Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס E קלאס פלאג-אין - מבחן דרך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שה-E400 ביקרה אצלנו, הגיע תורה של גרסת הפלאג-אין, הלא היא E350e שהתייצבה למבחן בגרסת Edition, להלן: 3E. רוני יצא לבדוק.

מרצדס-E350e-2018-03.jpg

מרצדס-E350e-2018-06.jpg

מרצדס-E350e-2018-16.JPG

מרצדס-E350e-2018-02.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נקודת החיוב הכי גדולה של הדור הנוכחי היא שהC נראית בדיוק כמו הE? או שהיה שם בלבול?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

תענוג לקרוא, תודה רבה.

אכן היה עדיף (וחסכוני יותר כנראה) אם היתה קצת יותר לוגיקה בכניסה של המערכת החשמלית לפעולה - דווקא במהירויות הנמוכות כאשר יש יותר משחקי גז\ברקס, או כאשר אתה צריך את המנוע במלוא העוצמה. את הבנזין לבדו הייתי משאיר לשיוט רגוע נטו. ייתכן שעם הזמן יוצע "עדכון גרסא" כלשהו שישפר את כל העסק.

פורסם
נקודת החיוב הכי גדולה של הדור הנוכחי היא שהC נראית בדיוק כמו הE? או שהיה שם בלבול?

גם אני התעכבתי על זה. הוא בטח התכוון "החובה".

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

בחיי שנהנתי מהקריאה.

אבא שלי בדיוק שוקל לקנות מרצדס, אראה לו את זה. תודה!

תת היגוי - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב.
היגוי יתר - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב.
כוחות סוס - באיזו מהירות פגעת בקיר.
מומנט - לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

גם אני התעכבתי על זה. הוא בטח התכוון "החובה".

חיוב, חובה, טומייטו טומאטו, העיקר שהבנתם.

או במילים אחרות, תודה על הפניית תשומת הלב :lol:

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם (נערך)

כתוב יפה תודה

לא יודע אם המחיר משקף במלואו את ההנחה עקב המיסוי הנמוך, אבל שווה לבדוק זאת מול הE קלאס הרגילות ואולי לבחור בהיברידי ולחסוך לא מעט כסף.

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

המרצדס הראשונה שלי.

טוב לא הראשונה אלא שנייה (A45 הייתה ראשונה), אבל המרצדס הקלאסית הראשונה שנהגתי בה.

חיצונית זו עוד מרצדס בליין העיצוב העדכני של מרצדס, לא בולטת לטובה או לרעה. עיצוב אלגנטי נקי ולעניין.

אני חייב לציין שאת האוטו ראיתי רק בחושך, והפנים נראה יותר טוב באור יום, שימוש בחומרים איכותיים ואיכות הרכבה מעולה (לא שמעתי אף רשרוש או צקצוק במהלך הנסיעה) ומושבים נוחים מאוד מלפנים.

את הנהג מקבלים שני מסכים גדולים והימני מציע שלל תפריטים לשליטה במאפיינים שונים ביניהם תאורת אווירה, בחירת מצב נסיעה, וקבלת נתונים על הטעינה החשמלית של הרכב.

מצד שמאל של ההגה נמצאים מנופי תפעול האורות, בקרת השיוט והאיתות , והעומס שם קצת מבלבל בשימוש ראשון.

לנוסעים מאחור יש מרווח טוב לרגליים, פתחי אוורור יעודיים ורק בסיס מושב קצר קצת מפריע (מאמין שמתרגלים ,אבל בכל זאת, זו E קלאס, לא בדיוק אוטו קצר).

תא המטען משלם את המחיר על אכלוס הסוללה , ולא כל כך נוח לשימוש.

בנסיעה , הרכב מאוד שקט ומשכך שיבושים נהדר, הרכב מאוד נעים לנסיעה ממושכת.

מבחינת מערכות בטיחות, התיקון האקטיבי לסטייה מנתיב עובד נהדר ואפילו קצת יותר , ניסיון לעבור קצת את הקו הצהוב בצד הדרך נתקל בהתנגדות משמעותית והרכב מחזיר את עצמו למרכז הנתיב מהר מאוד.

בכביש מפותל, בקרת השיוט האדפטיבית לא עובדת בצורה מיטבית והרכב בורח לצדדים.

מערכת התאורה היא באמת משהו אחר. ההבדל בין מערכת התאורה של הE קלאס למערכת הלוגן נפוצה הוא בערך כמו ההבדל בין איכות צפייה של 480P ביוטיוב ל4K בLCD.

השטח המואר מאוד רחב בתחתית וצר יותר למעלה, ומעבר לאורות גבוהים מרחיב אותו לאורך של החלק התחתון. הכביש והשוליים שלו מאוד ברורים וככה זה צריך להיות בכל המכוניות. (חבל שלא הייתה סוללה לצלם את זה.)

במצב אקו הרכב נוסע בעיקר על חשמל עד לגבולות המצויינים בכתבה, מלבד רעש קל מהמנוע החשמלי הרכב נותר שקט.

למרות שזו איננה AMG, במצב ספורט + הרכב זריז דיו ומגיב מצוין, תיבת ההילוכים לא מורגשת והרכב טס קדימה.

מבחינת התנהגות הE אמנם לא מכונית ספורט חדה , אבל כן משתפת פעולה ונותנת לתקוף פניות ללא הרבה דרמה, ולא הורגשה סגירת מהלך מתלה במהלך המבחן.

לסיכום, הE קלס לדעתי מציעה חבילה מלוטשת ברוב ההיבטים , ומציעה חווית נסיעה מאוד מפנקת ואיכותית, במחיר של מספר מועט של חסרונות.

• תוכן חדש...