Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל מריבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תנוחת ישיבה של נהג הסעות .

לא מכיר אופל מריבה אבל אני רוצה להתייחס לנקודה הזו.

זה לא מקרי שבכל כלי הרכב, בהם נהג יושב ליד ההגה שעות ארוכות (משאית, אוטבוס, מסחרית, רכב הסעות) הוא יושב בתנוחה הזו ולא כמו במכונית פרטית. תנוחת ישיבה כמו על כסא משרדי פחות מעמיסה על שרירי הגב ופחות מעייפת לאורך זמן.

פורסם (נערך)
ממש לא הולך להכנס לזה . שיקנה מה שהוא רוצה .

מאחל בהצלחה .

MAX.M - בחייך מקס, אני ממש לא מבין אותך, אם נהגת על האופל מה הבעיה שלך לספר על חווית הנהיגה שלך? העיקר אתה זורק לפורום כל מיני מילים מכוערות ומגעילות על הרכב הזה, מה הבעיה לעזור ??? אם לא בא לך לעזור היה יותר טוב שלא היית מגיב מלכתחילה. למה ככה ?"שייקנה מה שהוא רוצה" - אתה פשוט מגעיל. באיזה עוד פורום אני יכול לקבל מידע על חווית נהיגה של אנשים על רכב כזה אם לא רק כאן.

השאלה העיקרית שלי עכשיו היא:

האם המנוע והגיר של אופל מריבה זהות למנוע ולגיר של שברולט קרוז והאם אופן הפעולה של המנוע והגיר זהים בשתי הרכבים? אני אשמח שתנסו לענות לי על השאלה הזו בהקדם, הרי נראה שאנשים לא בדיוק ששים לסייע לי בלספר על חוויית הנהיגה שלהם או מה הם חושבים על רכב מלבד כל מיני זריקות ריקות מתוכן לאויר כגון "גרוטאה מודרנית" ועוד כל מיני שטויות אחרות שאני לא מצליח להבין מיזה שום דבר.

אם יש לכם מושג אז תעזרו בבקשה

ברצוני להיות פעיל בפורומים השונים, לעזור ולהיעזר, אני חדש כאן כפי ששמתם לב והייתי מצפה לקבל תשובות מתוך היכרות שלכם עם תחום הרכב ולאו דווקא עם ספציפית עם אופל.

עריכה אחרונה על ידי refael.m
פורסם

בריאות .

בהצלחה .

חבל שבמקום לשבת במגדל השן ולזרוק הערות כאילו כולם פה חייבים לך - לא קפצת לאולם תצוגה לשבת ברכב כזה .

או לסרוגין תאמת עם המוכר נסיעת מבחן ,ומבקש זמן לחשוב על זה.

בסעיף האמינות - הסברתי לך בקצרה , ועל אף שקראת לי מגעיל ;)

מאחל לך בהצלחה.

פורסם
ממש לא הולך להכנס לזה . שיקנה מה שהוא רוצה

והמסקנה?

לזרוק האשמות חסרות שחר ולא מבוססות (וכל עוד לא שיתפת בסיפור שלך זה בדיוק מה שהן) זה קל.

לעמוד מאחוריהן, זה הרבה יותר קשה.

פורסם

הנה המעט שאני יכול לתרום:

1. סטודנט שנוסע בדרך כלל לבד? אז איך המריבה היא אופציה בכלל?! זה מיניוואן!! הרכב בגודל שמיועד למשפחות + כלב.

2. אם שנאת את השילוב גיר+מנוע בקרוז - אז בטח אל תתקרב. מדובר בעוד מאותו דבר.

3. מנסיון אישי קצר, האטראז' בלתי נסבלת. צפופה ורועשת (3 צילינדרים). למה הצבא בחר בה?? די ברור, שיקולי עלות. ממש לא מעיד על טיב הרכב.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
והמסקנה?

לזרוק האשמות חסרות שחר ולא מבוססות (וכל עוד לא שיתפת בסיפור שלך זה בדיוק מה שהן) זה קל.

לעמוד מאחוריהן, זה הרבה יותר קשה.

ברשותך אני אענה במקומו.

מקס הוא קצין רכב בחברה מסויימת שמפעילה הרבה דגמי אופל, המידע מגיע משום.

אני מניח שהוא לא מעוניין לפרט יותר בדיוק בגלל שזה קשור למקום העבודה שלו.

פורסם
ברשותך אני אענה במקומו.

מקס הוא קצין רכב בחברה מסויימת שמפעילה הרבה דגמי אופל, המידע מגיע משום.

אני מניח שהוא לא מעוניין לפרט יותר בדיוק בגלל שזה קשור למקום העבודה שלו.

אז הנה ענית תשובה הגיונית שהוא גם יכול היה לתת בקלות - ועדיין, לא שיש לי דבר בעד או נגד אופל, אבל קשה להתמודד עם טיעונים מהסגנון של "אל תקנה כי אני אמרתי שזה אוטו חרא", וטיעונים כאלו לא תורמים לא לשרשור, ולא תורמים לי בתור מי שקורא אותו כדי לגבש דעה אם פעם יבקשו ממני המלצה על הרכב. ברור לי שיש אנשים שחשופים בתוקף תפקידם למידע שהם לא מעוניינים או לא רשאים לחשוף, אבל ברוב המקרים הם כן יכולים לתת איזשהו ביסוס לטענות שלהם, כמו שהצהרה כללית של "לדעתי תהיה מלחמה עם צפון קוריאה" נתפס יותר ברצינות כשזה בא מפרופסור באוניברסיטה שצפון קוריאה היא תחום ההתמחות שלו, מאשר כשזה בא ממישהו שזו הדעה שלו על סמך קריאה ב YNET.

וזו לא התקפה אישית נגד מקס, אגב, לא מכיר אותו ואין לי שום דבר נגדו.

פורסם (נערך)

לגבי הדברים של

חיפשתי רכב עם ק"מ נמוך שמתאים לתקציב, לפעמים ההיצע הוא לא תואם בדיוק את הצרכים שיש לי מרכב אבל הוא תואם לתקציב ולק"מ הנמוך כמו גם הקידמה הטכנולוגית שלו (כמו שאמרת מה סטודנט כמוני צריך אחד כזה).

בכל אופן חברים, תודה רבה על כל התגובות שלכם (תודה גם לך מקס, בכל זאת הבנתי מהיכן אתה מגיע ולמה ענית איך שענית קודם)

כיוונתם אותי ואני מרגיש שקיבלתי מענה לכל השאלות שלי.

Fazer - תודה אישית :)

עריכה אחרונה על ידי refael.m
פורסם

לדעתי תשנה כיוון קל ,תירד בשנים ותחפש רכב יפני /קוראני .ההמלצה החמה ביותר תהיה ההונדה סדאן ,אופציה נוספת היא הפורטה

• תוכן חדש...