Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בלוח שעונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! במוסך טוענים שעלי להחליף את לוח השעונים. רוצים להחליף אותו בלוח משופץ. האם כדאי לשפץ את הלוח שלי או להחליף במשופץ? זה אמור להיות אותה עלות?

אשמח לתשובות בהקדם, הרכב מפסיק לתפקד כשהלוח "משתולל" (זה קורה לסירוגין).שבת שלום

פורסם

לא ציינת מה דגם הרכב ומהות התקלה כפי שציין הבחור שמעליי וחבל..

בפורד פוקוס למשל בדגמים מסויימים, יש תקלה סדרתית בלוח השעונים עקב הלחמות שאינן טובות.

במקרה הנ"ל למשל, אין שום סיבה להחליף את לוח השעונים מכיוון שתיקון פשוט של ההלחמות פותר את הבעיה.

פורסם

אם מדובר ברכב חדש - אל תסכים. פנה ליבואן, יטפלו במסגרת האחריות ויוחלף בחדש.

אם מדובר ב-S-CLASS בת 3, לאחר תקופת האחריות - תסכים מייד. חפש משופץ, כמו שבוודאי ידוע לך מדובר בצג שמחירו חדש, כמו משפחתית חדשה.

אם מדובר באופציה שלא ציינתי, פרט מהי, עלו לי הרבה אופציות בראש והתייחסתי רק לשתיים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שלום, תודה לכל מי שהגיב. מדובר על פורד פוקוס 2009 (פוקוס 2) 1600 אוט'. המוסך ביקש 1600 ש"ח כדי להחליף לי את הלוח ללוח משופץ

1. האם המחיר סביר?

2. אם אסכים להחליף אותו, האם המוסך צריך להחזיר לי את הלוח שלי המקולקל?

3. האם כדאי לקחת את הלוח שלי לתיקון במקום להחליף?

תודה שוב ושבוע טוב,

פורסם (נערך)

תעבור על השרשור הבא:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?625855-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93-%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A1-2009-%D7%AA%D7%A7%D7%9C%D7%94-(%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%99-%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%A9%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-)

בנוסף למקום שמתמחה בספידומטרים (שרשמתי בתגובה שלי שם), תברר מה העלות גם מול ספונסר הפורום - מרכז שירות שי לי (אור יהודה).

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי fusion-x
פורסם

אני זוכר שלאבא שלי זה קרה ברכב שלו (רנו מגאן 2006) פשוט הלך למגרשי מכוניות לאחר תאונה ורכש לוח שעונים מרכב שעבר תאונה הלך למוסך והחליף, לא עלה לו יותר מ600 שח כולל התקנה.

• תוכן חדש...