Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעיון ללימוד מכונאות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אבקש ממכם להתייחס להודעה זו ברצינות רבה!

דבר שני, מנהלים - אם פירסמתי את התרד במקום הלא נכון, אתם מוזמנים להעביר אותו למקום המתאים!

אז ככה, אני בחור בן 17, יש לי רישיון כבר קרוב לחצי שנה, ואני מאוד רוצה ללמוד מכונאות. אני נוהג עכשיו באוטו של אחי, שיש איתו לפעמים קצת בעיות, ואני מפרק מידי פעם קצת דברים וחלקים פה ושם, אך לא משהו רציני מידי, כיון שאני מפחד להרוס.

בעבר (הרחוק מאוד) שאלתי אותכם, מאיפה יש לכם את הידע הרב במכוניות, וכיצד גם אני יכול לקבל אחד כזה לעצמי. הרוב ענה לי שכדאי שאני אקנה איזה אוטו מתפרק וילמד לפרק ולהרכיב חזרה כל מיני דברים, כדי להרחיב את הידע שלי בתחום. עכשיו אני חושב שהגיע הזמן.

אני ואחד החברים שלי חושבים על לקנות רכב ישן שהורד מהכביש, או משהו בסגנון, ולהתחיל ללמוד עליו. אנחנו רוצים לקנות רכב בסכום של בערך 500ש"ח, רצוי במצב נסיעה (לא חשוב שאר הדברים כמו פנים האוטו, מצב חיצוני וכו'), לרכוש גם כן ספר היינס ולהתחיל לפרק אותו. חשוב להדגיש שלא ניסע על האוטו בעיר והאוטו לא יעלה לכביש. רק אולי מידי פעם בתוך שכונה וכאלה.

מה אתם, ותיקי הפורום חושבים על הרעיון הזה..?

איזה רכב כידאי לחפש? פיסטה\אונו\איביזה??

והכי חשוב - אתם תעזרו לנו בשאלות כגון "הצאתי ראש מנוע, ולא יודע איך להחזירו?" :wink:

תודה לכל אלה, שהגיעו עד סוף ההודעה!

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם כבר, אז כדאי לך ללכת על רכב שמושבת - כלומר בלי טסט וכו', כך שלא תצטרך לשלם עליו ביטוח חובה/לנהוג עליו בצורה לא חוקית אם אין כזה ביטוח, פשוט קח רכב שבעליו התיאשו ממנו... לא תהיה לך בעיה למצוא בכמה מאות שקלים

אם אתה הולך על אונו מאוד הייתי שמח להצטרף לפירוק ולבלגן (אבל אני מניח שאתה לא ירושלמי...?) - וגם יש לי את ההיינס של האונו כך שזה יחסוך לך קצת כסף...

צביקה

...Carpe Diem

פורסם
אם כבר, אז כדאי לך ללכת על רכב שמושבת - כלומר בלי טסט וכו', כך שלא תצטרך לשלם עליו ביטוח חובה/לנהוג עליו בצורה לא חוקית אם אין כזה ביטוח, פשוט קח רכב שבעליו התיאשו ממנו...
זה בידיוק מה שאני רוצה לעשות! רכב ללא רישיונות, טסט וכו'! כי אני גם ככה לא מתכוון להשתמש בו.

אם אתה הולך על אונו מאוד הייתי שמח להצטרף לפירוק ולבלגן (אבל אני מניח שאתה לא ירושלמי...?)
לא, אני לא ירושלמי... :roll:
פורסם

טוב חבל... אם בכל זאת הלכת על אונו פנה אלי בפרטי אולי אוכל להשאיל לך את ההיינס או משהו בסגנון...

בהצלחה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

אתה בן 17, יופי טופי תתגיייס תגיד שאתה רוצה להיות מכונאי בצבא,יסדרו לך בכיף. תצבור כך הרבה נסיון, בלי לפחד שאם הרסת משהו יפטרו אותך או ינקו לך את זה מהמשכורת.

פורסם
אתה בן 17, יופי טופי תתגיייס תגיד שאתה רוצה להיות מכונאי בצבא,יסדרו לך בכיף. תצבור כך הרבה נסיון, בלי לפחד שאם הרסת משהו יפטרו אותך או ינקו לך את זה מהמשכורת.
ניסיון במה, וכן ינכו לו מהמשכורת (630).

פורסם
אם אתה רוצה רכב ללמוד עליו אני מציע לך לחפש לכיוון רכבי פורד ישנים.

המנוע פשוט בצורה לא יאמנת,ויש גישה לכל חלק

אתה מדבר על פייסטה\אסקורט של שנות ה-80, או שעל פורדים יותר ישנים..?
פורסם

קודם כל פיאסטה או אונו נשמע לי אחלה רעיון,אבל גם טוסטוס או קטנוע יכולים להתאים(אם צריך עזרה מעמיסים על אוטו ...).

אם הכיוון שלך בצבא זה קרבי ,אז אני הייתי נהג האמר לוחמים ודאגתי ליצור לעצמי שם טוב בחימוש עד כדי כך שנתנו לי לעשות עבודות של דרג ב' (בולמים ,קפיצים ,משאבת דלק וכו')

בכל אופן תתכון להוצאות (כלי עבודה לא נופלים מהשמיים)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בואנ'ה, החלטת להתפרע אני רואה, תשאיר קצת כסף למערכת שמע, מגבר וסאב ברמה, עם כזה סכום בדוק יישאר לך כסף ואפילו תשאר עם עודף ביד, איך אומרים, אל תבזבז הכל במכה...:roflmao:מבדר...

פורסם
אם כבר אפשר לנצל את הת'רד הזה, אם מישהו עושה משהו כזה בירושלים - אני בכיף מוכן להשתתף...

אני עושה כזה..אבל מאיזור מודיעין :)

וישמח לכל עזרה שהיא

פורסם

אני במקומך הייתי מחפש משהו בסגנון של סיירה 1600.

יש הרבה כאלה בחצרות שכבר לא בשימוש ורוצים להיפטר מהם.

אפשר להשיג בזול מאד כי יש עוד הרבה זמן אספנות.

• תוכן חדש...