Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקודיאק יש את כל המערכות.

שם לא צריך מובילאיי.

מקווה שגם הקארוק יגיע עם כל המערכות קומפלט.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
שלום ,

רק לעדכון .

פניתי לסוכנות אחרת ויש להם במלאי קודיאק 5 מושבים , כנראה הסוכן רצה לדחוף לי את הטיגואן כי יש להם עודפי מלאי .

ובלי מובילאי !!!

המלאי הוא ברמת הסוכנות? זה לא מאגר ארצי?

פורסם

ניגשתי בהתחלה לסוכנות פולקוואגן באיזור שחבר שלי קנה אצלהם אוקטביה ,

ביקשתי הצעה על קודיאק , הנציג אמר שאין במלאי עד ששה או שבעה חודשים במקרה הטוב והציע לי טיגואן , לא דיברנו על 5 או 7 מושבים . הייתי במקרה באזור עפולה אז נכנסתי לסוכנות סקודה משארקה לראות את הקודיאק והנציג ניגש אלי ושאל אם אני מעוניין והציע לי קודיאק 5 מושבים שמגיע למלאי בתחילת השנה , מסירת רכב עד סוף ינואר. אז סגרתי עסקה .:-D

פורסם

האם זה נכון שהמובילאיי מספק

התרעה על הולכי רגל באור יום בלבד?

האם זה כך גם המערכות בטיחות מקוריות?

תודה

פורסם

רינו - התשובה חיובית.

ועכשיו - לפחות לגבי יבואן אחד יצא המרצע מן השק:

בראיון עם צבי נטע, בעל "מכשירי תנועה נאמר:

ב–1999 היה נטע מראשוני המשקיעים במובילאיי, עוד בשלב החממה באוניברסיטה העברית בירושלים. מכירת הענק של מובילאיי לאינטל בשנה שעברה תמורת כ–15 מיליארד שקל הניבה לנטע, לפי הערכות, עשרות מיליוני דולרים.

"אני הייתי בחבורה הראשונה שהשקיעה במובילאיי עוד בשלב האנג'לים, כשהערך שלהם היה כמה מיליונים. ישבתי במועצת המנהלים של החברה בחמש־שש השנים הראשונות להקמתה

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...