Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל מריבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש אופל מריבה 1400 סמ"ק משנת 2014, אשמח לדעת מה אתם חושבים, האם ידועות בעיות מסוימות בגיר/מנוע/מכלולים וגם אם ידוע לכם על שוק הרכב בישראל לרכב הזה, אשמח גם לשמוע וגם אם מישהו יודע כמה אחוזים נהוג להוריד על רכב זה ממחירון לוי יצחק אם בכלל נהוג להוריד.

ביצעתי חיפוש בפורום והמידע שמצאתי לא מלא ודליל.

תודה לעוזרים

פורסם

מערכת טעינה בעייתית, מערכת קירור סופר בעייתית, צריכת דלק מזעזעת, תנוחת ישיבה של נהג הסעות .

ולקינוח? ביצועים של חמור צולע .

פורסם (נערך)
מערכת טעינה בעייתית, מערכת קירור סופר בעייתית, צריכת דלק מזעזעת, תנוחת ישיבה של נהג הסעות .

ולקינוח? ביצועים של חמור צולע .

תודה על התגובה

הייתי שמח לדעת מהיכן המידע שלך על הרכב הזה ומהי "מערכת טעינה/קירור בעייתית?", על פניו 120 כ"ס לרכב בקטגוריה הזו נשמע לא רע ובמבחני דרך שהרכב עבר נאמר שהביצועים טובים והוא שומר על אמינות טובה ולכן הייתי שמח לקצת יותר מידע. אני לא מאמין לכל דבר שאני רואה ושומע ולכן אני שואל כאן בפורום וסומך על מה שנאמר כאן.

עריכה אחרונה על ידי refael.m
פורסם

מדובר על מערכת מנוע/בגיר שנמצאת גם באסטרה, בקרוז, ובמוקה וידועה בסה"כ כאמינה.

צריכת הדלק אכן לא מאד חסכונית, ותנוחת הנהיגה והישיבה היא עניין של טעם - אני מכיר לא מעט שרכשו את הרכב בגלל תנוחת הישיבה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

zvit - מה בדיוק אמין?

ומניין לך היכרות עם הדגם?

בן אדם הולך להשקיע סכום כסף לא מבוטל בתחזוקה של גרוטאה מודרנית . ללא שום ערך מוסף .

פורסם (נערך)

1. אכן זה יהיה סכום כסף לא מבוטל, הmeriva עם ק"מ של 40 אלף משנת 2014. אני אשמח לדעת עוד קצת על אופן הנסיעה בו, אני רוצה לדעת על החוייה של מי שנהג בו. אציין שמכרתי שברולט קרוז משנת 2014 כי שנאתי מאוד את הגיר שלה שסירס את המנוע וגם לא אהבתי את הטורים הגבוהים שהמנוע הגיע אליהם לעיתים קרובות, האם אכן מדובר באותו גיר? אם כן האופציה הזו ירדה מהפרק שלי.

2. יש לי אופציה לקנות גם את מיצובישי אטרג' או פיאסטה (2014 לאחר החלפת קלאצ'ים) עם נתונים זהים של ק"מ ושנת יצור, כולם יעלו לי סביב ה-40 אלף ש"ח מה אתם חושבים שכדאי יותר?

אני סטודנט, נוסע בעיקר לבד, לפעמים עם המשפחה. מחפש רכב בתקציב של עד 45 אש"ח עם ק"מ נמוך(חשוב), אלה שלושת האופציות שמצאתי כרגע שעומדות למכירה. חשוב לי איכות נסיעה ואמינות סבירה לאורך זמן, רצוי צריכת דלק סבירה, כמובן שחשוב לי שהרכב ישמור פחות או יותר על ערכו בעוד שנתיים שלוש שלא כמו הקרוז.

אני צריך להחליט עד יום ראשון הקרוב, תעזרו לי בבקשה

תודה

עריכה אחרונה על ידי refael.m
פורסם

עדיין הייתי רוצה לדעת על האופל מריבה, פורד פיאסטה והאטרג' כולם עם 40 אלף ק"מ משנת 2014 וזהים במחיר. בסופו של דבר אני חייב לעשות התפשרות בשל תקציב דל. ממתין לתגובות על הודעה קודמת שלי.

פורסם
בתחזוקה של גרוטאה מודרנית

בינתיים אתה רק זורק סיסמאות לחלל האויר - רוצה לספר לנו על הניסיון שלך עם המריבה?

כשאני קניתי את הרכב שלי לפני שנה, המריבה היתה אחת משתי האופציות המובילות, עשיתי עליה מספר נסיעות ומבחן, ובעיני (בלי להתיחס לאמינות כיון שאני לא מכיר את הנושא) זה רכב מאוד מרשים - תנוחת הישיבה ממש לא זכורה לי כבעייתית, הדלתות האחוריות שנפתחות הפוך נוחות מאוד, בעיקר עם ילדים קטנים, והמרווח הפנימי נאה בהחלט. הנהיגה בו זכורה לי כסבירה למדי מבחינת כוח המנוע, רעש, וכדומה, וסביבת הנהג אומנם היתה קצת עמוסת כפתורים אבל בסה"כ עשתה רושם איכותי.

המיצובישי אטראז' אולי זכאית לתואר של גרוטה מודרנית, אני בספק רב אם המריבה זכאית לו.

• תוכן חדש...