטענה רק לעניין השרשור הזה בלבד שהוא לא רלוונטי, כי אחד כמוני שגולש כאן ממש מעוניין לראות את ההרצאה אך אינו מעוניין לשלם אגורה, כיון שכך אין טעם לקיים דיון כאן בפורום אם מפלים בין מי ששילם למי שלא, אולי שיהיה תת פורום שבו יהיה ניתן להשתתף רק בתשלום...

פורסם

אתה תראה את ההרצאה, אל דאגה

יותר מזה, אור כמעט מתחנן לשיתוף של התכנים לכמה שיותר אנשים. לא מבקשים ממך כסף כדי לראות את זה.

כל הרצאה של אור הסתיימה בבקשה אחת בלבד מהמשתתפים - תשתפו!

אבל, כפי שהוסבר לעיל - הפריווילגיה של חשיפת התכנים בשלב ראשון לתומכי ההד סטארט, נעשתה כדי לעודד תרומות כדי שיהיה בכלל אפשרות להוציא את כל הדבר הגדול הזה לפועל.

אז גם את זה אתה רוצה לשמוט מתחת לרגליו?

ואני ממש מבקש מכל המגיבים פה. אם יש לכם עניין שגם השרשור הזה יינעל - תמשיכו בהליך הדרדור שלו למחוזות המגלומניה כן או לא של אור יוחנן.

הכוונה שלי היתה פשוטה - לדון בתכנים, בהגשה ובעריכה. לא באדם (למרות שאם כבר הגעתם לשם אז לדעתי הוא אחד האנשים היותר איכותיים שקמו לנו, שעוד היה אכפת לו ממשהו, ובזמן שרבים רבים גיבורי המקלדת ומפריחי הסיסמאות, הוא אשכרה קם ועשה. אבל שוב, זה לא האישיו).

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

רק לציין (גם אני טרם הספקתי לצפות) שמי שממש דחוף לו לצפות כרגע בהרצאה המלאה ולא שילם, יכול לשלם (לתמוך) ולקבל את כל ההרצאה, הכסף שיתקבל יופנה להמשך הפרסום.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הכוונה שלי היתה פשוטה - לדון בתכנים, בהגשה ובעריכה.

מבלי להביע דעה, איך אתה מצפה שאנשים יגיבו לתכנים, להגשה ולעריכה על משהו שהם לא יכולים לראות?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כבר עניתי על זה

היתה לי תחושה שכמה וכמה כותבים "כבדים" שפעילים בהרבה שרשורים תמכו בהד סטארט, ואליהם כיוונתי.

כמובן, שגם לכלל הציבור משתחרר פרק אחד לשבוע - מה שאומר שעוד ועוד יוכלו להצטרף לדיון בהמשך.

מה גם שזה לא חומר סודי בהגדרה, ואור ישמח (למיטב הבנתי) שיצפו בו כמה שיותר אנשים, אבל טכנית הוא לא יכול לשתף כרגע - מה שאומר שאני לצורך העניין יכול להראות גם ל50 איש (מה שאני מתכנן לעשות בשבוע הבא אחרי שאבקש את רשותו).

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

השרשור הקודם נסגר בגלל כתיבה לגופו של אדם. אם לא יקרה הפעם, למה שינעל?

ההרצאות יהפכו לאט לאט זמינות לכל מי שיחפוץ בהן.

מי שירצה, יחייה את השרשור כשיהיה רלוונטי עבורו. במקרה הגרוע, השרשור יעלם בתהום הנשיה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

מי שמעוניין בתכנים יכול לעקוב-אחר / לדגום-את עמוד הפייסבוק והיוטיוב.

בפרט - בערוץ היוטיוב יש כבר כמה תכנים מההרצאה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אם לא יקרה הפעם, למה שינעל?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

כבר קרה, אלא אם כן האשמה של אור במגלומניה טהורה לא נחשבת בעיניך כתיבה לגופו של אדם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

חבר'ה, רוצים לדון בתכנים? תפאדלו. פסיכואנליזות בגרוש זה שתי דלתות בהמשך.

תודה. תגובות נוספות שלא בנושא תוכן ההרצאות יימחקו. היה לי יום ארוך, אל תשגעו את ראבי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...