Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 החדשה 2019

motizkn
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שטכנית, מאזדה יכולה לתכנן ולייצר מכונית שלכל הפחות תדגדג את אאודי. זו לא הנקודה.

בסוף זה הכל ביזנס.

מה היכולת של רכב כזה לחדור לשוק הפרימיום, ומה צפי המכירות מול ההשקעה (ראה ג'וליה)? אל תשכח שלמאזדה אין את הגב הכלכלי של יצרניות אחרות; אפילו VW נכשלה בשיווק רכב יוקרה שניסה להתחרות במרצדס/ב.מ.וו ראש בראש.

מה קורה באותו זמן לליין הלחם והחמאה של היצרן, ויותר חשוב, ללקוחות שלו?

טוב שמדי פעם החברות השונות נותנות ל"אנשי הרוח" בחברה להשתולל עם דגמי קונספט, אבל בסוף מי שקובעים הם אנשי החליפות, ולכן ככל הנראה גם בעתיד הקרוב מאזדה תמשיך לייצר יופי של מכוניות לחם וחמאה.

חזיר דיזל

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם היא תהיה דומה לזו, אין לי שום ספק שזה יהיה הרכב הבא שלי . אני מאוד מרוצה מהמאזדה 2016 שלי .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם
איזו התנשאות!

מה בדיוק עושה את אודי וב.מ.וו למותגי פרימיום ?

זה שהם יקרות יותר? מה, מעוצבות יותר? איכות פנים טובה יותר?

צא ולמד מה הם מותגי פרימיום ותבין שהשאלות שלך כלל לא רלוונטיות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ישנם חברות בעלי מותגים עממים ופרימיום, לדוגמא:

טיוטה-לקסוס

ניסן-אקורה

שברולט-קאדילק(יכול להיות ואני טועה, לGM יש די הרבה חברות)

BMW דווקא הורידה את עצמה לעם עם MINI וסדרות 1,2 וX3,X2

מרסדס עממי סדרה A.

בקיצור אין מה להתבייש למזדה, פשוט הם עדיין לא שם.

פורסם

מה בדיוק עושה את אודי וב.מ.וו למותגי פרימיום ?

זה שהם יקרות יותר? מה, מעוצבות יותר? איכות פנים טובה יותר?

A6 ו A8, סדרה 5 וסדרה 7.

מאזדה לא תגיע לשם גם אם תרצה ותשתדל.

אבל היא בחברה טובה - גם פיג'ו, אלפא, רנו ועוד רבים וטובים לא יגיעו לשם.

המאזדה 3 נועדה להתחרות בגולף ושות, ואם תתומחר גבוה מהן היא פשוט תכשל מסחרית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לא חסיד של אסייתיות, אבל מאזדה כן שם וחצי ובצעדי ענק (לכיוון איכות פרימיומית)

תקראו לזה איך שאתם רוצים.

ישבתי לאחרונה בסוכנות ב -3 פרימיום האצ' הנוכחית, והתרשמתי מאוד מאיכות הבניה, מאיכות המגע של החומרים, מהכפתורים, הכל כפי שצריך להיות, ולא לא נופל מאאודי A3 או סדרה אחת של ב.מ.וו ובנק' מסויימות אף מתעלה עליהן.

אני חושב שאתם צריכים להכניס את ראייתכם לפרופורציה ולהסתכל נכונה, האיכות אכן פרימיום, המחיר יותר עממי וטוב שכך,

אם מאזדה מצליחה להשתמש בחומרים ולהגיע לאיכויות פרימיומיות במחיר נמוך יותר לצרכן, אז שאפו לה ואיזה כיף לנו!

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

זה העניין.

מאזדה עושה עבודה לא רעה בכלל.

אבל רמות התכנון, הגימור והביצועים הם רחוקים ממותגי הפרימיום.

זה לא אומר שמאזדה לא טובים, פשוט צריך לשים דברים בפרופורציה

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

כן יוקרה לא יוקרה, מבחינת טכנולוגיה מוטורית, אלא אם יתברר איכשהו שזה פארסה, מאזדה הולכת לעקוף בשני סיבובים את כל השאר עם ה-HCCI שלה.

פורסם
צא ולמד מה הם מותגי פרימיום ותבין שהשאלות שלך כלל לא רלוונטיות.

רלוונטיות וחצי.

תוריד את הסמל של מאזדה ותשים סמל של ב.מ.וו ותראה איך אנשים ירוצו לרכוש את הב.מ.וו החדשה.

בסופו של דבר זה הכל עניין של תדמית. חברה יכולה להצטיין בכל המאפיינים אבל אם התדמית שלה נמוכה, רק עבודת שיווק טובה תעזור לה.

וחבוב, בוא אני אספר לך משהו על עצמי, אני בדרך כלל מאלה שמצניעים את עצמם, אבל הפעם אני אחרוג ממנהגי ואספר לך שנהגתי על לא מעט מכוניות (ביצעתי לא מעט מבחני דרכים מטעם מגזין מסוים),אז הרושם שניסית ליצור עליי הוא רושם מוטעה.

תודה

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
A6 ו A8, סדרה 5 וסדרה 7.

מאזדה לא תגיע לשם גם אם תרצה ותשתדל.

אבל היא בחברה טובה - גם פיג'ו, אלפא, רנו ועוד רבים וטובים לא יגיעו לשם.

המאזדה 3 נועדה להתחרות בגולף ושות, ואם תתומחר גבוה מהן היא פשוט תכשל מסחרית.

מאזדה בהחלט יכולה להגיע לשם אם תרצה. מספיק עוד דור או שניים של דגמים איכותיים שימצבו אותה קצת יותר גבוה (מבחינת תדמית) והיא תוכל לייצר מכונית יוקרה שתוכל להתחרות בדגמים שציינת.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם (נערך)

למאזדה יש את הכלים להתחרות במותגי הפרימיום וחלק מהם חשוב מאד כמו הנאה מנהיגה, עיצוב, מנועים חדשנים (מנוע סקייאקטיב X), איכות חומרים והרכבה (שרק משתפרת בקצב גבוהה עם הזמן) וכמובן המון אבזור כנ''ל בטיחות שעולה על A3 בסיסית.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

• תוכן חדש...