Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום יש אזעקות לרכב GSM אז למה להפוך אזעקה של בית לאזעקה של רכב? טוב הסיבות הם כאלה:

1.מחיר

2.התקנתי לחבר מערכת אזעקה מסוג omega שרצינו להוסיף אופציה של GSM למערכת רצו מעל 1000 ש"ח לכרטיס הרחבה וגם תשלום חודשי לשימוש באפליקציה שלהם לא הגיוני ומרגיז.

 

מה שצריך זה אזעקה מסוג keuri alarm אפשר לקנות אותה בערך ב 200 שקל בEBAY ותלוי מה מוסיפים לה

קונים גם חיישן מיקרו לרכב אני קניתי את זה שבתמונה על לי 15 שקל מסין אבל עדיף לקנות אחד יותר איכותי כי החיישן הזה רגיש מידי וצריך לכסות אותו שני שליש בנייר כסף ולהדביק מעל איזולירבנד כדי להוריד לו את הרגישות.

כדי לחבר את החיישן לאזעקה צריך לפרק גלאי מגנטי אחד ולהלחים את את החוט הכחול לרגל השניה של הצייפ את החוט השחור יש להלחים למינוס בלוח עדיף להלחים כמו בתמונה.

שאר ההתקנה היא כמו התקנה רגילה מספקים מתח לאזעקה אבל גם לחישן מיקרו(חוט אדום+חוט שחור-) הוא יכול לקבל עד 15 וולט במצבר של הרכב יש בערך 12 ככה שזה מתאים.

 

אני מציע להתקין דבר כזה רק אם התקנתם בעבר אזעקה לרכב או שיש לכם ניסיון תכני

בהצלחה

20171111_105712.jpg

20171111_105725.jpg

s-l225.jpg

×
×
  • תוכן חדש...