Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CT200h vs A3

janiv
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר,

ברור שאתה רוצה מאוד את הA3(במעקב קצר אחרי הפוסטים שלך) - לך על זה! למה אתה ממשיך לאכול את עצמך עם רכבים שונים ומשונים(חלקם בכלל מקטגוריות אחרות) תגשים לעצמך חלום ואל תחפש דרך הפורום תירוצים ל"למה הA3 היא הכי טובה" - לא כל רכישת רכב היא רציונלית!(רובן אפילו לא כאלה).

ב3 טיסות האחרונות לחו"ל נהגתי בA3(פעמיים דיזל מאובזרת בבריטניה ופעם בבנזין לא מאובזרת בקפריסין) וצברתי עליה 10,000 קילומטר במצטבר - מאוד אוהב את הרכב ומאוד נהנתי מהנהיגה בה, הרכב החביב עלי בקטגוריה.

הCT200h סביר להניח תהיה חסכונית יותר משמעותית בזכות המערכת ההיברידית.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תודה, היות והרכב יקר והיות וההבנה שלי ברכבים לא מי יודע מה, אני מנסה לבדוק שלפחות מניסיון של אנשים אני עושה החלטה נכונה. אחרי זה, אערב רגש :)

אחרי כל הפוסטים באמת ננעלתי על ה A3, אבל אמש נתקלתי ב CT וחשבתי לבדוק את ניסיון הפורום עם הרכב הזה.

תודה שוב :) מעריך!

פורסם

כיוון שמדובר בשני כלי רכב יקרים יחסית, כדאי מאוד שתקבע נסיעת מבחן בשניהם לפני שתחליט.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לגבי ה-CT200, האוטו די מרעיש ונוחות הנסיעה קופצנית. אלא אם כן הגודל והמותג חשובים לך, אתה תקבל יותר שקט ופינוקים עם טויוטה קאמרי ויונדאי סונטה היברידיות

אגב, בארה״ב הפסיקו למכור אותו.

לדעתי דגם שיכול להיות אטרקטיבי יותר מבחינת VFM זאת הגולף בגרסת Comfortline , אלא אם המותג משחק תפקיד משמעותי בבחירה.

אופציה נוספת היא וולוו V40 T4, הלקסוס הספציפית הזאת פשוט לא באותה רמה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אני בעלים של CT200 מאוד מרוצה מהרכב.

רכב שונה לחלוטין בהתנהגות מA3 .

זול משמעותית לאחזקה מA3

חסוכני מאוד . 20/21 ק"מ לליטר מדודים באופן קבוע.

הרכב שקט בצורה מופתית אם לא מאמצים אותו ומכוונים אותו למצב ספורט..

ברמת הגימור הגבוהה מקבלים תמורה טובה מאוד לדעתי.

שמירת הערך אגב גם כן טובה מאוד. וכמובן רכב סחיר כמשומש.

פורסם
תודה,

לגולף אין בעיות בגיר? מקריאה בפורום, נראה שזו הרפתקה מסוכנת מידי...

לגולף וA3 אותו הגיר בשם אחר. אם אתה לא רוצה להיכנס להרפתקה תצטרך לוותר על שתיהן

פורסם
לא זאת ולא זאת מתאימים ל3 ילדים מאחור.

עידן

בדיוק מה שחשבתי.

מצד שני, הוא אומר רק כיסא תינוק אחד, אז אולי עוד אפשר להסתדר, אבל מרווח זה לא יהיה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לשתיהן מושב אחורי צר יחסית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...