Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חבל שאין עוד פרטים כמו

צריכת דלק\0-100

אתה באמת חושב שבעלי רכב כדוגמת זהה באמתת מעניין אותם צריכת הדלק?

אני יכול להביא לך את האתר של היצרן, אבל הוא ברוסית.

אני מקווה שמחר אני אתרגם ואעלה לפה את הנתונים.

פורסם

עם כל הכבוד - אני מניח שרובכם יודעים מהי יעילות של טכנולוגיה רוסית....

אני אישית התעניינתי בתחום התעופה הרוסית(אבא טייס)(אבל לא רוסי) והגעתי למסקנה (שכל עולם התעופה המודרני הגיע אליה כבר מזמן) שטכנולוגיה רוסית לא משנה מאיזה שנה עדיין יעילות ותפקוד עלוב ונוטה להיכשל בהרבה מאוד מקרים...(ואני בכלל לא מדבר על התחזית מז"א שלהם)

פורסם

לאו דווקא. נכון שטכנולוגיה רוסית אינה בהכרח הטובה ביותר, אך אל תזלזל בה... אתה מנפנף אותה במחי יד כאילו אין להם הישגים חשובים כלל.

dirty old man

need love too

פורסם

סלח לי אבל זה לגמרי לא נכון

מה את חושב אומר הצירוף AK-47 קלצניקוב נכון עד לכאן זה נכון

אבל שנת דגם של 47 אתה מאמין 47 ועדיין משתמשים בו

עוד דוג'- לרוסים יש את המסוק היחיד בעולם (לפחות עד כמה שידוע לי אם יש לכם לחדש לי בכיף) יש לו מערכת פליטת רוטורים

עוד אחת- האוסקר הרוסי צוללת מסוף שנות בריה''מ שהמכ''מ האמרקאי עדיין לא יכול ליתפוס

עוד משהו- פצצת אטום בגודל מזוודה שיכולה ליצור הרס של הירושימה

אז אולי כל הדוג' שהבאתי לא קשורות לעולם הרכב הרוסי אז זה רק מראה לך על היכולת שלהם

שאם הם ירצו משהו אז הם יקדימו את העולם בכמה צעדים

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

ההישג הכי חשוב של הרוסים היה בזמן המלחמה הקרה,

כשארה"ב השקיעה בין 80 ל100 מליון דולר בפיתוח עט שמסוגל לכתוב בחלל, מתחת למים, הפוך וכו' - הרוסים השתמשו בעפרון :lol:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
ההישג הכי חשוב של הרוסים היה בזמן המלחמה הקרה,

כשארה"ב השקיעה בין 80 ל100 מליון דולר בפיתוח עט שמסוגל לכתוב בחלל, מתחת למים, הפוך וכו' - הרוסים השתמשו בעפרון :lol:

כן גם אני שמעתי על המקרה הזה... לפי מה שאני הבנתי זה היה בעיקר בגלל הקושי להשתמש בעט רגיל בחלל...

לא שמים לב לפרטים הקטנים...

פורסם

יש להם הישגים מדהימים ללא ספק. רק חבל שאת רובם הם מעתיקים ולאו דווקא מפתחים לבד... ומה שהם כן מפתחים לבד דינו נגזר עוד בזמן פיתוחו...

דוגמאות? בכיף:

סוחוי 27 - מטוס הקרב המדהים ביותר שראיתי מימי... אווירודימני, עם ביצועים לא מהעולם הזה ומתעלה על הרבה מטוסים אמריקנים...(דוגמא לכישלון - ע"ע התרסקות הסוחוי 27 בסלון האווירי בפריז)

קונקורדסקי - הוצג ע"י הרוסים לאחר פיתוח הקונקורד(הצרפתי והאנגלי). עוד אחד מהמטוסים שנרקבים בשדות התעופה הנידחים של קייב....

קלצ'ניקוב? כמו כל כלי נשק רוסי - זול, וכבד. אבל עובד(ברוב המקרים)...

צוללות רוסיות? ע"ע קורסק - חבורה של מלחים תמימים מתים מוות נוראי בקרקעית אוקיינוס קפוא. כנראה שהיה ניתן למנוע אלמלא השחצנות ואטימות של הממשל הרוסי. אבל כבר מאוחר מדיי

פורסם

הרוסים שיגרו את האדם הריאשון לחלל....ופעם ראיתי תוכנית על פיתוח טנקים רוסיים בימי המלחמה הקרה שמישתמשים בלייזר ולא בפגזים.....ומה עם רובי הצלפים של הרוסים בין הטובים בעולם....המטוס מיג באותה תקופה היה הכי מהיר.....

פורסם

אל תזלזלו בתוצרת רוסית ,פשוט תנסו להבין תסדר עדיפויות שלהם .

אצלנו ממחנכים (מנסים לפחות )על ערך החיים (בין השאר) ואצלם למי אכפת ....

כמו לכל מדינה יש להם כישלונות ,אבל ההצלחות שלהם עוברות את כולם ,חוץ מדפקה אחת :

הנדסת אנוש.

לפני כמה שנים היו בארץ מספר מיג 29 (המטוס ב-ה- הידיעה ) וטייסים שלנו טסו עליו ,והמסכנה שלהם הייתה שהמטוס הזה הוא הכי טוב שיכול להיות ,אבל לא יזיק לשים ריפוד בכיסא....

חוץ מזה הנשקים שלהם ,כמו דרגונוב, קלאצ' 'RPG ,RPK וכו' ,הם הטובים שיוצרו בזמנם ועדיין נמצאים בשורה הראשונה בכל העולם .

ועוקד דבר שטוב ביצירה הרוסית זה

הנשים שלהם כמובן .......

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...