Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנה והתנסות של Blackvue power magic

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שיש התענינות רבה בפורום באפשרויות לצלם את סביבת הרכב בזמן החניה.

אני מציג פה אפשרות מאוד זולה המאפשרת צילום גם בזמן הנהיגה וגם בזמן החניה לפי בחירת המשתמש.

קניה ועלות:

המוצר נקנה ב eBay ממוכר מאוד אמין בקוריאה. עלות המוצר כ100 שקלים עד הבית.

קישור מצורף.

הרעיון המרכזי של המוצר:

בגדול, המטרה העיקרית של המוצר היא במניעה של פריקת יתר של המצבר

בשל צילום ממושך בזמן החניה.

אפשרויות נוספות:

קביעת מתח סף לכיבוי המצלמה כדי להגן על המצבר- אפשר לבחור ב12V או 12.5V. יש גם תמיכה במערכות חשמל של 24V. אני בחרתי ב12V, ברגע שמתח המצבר ירד מתחת ל12V המצלמה תכבה כדי להגן על המצבר.

קביעת זמן צילום מקסימלי בזמן חניה - אפשר לקבוע זמן מקסימלי לצילום בזמן חניה. החל מ6 שעות ועד ל120 שעות או צילום לזמן בלתי מוגבל בתלות מתח הסף בלבד.

קיים מפסק גדול בחזית שתפקידו להפעיל ולכבות את מצב החניה. מצב "נהיגה" לא ניתן לביטול. הקופסה תספק מתח קבוע למצלמה כל עוד הרכב מונע.

התקנה:

יחסית פשוטה למי שיש קצת ידע וגישה טכנית. יש לחבר את היחידה לשני מקורות מתח מתיבת הנתיכים. מקור מתח קבוע למצב חניה ומקור מתח משתנה שפעיל רק במצב שבו הרכב מונע. קיים חיבור שלישי "אדמה" לשלדת הרכב. היחידה מספקת מתח למצלמת הרכב בעזרת "בית מצת". קיימים מדריכים רבים ברשת שמספקים הסבר מפורט לגבי ההתקנה. צרפתי קישור לדוגמה.

אני התקנתי את היחידה לבד ללא שום בעיה. השתמשתי בדבק דו-צדדי שסופק בערכה כדי למקם את הקופסה ליד תיבת הנתיכים. ניתן כמובן להתקין בתשלום בכל מרכז התקנות מתחום האודיו והאביזרים.

איך זה עובד בפועל?

מצוין! אני מפעיל את המצלמה כל יום במוד חניה לזמן ממוצע של 12 שעות בכל פעם. הרכב מניע בקלות לאחר מכן.

הקופסה ניתקה את המצלמה רק פעם אחת לאחר זמן צילום קצר יחסית, כנראה בגלל שישבתי ברכב כשהוא לא מונע עם תאורה פנימית ורדיו למשך זמן ארוך לפני שיצאתי מהרכב והפעלתי את מוד החניה.

חסרונות:

הקופסה לא נותנת פתרון לזמני חניה מאוד ארוכים. עבור זמנים ארוכים יש להשתמש בסוללה חיצונית במקום במצבר של הרכב.

סיכום:

מומלץ מאוד כפתרון זול לצילום בזמן חניה של פחות מ24 שעות.

קניה:

https://www.ebay.com/itm/BlackVue-Power-Magic-Pro-Vehicle-Battery-Discharge-Prevention-for-Parking-Mode/332269330493?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649

התקנה:

blackview1.jpg

S60 Rdesign

פורסם

נראה כמו אחלה מוצר וממה שאני מבין גם מכבה את עצמו לפי מתח מצבר מינימלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא מכיר פתרון שמבוסס על חיישן "G". רוב המצלמות מבוססות על חיישן תנועה.

אני לא סומך על החיישנים השונים ללכידת ארועים בזמן החניה. לפי דעתי הטכנולוגיה לא מספיק בשלה.

הפתרון שלי - התקנה של כרטיס 64 ג'יגה וצילום קבוע של כל משך החניה בקבועי זמן של 3-5 דקות (ניתן להגדרה ברוב המצלמות).

לי זה מספיק לצילום של יותר מ24 שעות באיכות HD.

S60 Rdesign

פורסם

תודה על הסקירה.

משתמש במוצר הנ"ל כבר יותר משנה, ומאוד מרוצה.

יש מוצר דומה וקצת יותר מתקדם של חברת VICO, אם אפשרות הגדרת טמפרטורת עבודה(פיצ'ר נחמד במיוחד בקיץ שלנו)אך גם יקר יותר.

Hyundai IONIQ

פורסם
אני לא מכיר פתרון שמבוסס על חיישן "G". רוב המצלמות מבוססות על חיישן תנועה.

HD.

סדרת מצלמות DOD ומצלמות רבות אחרות עובדות גם עם חיישני תנועה וגם חיישן ה G וכו' במצב PARKING MODE.

המחירים כמובן, בהתאם.

עדיף בוודאי לבצע צילום רציף אך מצלמות בקטגוריית מחירים גבוהות, עובדות היטב עם חיישנים ולא חסרים סרטונים ביוטוב להוכיח זאת, פשוט טווח המחירים לא נגיש לכולם.

יש לקחת בחשבון שבמידה ועושים שימוש גם בהקלטה לילית/חנייה, כדאי מאוד לבחור בכרטיסי הקלטה HIGH ENDURANCE ממגוון החברות המיועדים לשכתובים רבים מאוד.

אחד הכרטיסים הטובים ביותר אך גם היקר ביותר הוא של TRANSCEND.

• תוכן חדש...