Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעיון ללימוד מכונאות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני עושה כזה..אבל מאיזור מודיעין :)

וישמח לכל עזרה שהיא

אני באיזור מודיעין 2-3 פעמים בשבוע...

אפשר להצטרף ? על איזה רכב אתה עושה את הניסוי?

Lancia Kappa Turbo

מועדון " לנצ'יה ישראל "

www.scale-forum.com

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פג'ו 309 יכולה גם להתאים? יש איזה אחת באיזור שלי נטושה בחניה של בית פרטי אני מאמין שסכום זעום אפשר לקחת את המכונית.. אבל כמה המנוע פרקטי לעבוד עליו?

למה? ככה!

פורסם

פג'ו ?! הבחור רק רוצה לילמוד כבר אתה דוחף לו צרפתיה ...?

עם הוא מצליח עם צרפתיה הוא יכול לפרק/להרכיב כל רכב .....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
פג'ו 309 יכולה גם להתאים? יש איזה אחת באיזור שלי נטושה בחניה של בית פרטי אני מאמין שסכום זעום אפשר לקחת את המכונית.. אבל כמה המנוע פרקטי לעבוד עליו?
מאיפה אתה...?
פורסם

כן

אפס גישה. לפרק את המנוע כדי להגיע למדחס.(בציניות למי שלא מבין. אבל זה בערך המצב)

לפרק את האמא של האוטו בשביל חלק אחד קטן ומעצבן

ככה זה הצרפתים.

וגם שאתה מפרק, אם העניין כולל פלסטיקה, מה שלא תעשה - היא תישבר.

צרפתים - לך תבין.

פורסם

בניגוד למגיבי הודעתך אני חושב שתנסה כיוון אחר. מכייון שלפרק ולהרכיב רכב כמה שזה נשמע פרוק והרכבה מצריך מגוון גדול של כלים שלעניות דעתי גבוה מסכומים של 500 ש"ח מה גם שיותר לומדים מכונאות ע"י איתור תקלות פתרונם וביצוע טיפולים שוטפים למגוון רחב של רכבים. הצעתי לך היא שאים אתה מכיר מכונאי בעל מוסך קטן או לא לך ותהיה לו לשוליה שעה או יותר תלוי בכמה שבא לך להשקיע אפילו שתתחיל בלנקות ומדי פעם תעיף מבט תשאל תתענין תעקוב תכיר את הכלים עד שתתחיל לבצע טיפולים או פרוקים לבד { בעל המוסך יסמוך עליך } תראה שלמדת פי כמה וכמה מפרוק והרכבה של הרכב שאתה מתכנן אגב רוב רובם של מכונאים מקצועיים ביותר למדו בשיטה זו . מכל מלמדי השכלתי

מאחל הצלחה

פורסם
בניגוד למגיבי הודעתך אני חושב שתנסה כיוון אחר. מכייון שלפרק ולהרכיב רכב כמה שזה נשמע פרוק והרכבה מצריך מגוון גדול של כלים שלעניות דעתי גבוה מסכומים של 500 ש"ח מה גם שיותר לומדים מכונאות ע"י איתור תקלות פתרונם וביצוע טיפולים שוטפים למגוון רחב של רכבים. הצעתי לך היא שאים אתה מכיר מכונאי בעל מוסך קטן או לא לך ותהיה לו לשוליה שעה או יותר תלוי בכמה שבא לך להשקיע אפילו שתתחיל בלנקות ומדי פעם תעיף מבט תשאל תתענין תעקוב תכיר את הכלים עד שתתחיל לבצע טיפולים או פרוקים לבד { בעל המוסך יסמוך עליך } תראה שלמדת פי כמה וכמה מפרוק והרכבה של הרכב שאתה מתכנן אגב רוב רובם של מכונאים מקצועיים ביותר למדו בשיטה זו . מכל מלמדי השכלתי

גם אפשרות .

למרות שאין כמו לעבוד במו יידיך ולשבת על כל חלק שעות(מה שבמוסך לא תעשה).

פורסם

את הכלים הבסיסיים יש לנו, אין לנו רק את הכלים המיוחדים לאוטו, שאותם יהיה אפשר לרכוש בהמשך.

500 ש"ח זהו הסכום הראשוני לרכישת האוטו, בעתיד יהיו עוד כמה גרושים לפרוייקט.

פורסם

שמע לי תחפש איזה סיירה 1600 זרוקה ותקח אותה.

בהתחלה לא כדאי להסתבך עם צרפתיות.

אחרי שתתחיל לעבוד על המנוע של הפורד אתה תודה לי:wink: .

פורסם

ניראה לי שהשאלה הזאת מתאימה יותר לפורום האספות, אך בכל זאת אני אנסה לשאול אותה פה:

האם אני באמת יכול לבוא ולקחת אוטו זרוק ומוזנח סתם ככה? אולי הוא שייך למישהו, שיאשים אותי אחר כך בגנבה? האם צריכים לבצע פרוצדורה מסויימת, לפני שאנחנו "גונבים" את האוטו המוזנח?

פורסם
ניראה לי שהשאלה הזאת מתאימה יותר לפורום האספות, אך בכל זאת אני אנסה לשאול אותה פה:

האם אני באמת יכול לבוא ולקחת אוטו זרוק ומוזנח סתם ככה? אולי הוא שייך למישהו, שיאשים אותי אחר כך בגנבה? האם צריכים לבצע פרוצדורה מסויימת, לפני שאנחנו "גונבים" את האוטו המוזנח?

אין פה עניין של שאלה... למרות שזה רכב ישן - זהו רכושו של אדם! ולכן חובה עליך לבקש רשות מהבעלים של הרכב הזה על מנת לפרק אותו וכד'...

אל תכנס לתסבוכת בגלל כמה מאות שקלים....

שיהיה בכיף!

פורסם
אז השאלה שלי אם אני לא מוצא את הבעלים?

משאיר פתק עם מספר פלאפון, ואף אחד לא עונה? אולי כדאי להתקשר לעיריה?

ברוב המקרים מוצאים, תנסה לשאול אנשים ,לצלצל בבניינים ליד לשאול וכל דרך שאפשר לחשוב עליה

תהיה טובה פה העיקר לא להתבייש.

ואם לא הולך תעבור לרכב אחר בסופו של דבר תמצא משהו.

פורסם

אני יכול בכיף לדאוג לך לבמוו 740 ישנה כל כך ישנה שכבר יש לה צמחים ליד הגלגלים ועובש כבר בורי עכביש....

יש אחת כזאתי בבנין שלי ואני לא יודע איפה הבעלים....

• תוכן חדש...