Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בציפוי חדש שניקרא Superguard אשר מיושם בהתזה ולא בהדבקה.

הציפוי שקוף ואמור להגן מפני שריטות ואבני כביש אשר עפות מרכבים, משאיות וכו'.

מחיר של ציפוי זה לטמבון קידמי בלבד הצעת מחיר שקיבלתי - 2000 ש"ח.

מה דעתכם??

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

מחיר דומה לשל AUTODIP אכן המחירים לציפויים האלה זה הון,לא שווה את המחיר כל עוד לא מבודר ברכב נדיר/יוקרה שעולה מעל ל300K, יש היות את הסקראצ'גארד שאם אתה מייבא את החומר לבד לשני טמבונים ומשלם רק על עבודה בקושי יגיע ל2000 שקל

פורסם (נערך)

ציפוי מדבקה זה תמיד יקר, לא מכיר ציפוי בהתזה ולא מאמין בכל מה ש"קרמי" כי בסופו של דבר ציפוי קרמי הוא ציפוי בשכבת ננו הרבה יותר דקה מהמדבקה (יש ציפויים שונים עם אפקט החלמה משריטות).

בסופו של ההגנה הכי טובה היא מדבקת הגנה כגון 3M/ LLUMAR / XPEL ועוד חברות.

לי יש ציפוי כזה על המכסה מנוע והטמבון הקדמי, על שאר הרכב ציפוי קרמי שבא אחרי פוליש עדין.

נ.ב ציפוי בהתזה היחיד שאני מכיר הוא (הם) אוטודיפ או פלסטידיפ - שהשני מבוסס גומי, הראשון אין לי מושג על מה הוא מבוסס אבל גם בהתזה, כל עוד יש שכבה יחסית "עבה" על הפח זה יגן מאבנים קטנות.

ציפוי מדבקה לדוגמא נותן בין 80-200 מיקרון הגנה ולפעמים יותר.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

הדבר היחיד שמפחיד אותי עם ציפוי בהתזה זה כמובן הלכלוך שלו מסביב לרכב כשעושים עבודה לא מקצועית + ההסרה שלו - שלא יידבקו חתיכות או שחלקן יהיה קשה מדי להסרה ואז נשארת עם המון כאבי ראש.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...