Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומיאו מיטו 155 - engin oil pressure+engin cooling system+check engin

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

בשבוע האחרון אני חווה בעיה מוזרה ביותר .

בכל פעם שאני עולה על פס האטה\ בור או באמפר נדלקות 3 הנורות יחדיו ובנוסף יש את ההודעה הבאה :"excessive radiator fluid temperature" על צג הדאשבורד.

ההתראות הנ"ל כבות לאחר 2 שניות ואין זכר בקורא התקלות יש ברשותי.

שמתי לב שגם בהאצות בהילוך ראשון ושני התקלות הנ"ל קופצות.

חשוב לציין שבעל מוסך מוכר נסע איתי ברכב עם מחשב מחובר בלוטוס לשקע OBD 2 וגם שם התקלות לא נשמרות .

בנסיעה רגילה (גם אם אני לוחץ) ההתראות לא נדלקות אלא אם כן עליתי על בור ביוב או משהו שגרם לרכב לצאת ממקום הנוחות שלו.

אני חושב שיש קשר בין אחיזת הרכב או יותר נכון איבוד אחיזה לתקלות האלה. הרי התקלות קופצות רק כאשר הרכב מאבד אחיזה רציפה.

לצורך העניין אין קשר בין האצות בהילוך ראשון\שני לבין נסיעה על ביוב אך המשותף בין השניים שהגלגלים "מתנתקים""מאבדים אחיזה" .

אני די אובד עצות ולפני שאני מכניס את הרכב למוסך הייתי שמח מאוד לעזרתכם .

פורסם

היי רפי, לא חסר נוזל קירור __פראפלו __ על מינימום לאחר לילה, אחרי נסיעה מגיע לאמצע .(בין המינימום למקסימום)

היי תום, בדקתי את נושא המפה וצרבתי מפת ברירת מחדל - הבעיה לא נפתרה .

פורסם

אם אחד החיישנים רופף נשאלת השאלה איזה חיישן יכול לגרום ל 3 תקלות ועוד הודעה בדאשבורד, לקפוץ לשנייה וחצי ולהיעלם ?

האם יכול להיות ששברו\פגעו בצורה כזו או אחרת בלוח של מחשב הרכב ?

• תוכן חדש...