Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעיון ללימוד מכונאות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני יכול בכיף לדאוג לך לבמוו 740 ישנה כל כך ישנה שכבר יש לה צמחים ליד הגלגלים ועובש כבר בורי עכביש....

יש אחת כזאתי בבנין שלי ואני לא יודע איפה הבעלים....

כל אלה שמציעים רכבים, תרשמו בבקשה מאיפה אתם!!
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני גם כמו lironts מציע לך ללמוד על מנועי פורד כמו סיירה 1600. זהו מנוע טורי בעל 4 בוכנות. פשוט וקל לעבודה ויהיה לך קל להתחיל עליו ולהתמקצע עליו, גם צורת העבודה עליו מאוד נוחה מכיוון שתא המנוע מרווח.

בכל מקרה בהצלחה!!!

I feel LEGACY

פורסם

אני שאלתי לגבי ה309 כי אני מתעניין גם בשבילי כדי שאני בעצמי יוכל גם ללמוד קצת על מכונאות ואיך בדיוק אפשר לשחק עם המנוע...

ה309 נמצאת ברמת השרון איפה שאני גר... אבל אם אומרים שזה מסובך אולי לא כדאי להתעסק...

לגבי פורדים ישנים זה קצת בעיה למצוא זה לא שזרוק בכל מקום סיירה בעיקר לא במחירים של כמה מאות שקלים

למה? ככה!

פורסם

לגביי הפ'יזו רד מזה,מסובך מאד ורוב הסיכויים שאתה תתיאש מהר.

לגבי הסיירה-אולי ייקח קצת זמן בחיפושים אבל אני מבטיח לך שתמצא.

תיקח לך יום שלם ותסתובב ברחובות הקטנים של העיר ,מומלץ עם אופניים ואני כמעט בטוח שתמצא.

פורסם

ולגביי הבמו 740- טוב שלא הגזמת ,הוא בסך הכל רוצה ללמוד קצת על מנוע אז אתה מפנה אותו לרכב עם מנוע 4 ליטר (אם אני לא טועה) .אנחנו מנסים להפנות אותו לרכב הכי פשוט שילמד את הבסיס ואת העיקר במנוע.

פורסם

בקשר לשאר הרכבים אני לא כל כך יודע, אבל תיקח בחשבון שגם אם תראה איזה קורטינה שנת 82 יש לה את אותו מנוע כמו של סיירה והיא יכולה גם להתאים לך.

מקווה שעזרתי.

פורסם
אני באיזור מודיעין 2-3 פעמים בשבוע...

אפשר להצטרף ? על איזה רכב אתה עושה את הניסוי?

אפשר גם אפשר...אבל צריך עזרה ממישהו שמבין מה צריך/לא צריך לעשות (בתקווה שאתה אחד כזה)

הרכב: פורד טאונוס סטיישן מנוע v6 2000 סמ"ק שנת 54

• תוכן חדש...